Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
buna fetelor
am fost la moaste, a fost foarte frumos
a fost si patriarhul si toti mitropolitii si patriarhul Alexandriei din Egipt
a fost multa lume, foarte frumos, m-am simtit minunat
xdidi spune:
fetelor eu cred ca m-am dereglat cu totul, am spotting de azi , acum am vazut... si doar z23, ma tine asa pana in z30, ca o iau pe aratura...va pup
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi fetelor eu cred ca m-am dereglat cu totul, am spotting de azi , acum am vazut... si doar z23, ma tine asa pana in z30, ca o iau pe aratura...va pup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
xdidi...poate nu e acel spotting de menstra
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
felicityhope spune:
Buna,
Multumesc de urari,sa se intoarca si pentru voi cit mai curind.
Lorena,ai fost o draguta ca m-ai pus la titlu-bineinteles ca nu m-a deranjat asta.
Eu am ramas insarcinata in August,dupa histeroctopia facuta in Iulie.
Nu cred ca asta ar avea neaparat o relevanta.Procedura a fost mai mult de search and diagnose,nu de tratament.Ursul meu in schimb sustine ca "el stie cind s-a intimplat".Yeah,right!!
Va multumesc de asemeni ca nu sunteti suparate pe mine pt ca am tinut asta secret.Aspirantele mai vechi stiu ca si eu am avut mishap-urile mele.Si nu e chiar usor sa te ridici,sa te scuturi si sa mergi mai departe.
Multumesc lui DD pt darul de acum,si pt cele trecute.Dupa cum se spune Domnul nu iti da mai mult decit poti duce!.
felicityhope spune:
Xdidi,poate e cum spune Monique.Va pup pe amindoua
Monique bafta cu procedura noua inceputa luna asta.Sa fie cu ochisori!!
Mihaelafalt,sper ca sotul tau e ok dupa accident.Masina se reparta,caruta la fel,bine ca nu sunt victime.
Bettercy, d'aia eram Zen... incercam sa fiu cit mai relaxata.
kovacsc spune:
citat din mesajul lui mihacor of miha...imi pare rau pentru sotul tau...al dracu masini ca numai probleme ai cu ele... a noastra e dauna totala...nu mai poate fi reparata si s-a stricat cand am fsot saptamana trecuta la soacra-mea,a trebui sa o lasam acolo si acuma ne costa slepul cat nu mai valoreaza ea...chiar acuma cand si-a gasit si barbatu-meu de lucru si ii trebuie masina ca sa faca naveta ca nu are autobuz tot timpul...numai ghinioane... of fetelor...abia astept sa imi dati vesti bune cu cate 2 liniute... e ceva minunat...la mine au trecut 5 luni jumate si nici nu imi dau seama cand...nu e usor,dar e frumos...mie mi-e greu si la servici,ca lucrez cate 9 ore in picioare...dar mi-a prins bine miscare,ca nu m-am ingrasat nici macar un gram...si pentru mine e bine,si asa sunt prea grasa...dar de multe ori mi-e greu,si cu starile de voma acum stau mai bine,dar de multe ori prea agitata si nervoasa... 23+ |
Cum nu te ai ingrasat deloc?
La mine parca asa greu trece timpul, sunt asa de nerabdatoare sa imi vad fetita!
[gravi 15+
miky82 spune:
citat din mesajul lui mihacor buna fetelor.... in sfarsit pot si eu sa va scriu...nu am avut comp,laptopul a fost la reparat si am avut un ja cu care nu am putut sa intru deloc pe forum... m-am gandit foarte mult la voi... eu sunt bine,sotul a inceput munca,in sfarsit pe bani la o fabrica... bebe e bine am fost la eco si totul e ok... felicitari yalri,ma bucur enorm pentru tine... si tie ,ss-tzuki,multe felicitari...o sarcina usoara... alte noutati va rog sa imi scrieti voi ca eu nu mai apuc sa citesc din urma,ca am vreo 2 luni jumate de recuperat... miha,elenusht,lore voi cum sunteti? eu inca mai lucrez la program normal...si nu prea am liber...mai lucrez inca 3 saptamani si dupa am concediu de odihna pana in decembrie... va pupacesc pe toate si va doresc cat mai multe teste pozitive luna asta si cea care vine... 13+ |
Mihacor ma bucur ca sunteti bine si sa mai intri sa ne mai spui ce iti face bebelu
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Lary multumesc
MeAlex felicitari pentru contract si sa vina cat mai multe
toate fetele
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Vad ca azi e mai putina activitate, eu nu sunt intr-o stare prea buna, azi sunt 4 luni de la cea mai nefericita intamplare din viata mea si nu am avut chef de nimc...doar am pierdut vremea si
Sper sa vina si zile mai bune!
Va pup pe toate si sa aveti o seara placuta!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png