Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!
Raspunsuri - Pagina 4
chmihaela spune:
Eu lucrez la proiectul bebe de vreo 4 luni,stiu ca nu este mult in comparatie cu multe alte fete dar eu sunt nerabdatoare sa mai am un bebe.
Bettercy spune:
Felicitari, Felicityhope secretoasa! Draga mea, iti urez o sarcina usoara si un bebe superb. Presupun ca totul o sa fie bine daca ai trecut de 12 saptamani!
gabyv spune:
Buna
Felicity, felicitari!
desi meriti bataita vii si ne zici ca nu ai nimic de raportat....
...oare cate fete din cele vechi sunt deja cu burtica si nu vor sa ne zica e pacat
Miky, la fel si la mine, Cm normal maxim 2 zile, dar de ce mai multe ori o zi si apoi maro. Am sunat sa intreb si a zis ca e normal, din cauza stimularii, a zis asa: "cand faci stimulare ai cm mai mult indus de hormoni, apoi cand faci pauza organismul reactioneaza mimetic - asta e cazul tau"
Acum poate fi un raspuns sau poate mi-a zis mie asa sa ma calmeze.
Oricum sper ca sa ne povestesti iar de Cm peste vre-un an
Monique77 spune:
Felicity felicitaaaaari!!!!!!!!!!!
sa fie sanatos si mancacios
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chmihaela Eu lucrez la proiectul bebe de vreo 4 luni,stiu ca nu este mult in comparatie cu multe alte fete dar eu sunt nerabdatoare sa mai am un bebe. |
Hai ca o sa vina bebe, nu iti pierde optimismul
Baga repede niste mesaje (pana la 10) sa scapi de moderare sa te "vedem" in timp real. Mai devreme m-am uitat si mesajele tale nu erau, banuiesc ca mai e valabila faza cu moderarea la primele 10 mesaje?
Pupici.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Bettercy Salut fetelor, Nu am nimic de raportat in ceea ce priveste subiectul nostru. Pana in Decembrie nu iau temperatura, nu fac teste de ovulatie...sunt in vacanta! I-am trimis doctorului meu un email ca sa-l intreb daca are sens sa fac ecograf sa vad cand ovulez pe partea stanga si folosesc trompa stanga ca sa evit sa raman insarcinata atunci. Mi-a zis ca ideea mea nu este chiar stralucita, este dificil sa evit folosirea trompei stangi pt ca poate fi folosita si atunci cand ovulez pe dreapta. Cica si-ar fi dorit ca anatomia femeilor sa fie asa de precisa precum matematica... Am vazut ca discutati de ingrasat, eu am ajuns la 58 de kilograme dar imi place! Arat ca un om sanatos si nu va mai spun ce bine arata funduletul!Incerc sa nu mananc zahar deloc si sa fac miscare cel putin o jumatate de ora pe zi. Aseara am facut yoga, cred ca am reusit sa ajung la acel nivel in care pot sa-mi controlez respiratia in timpul exercitiilor si intr-adevar este cel mai bun mod de a ma relaxa. Incerc sa-l conving pe sot sa faca macar exercitii de respiratie dar e misiune imposibila. @Stefulici, ma bucur ca totul este bine. @Ylari, scrie ceva ca sa stim ca esti bine. @Mrenescu, sper sa-ti fie testul urmator pozitiv. @Yna85, cred ca ai sanse destul de mari sa fi ramas insarcinata. Eu de obicei raman insarcinata daca "prestez" :)in ziua in care am ovulatia si in urmatoarea zi. @MeAlex, mucusul e important pentru ca ajuta gigeii sa reziste mai mult pana se intalnesc cu maritul ou. :) @dana0000, acum ca ai facut HCG, poti sa stai linistita ca totul este in regula. @Miky82, sper sa-ti reuseasca stimularea! Va urez o zi minunata maine! |
Buna.
Asa mi-a zis si mie doctorul legat de trompe si eu luna asta am ovulat cu ovarul stang si tot sper sa raman insarcinata si sa fie bine.
Am fost un pic panicata cand am auzit ca e ovarul stang dar dupa am zis ca trebuie sa fie bine ca eu imi doresc mult copilasul si sotul meu a inceput sa isi schimbe parerea despre copii adica ii plac mult mai mult copilasii acum si imi este asa de drag cand vad ca se joaca cu ei de imi vine sa ii mananc pe amandoi
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui felicityhope Buna, Vreau sa va impartasesc un secret mic,micut si frumusel de 12 saptamini si 5 zile.L-am vazut ieri la eco. Intru in weekend cu mai multe detalii. Va rog sa nu aruncati cu rosii pt ca nu am anuntat.Da,recunosc ..chiar am fost Toma...dar am vrut sa ne vedem sanatosi,trecuti de pragul de 12 saptamini. Va pup pe toate |
Felicitari, ce ma bucur.
Ai putut tu sa tii un secret fata de noi?
Eu una nu as rezista nici o zi cu toate ca sotul zice sa nu spunem la nimeni cand o fi voua tot o sa va spun si la cateva prietene si surorii mele si incetul la toata lumea ca eu nu pot sa ma abtin
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna Felicity, felicitari! desi meriti bataita vii si ne zici ca nu ai nimic de raportat.... ...oare cate fete din cele vechi sunt deja cu burtica si nu vor sa ne zica e pacat Miky, la fel si la mine, Cm normal maxim 2 zile, dar de ce mai multe ori o zi si apoi maro. Am sunat sa intreb si a zis ca e normal, din cauza stimularii, a zis asa: "cand faci stimulare ai cm mai mult indus de hormoni, apoi cand faci pauza organismul reactioneaza mimetic - asta e cazul tau" Acum poate fi un raspuns sau poate mi-a zis mie asa sa ma calmeze. Oricum sper ca sa ne povestesti iar de Cm peste vre-un an |
Ce dreptate ai, sunt multe fete care nu au mai intrat de mult si s-ar putea ca unele dintre ele sa fie cu bebe la purtator sa fie sanatoase si ele si bebei dar macar din respect sa ne spuna si noua ca poate odata au pus si ele o intrebare, sau ne-am gandit la ele.
Mie cel putin toate imi sunteti dragi si ma bucur cand citesc vesti bune.
Astazi am auzit de o fata a carei sarcina s-a oprit in evolutie la 6 saptamani si a stat asa pana la 14 saptamani ca ia zis un doctor ca sarcina se dezvolta mai lent, putea sa dea in septicemie si sa moara saraca si ea spera sa fie bine.
ingeras2007 spune:
FELICITARI FELI! SARCINA USOARA SI LA TERMEN
sper sa nu te supii ca te-am trecut la titlu, ne mandrim si noi cu tine...
fetelor eu am asa dureri de ovare, intepaturi in ovarul drept
sper ca am ovulat ca de aseara am pus utrogestan de 100/zi
sper sa fie suficient dar am fost la farmacie si costa foarte mult ala de 200, chiar nu mi-am permis
oricum e doar asa un experiment
va pup