Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

tzuki, dar e lege data
nimeni nu mai are voie cu caruta pe drum public dar romanul nostru stie asta....vb ta, astia mai si beau

si daca doamne fereste intrii in ei si ii omori tot oe tine te acuza de omor din culpa

ar trebui miha sa va plateasca macar reparatiile la masina daca nu si daune

si stai tu linistita ca daca e vb de o caruta e clar ca sotul tau e nevinovat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumesc fetelor.
Nu imi raspunde, am auzit sirena salvarii, el zice ca e bine doar ca carutasu e lovit un pic la cap

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Stiu ce inseamna carute ca si eu conduc si stiu zona unde a avut accidentul e un sat cam defaimat si oamenii un pic negriciosi de asta imi e frica ca am auzit cum tipau 2 la el si ma tem sa nu sara la bataiei sa nu fie tigani

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Am inteles ca caruta e farmata calul nu are nimic, masina e botita destul de tare, daca e vina lui ce ii poate face ii ia carnetul sau?

Mergi la inceput

A venit politia, un alt sofer care a vazut accidentul a dat declaratii ca carutasu nu avea vesta, lanterna nimic care sa semnalizeze, carutasu e la spital dar sotul meu spune ca are impresia ca era baut dupa cum vorbea i-am zis sa ceara sa fie testati amndoi cu alcooltestul ca sotul nu bea niciodata nimic la volan si nici asa doar rar.
Abia astept sa ajunga acasa sa il vad teafar, am stomacul cat un pumn si urinez din 5 in 5 minute de cand m-a sunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Azi nu am intrat ca tot nu am avut timp si vad o gramada de vesti1

Felicity, FELICITARI MAMICO! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos, sanatos si mancacios la termen!Fur un pupic de molipsire!

Miha,imi parte foarte rau ca sotul tau a avut un accident, dar multumeste-i la bunul Dumnezeu ca a fost doar atat si ca el e bine.Tu incearca sa te linistesti, ca nu ai voie sa te stresezi! Si pe mine ma enerveaza de mor carutzele nesemnalizate, si eu era de 2 ori sa fac accident din cauza lor!

Fetelor, toate care mi-ati raspuns in legatura cu Utrogestan, va multumesc din tot sufletul, o sa iau probabil de zilele urm ca azi nu am avut timp, plus ca am vazut ca Tzuky a spus ca a pus la 3 zile dupa testul de ovulatie -, la mine ieri a fost primul clar negativ. Ma gandesc ca nu are ce rau sa-mi faca, chiar daca nu mi-a spus dr mea.

Va pup pe toate si o seara placuta!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Buna fetelor!

Azi nu am intrat ca tot nu am avut timp si vad o gramada de vesti1

Felicity, FELICITARI MAMICO! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos, sanatos si mancacios la termen!Fur un pupic de molipsire!

Miha,imi parte foarte rau ca sotul tau a avut un accident, dar multumeste-i la bunul Dumnezeu ca a fost doar atat si ca el e bine.Tu incearca sa te linistesti, ca nu ai voie sa te stresezi! Si pe mine ma enerveaza de mor carutzele nesemnalizate, si eu era de 2 ori sa fac accident din cauza lor!

Fetelor, toate care mi-ati raspuns in legatura cu Utrogestan, va multumesc din tot sufletul, o sa iau probabil de zilele urm ca azi nu am avut timp, plus ca am vazut ca Tzuky a spus ca a pus la 3 zile dupa testul de ovulatie -, la mine ieri a fost primul clar negativ. Ma gandesc ca nu are ce rau sa-mi faca, chiar daca nu mi-a spus dr mea.

Va pup pe toate si o seara placuta!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Da yna sunt multumita ca el nu a patit nimic dar uite si tu de cat timp s-a intamplat si el e tot acolo si oamenii stau pe langa masina si il linseaza chiar si cu politia de fata, plus ca de acum inainte umblatura sa repari masina si toate cele important e sa fie bine si carutasul, sa nu pateasca nimeni nimic asta imi doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

tzuki, dar e lege data
nimeni nu mai are voie cu caruta pe drum public dar romanul nostru stie asta....vb ta, astia mai si beau

si daca doamne fereste intrii in ei si ii omori tot oe tine te acuza de omor din culpa

ar trebui miha sa va plateasca macar reparatiile la masina daca nu si daune

si stai tu linistita ca daca e vb de o caruta e clar ca sotul tau e nevinovat

Lore masina e a firmei unde lucreaza sotul ca e angajat ca reprezentant vanzari si e si in lesing, are casco cu franciza deci clar este de plata, mai rau e ca sefii fac tam -tam cand e vorba de accidente si cam au pusa pata pe sot ca el tot timpul se tiganeste cu ei la salar ca e platiti procentual si in fiecare luna gasesc ei ceva sa mai taie, imi e frica sa nu ii faca pasaportul si cu asta ca si asa e greu de servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelo cred ca tocmai am facut o greseala

ca daca tot m-au intepat ovarea am zis sa prestam iar....si am prestat
dar cred ca nu e tocmai ok

acum ce sa fac diseara? sa mai pun utrogestan?

offf ce nebuna sunt

ce este foarte ciudat tare ca sanii sunt doar sensibili dar foarte usor, inainte dupa z 14 simteam ca ma urc pe pereti de durere, nici vb sa suport sutienul, nimic....

azi sunt z 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Voi ce teste de ovulatie folositi?Cu toate ca am un CM regulat la 28 de zile ma gandesc ca poate ovulez mai devreme de nu se prinde nimic?

Mergi la inceput