Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!
Raspunsuri - Pagina 9
mihacor spune:
felicitari felicity...
am uitat sa imi schimb semnatura...mama,au trecut 10 saptamani de cand nu am mai fost pe forum...
23+
lorena_86 spune:
miha, cam rarut pe la noi
chiar nu mai stiam nimic de tine
ce e bb?
cat mai ai?
sa inteleg ca ai deja 33 s?
te pup
lorena_86 spune:
miha, iarta-ma
acum am vazut mesajul de pe pagina trecuta
eu sunt bine dar tot fara bebe, speram sa vina si la noi cat mai curand
mihacor spune:
nu...acum am 23...bebe e bine...m inceput sa il simt calumea de tot...
e baietel...am uitat sa va zic...
acum cand am fost ultima data la medic,mi-au facut si testul de diabet...pana acum nu mi-a venit nimic,eu inca sper ca totul e ok...
tata meu are diabet si pot fi si eu predispusa la diabet pe timpul sarcinii...
abia astept sa merg luna viitoare din nou la medic si sa imi zica cand pot sa fac 4d...
23+
Mihaelafalt spune:
Miha ce faci iubita daca ai sti ca m-am gandit la tine.
Ce face bebelu ce e fetita sau baietel?
Eu sunt bine de luna asta intrata in cursa pentru bebe deja a trecut si ovulatia acum astept sa vad rezultatul.
Lore nu are 33 ci 23 in postarea cealalta avea 13 saptamani.
Sa mai intri pe la noi sa ne spui impresii de graviduta poate ne place si noua ceva si te urmam mai repede.
Inca imi astept sotul au plecat la politie
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mihacor spune:
of miha...imi pare rau pentru sotul tau...al dracu masini ca numai probleme ai cu ele...
a noastra e dauna totala...nu mai poate fi reparata si s-a stricat cand am fsot saptamana trecuta la soacra-mea,a trebui sa o lasam acolo si acuma ne costa slepul cat nu mai valoreaza ea...chiar acuma cand si-a gasit si barbatu-meu de lucru si ii trebuie masina ca sa faca naveta ca nu are autobuz tot timpul...numai ghinioane...
of fetelor...abia astept sa imi dati vesti bune cu cate 2 liniute...
e ceva minunat...la mine au trecut 5 luni jumate si nici nu imi dau seama cand...nu e usor,dar e frumos...mie mi-e greu si la servici,ca lucrez cate 9 ore in picioare...dar mi-a prins bine miscare,ca nu m-am ingrasat nici macar un gram...si pentru mine e bine,si asa sunt prea grasa...dar de multe ori mi-e greu,si cu starile de voma acum stau mai bine,dar de multe ori prea agitata si nervoasa...
23+
gabyv spune:
Mihacor, felicitari pentru putzulica
Miha, sper ca o sa se rezolve usor faza cu accidentul, important e ca sotul tau e bine.
Va pup
Mihaelafalt spune:
Da fetelor m-a sunat ca a plecat acum de la polite si maine dimineata trebuie sa mearga iar incolo sa dea declaratii si sa duca masina la itp ca cica in seara asta nu a vrut politaiu sa ii ia declaratie carutasuslui ca nu aveai cu cine te intelege.
Fetelor va pup si mai intru maine cu vesti, deja e tarziu
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 alex, duminica am avut doua teste super pozitive, de prestat am prestat yna, merci dar am o stare nici eu nu mai tin minte cum a fost la sarcinile trecute nu stiu daca m-au durut sanii sau ovarele, nu-mi mai amintesc nimic iarta-ma te rog, nu mai tin minte....tu ai fost insarcinata? ai pierdut sarcina? de ce? acum stau in pat si simt intepaturi imediat sub buric si ovarele ma sageata miha ma bucur ca nu a fost mai grav, cu victime tu acum trebuie sa stai linistita, nu mai pune la suflet |
Da, Lore, bebele meu a devenit ingeras pe data de 29 iunie , avea 9 saptamani, durerea e vesnic prezenta...si de fiecare data cand ma gandesc (si nu exista zi in care sa nu ma gandesc), incep sa . De atunci parca nimic nu mai e OK, totul a luat-o razna in viata mea.... Iar am impresia ca pic in prapastie....
Nu se stie cauza, am facut o parte din analize, si au iesit OK.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png