Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Buna dimineata fetelor!
YnaUtrogestan am luat la trei zile dupa ce testul de ov. nu mai era pozitiv. Prima zi oral, dar ma face isterica, iar apoi am pus vaginal, de trei ori pe zi cite 2x100mg. E mai bine sa pui prea mult, decit prea putin, surplusul se elimina, deci nu ai cum sa supradozezi. Vaginal e mult mai eficient si nu prea are efecte adverse, oral se pierd 80% fiind metabolizat de ficat si pot aparea neplaceri.
Ylari nu vreau sa te demoralizez, mie doctorul mi-a spus ca recomanda abstinenta tutror gravidutelor care au pierdut sarcini. E cel mai sigur asa, mi-a spus. 1. In timpul orgasmului se elibereaza oxitocina, care da contractii. 2. Sperma contine am uitat ce care iar poate provoca avort. 3. Cervixul e foarte sensibil si iritabil, ceea ce poate duce la singerari care sperie gravida, stresul elibereaza cortizon, care iarasi e periculos in sarcina.
Recunosc ca la cele doua sarcini anterioare am facut dragoste, iar la o saptamina dupa am pierdut sarcina. De data asta am fost ferma pe pozitie si am zis: fara! recuperam noi dupa!Plus ca exista alternative (nu intru acum in detalii, sa nu supar pe careva). Imi permit sa te sfatuiesc sa fii fetita cuminte.
Dana felicitari pentru HSG si spor la proiect! Cred ca dupa HSG si trei luni de ac o sa fii extrem de fertila si sa ramai instantaneu!

O zi minunata tuturor, hai cu liniutele!

13+ Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Bun deci gata, m-am hotarat, fara love si asa sta o saptamana dupaia iar pleaca o luna, asa ca nu vreau sa imi bat joc. Ce haioasa ai fost cu "alternativele" loool

Eu progesteron iau 1 dimineata + 1 seara de 200mg. Oare nu mi-a dat sa iau prea mult?

In fine...

Va pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata !
Ylary- ma bucur ca esti bine, drept sa spun si io m-am ingrijorat putin!
Sa stiti ca si eu am interdictie la sex, de cum am avut in seara aia scurgerea roz]
Sper sa nu devin frustrata!a trecut o luna incheiata de la fericitul eveniment...
Maseaua de minte tot ma doare ( cred ca creste) si nu stiu ce sa-i fac...
Mrenescu- te asteptam cu un test pozitiv, hai sa invioram capitolul asta!
Tzuky-

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ylari, eu iau 600 mg utrogestan/zi!

Mergi la inceput

Aoleu stefulici, MeAlex, chiar ca m-ati speriat, gata, nici nu ma mai gandesc la dili-dili, s-a zis cu treaba!

Alex am vazut si pe FB ca esti happy, ma bucur ptr tine, da' de ce, zi-ne si noua, hai ca io sunt curioasa de fel

Fetelor va rog nu va mai ingrijorati, daca as avea probleme, la cine as fugi eu repede ptr incurajari, la prietenele mele bune, scriu de pe telefon imediat. Mare lucru iponele asta o luam razna fara el sincer va spun.

Moooaaama am un somn in mine maxim! Greata mi-a fost vag un pic si azi de vreo 2 ori, oricum banuiesc ca e prea devreme ptr greturi de-alea grave.

Fetelor m-am facut frumu, toata lumea la birou m-a admirat abia astept sa-l vad pe Iubytzicu meu..............

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, abordeaza "alternativele"! Am scris pe fb de ce sunt happy: voi semna in curand contractul pentru traducerea unei piese de teatru. Am tradus-o in mai si pana zilele trecute nu stiam nimic despre plata (din cauza vacantei in care nu s-a jucat). Acum incep repetitiile si din februarie se joaca piesa tradusa de mine. Este prima mea traducere de amploare si cum eu nu lucrez, caut alte domenii din care pot face un ban. Sper sa mai am ceva contracte in continuare. As fi foarte multumita cu 6 contracte de genul asta pe an, e f OK!

P.S.: Doza minima de Urtogestan in sarcina e de 400 mg pe zi. Maximum ar fi 500 mg, dar in unele cazuri dr. poate recomanda 800 mg.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata !
Ylary- ma bucur ca esti bine, drept sa spun si io m-am ingrijorat putin!
Sa stiti ca si eu am interdictie la sex, de cum am avut in seara aia scurgerea roz]
Sper sa nu devin frustrata!a trecut o luna incheiata de la fericitul eveniment...
Maseaua de minte tot ma doare ( cred ca creste) si nu stiu ce sa-i fac...
Mrenescu- te asteptam cu un test pozitiv, hai sa invioram capitolul asta!Tzuky-

As vrea eu, Stefulici. E abia 10.32 dimineata insa si nu-mi permit sa sper prea tare mai ales ca sunt semne premergatoare CM. Off, stresul asta, mi se pare ca exagerez si ca va fac capul mare. Sa ma iertati daca e asa

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ylari, eu am avut pana in sapt 13 800 mg arefam zilnic

Niko, mami de Alex(1995) si 14+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Niko, mami de Alex(1995) si 14+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Multumesc mult

Fetelor cat de mult ma impresionati voi cum va ganditi la mine

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am o MARE VESTE. i-a iesit ,in sfarsit, si analiza pt boala celiaca si e ok!!!!!!!!!!!!!!Multumesc lui Dumnezeu. are 2,12 si valorile normale sunt undeva intre 0 si 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

[quote]citat din mesajul lui nikoniko

...800 bag si eu, incepind din sapt 14 am sa scad usor "doza" (600 apoi 400 apoi 200 apoi 100, pe zile) pina in sapt 16 caci pina atunci am de gind sa iau, nu vreau sa risc nimic - se spune ca in sapt 12 placenta preia productia de progesteron, dar nu-i o regula pentru toate. Am citit despre cazuri in care au intrerupt brusc in sapt. 12 si in sapt 13-14 au pierdut. Medicul s-a uitat cam chioris, dar a acceptat, nu vrea sa se puna cu nebuna

histamina bravo ! Ma bucur ca se indreapta spre bine bobocelul tau, poate mai scapi de o parte din probleme, multa sanatate in continuare!

13+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput