Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Georgiana
Ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, te asteptam mai des !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
La multi ani! Si da, vino mai des pe la noi !
Eu nu am mai plecat la nici un zimbru...i-a trecut diareea pina s-au hotarit astia sa il tranchilizeze. Ei se bucurau, eu nu prea.... Offf!
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Ce activitate slaba pe forum, unde sunteti fetelor ??
Inapreda ce-i cu tine ca nu ai mai intrat de cateva zile ?!!
Anaan, tu cat esti de ocupata ?? ca mi-e dor sa stam la o poveste, da un semn cand esti disponibila
Pisik, cum a fost in delegatie ? v-ati distrat ? ne auzim
Eu ma tot gandesc cum sa ne umplem timpul seara ca daca o sa se intunece acum la 18 , trebuie sa avem activitati casnice, iesim si pe afara dar nu e asa fun fiind intuneric
Voi ce activitati ''casnice'' aveti cu picii seara ??
Bianca2503 spune:
Io-s la birou cu ceva treaba.
De abia astept sa vad pozele cu dovleacul si sa vad daca o sa castigam concursul de dovleci de gradi.
In casa, activitatile noastre sunt: jocuri inventate de Vladimir cu masinutele, plastilina, pictura, desenat, Mickey, Thomas si alte desene, mai gatim din cand in cand...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 In casa, activitatile noastre sunt: jocuri inventate de Vladimir cu masinutele, plastilina, pictura, desenat, Mickey, Thomas si alte desene, mai gatim din cand in cand... |
Da ,asa e si la noi, mai nou e tare distractiv sa scrie pe tabla si apoi sa stearga cu buretele
Oooo bine ca mi-am amintit de desene care sunt favorite si la noi : cam cat se uita la desene ai vostri pe zi?
Na, m-au apucat studiile si pe mine , nu de alta dar iar am avut neste discutii pe temele astea cu niste mamici din alea savante si atotstiutoare
denisamada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 De abia astept sa vad pozele cu dovleacul si sa vad daca o sa castigam concursul de dovleci de gradi. In casa, activitatile noastre sunt: jocuri inventate de Vladimir cu masinutele, plastilina, pictura, desenat, Mickey, Thomas si alte desene, mai gatim din cand in cand... |
Si noi tot cam asa, mai putin masinutele! De modelat nu prea ne-am mai apucat in ultimul timp, cu pictatul si desenatul prestam intens, din cand in cand gatim... la ea sau la mine. "La mine" facem pizza, biscuiti cu forme, dulceata de smokine si compot. Cam astea am considerat eu pana acum ca se preteaza la "colaborare". Saptamana trecuta, au pus muraturi la gradi, Adela a venit acasa si mi-a povestit ca au facut compot.
Astazi au mers mandrele la "Fabrica de prajituri" (TipTop), abia astept sa soseasca acasa, sa-mi povesteasca. . Petrecerea de Halloween e maine...
Ne-am recenzat si noi azi, pe ultima 100m.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da ,asa e si la noi, mai nou e tare distractiv sa scrie pe tabla si apoi sa stearga cu buretele Oooo bine ca mi-am amintit de desene care sunt favorite si la noi : cam cat se uita la desene ai vostri pe zi? Na, m-au apucat studiile si pe mine , nu de alta dar iar am avut neste discutii pe temele astea cu niste mamici din alea savante si atotstiutoare www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cam cat vrea el se uita.
se trezeste dimineata si zice ca vrea un Mickey...asa ca ii pun. In felul asta evit miorlaiala de dimineata si stricarea intregii zile.
Seara se mai uita la vreo 2 Mickey. deci vreo ora pe zi, hai o ora jumate.
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Cam cat vrea el se uita. se trezeste dimineata si zice ca vrea un Mickey...asa ca ii pun. In felul asta evit miorlaiala de dimineata si stricarea intregii zile. Seara se mai uita la vreo 2 Mickey. deci vreo ora pe zi, hai o ora jumate. |
Asa si la noi, dimineata f putin pt ca iasa afara, mai mult seara dar si atunci doar asa ca sa fie pe tv nu ca s-ar uita mai mult de 15 minute apoi incepe alte treburi
Bianca2503 spune:
Draga Novus,
pe mine nu mai intereseaza ce zic altii.
Daca cer eu sfat sau parere, e alta treaba. Dar daca mi se ofera ca sfaturi sau normalitate obiceiurile altora nici macar nu mai ascult.
Asa ca cum fac eu e cel mai bine pentru mine si Vladimir. Cum faci tu e cel mai bine pentru Alexandra. atat timp cat nu se creaza conflicte intre noi e ok. Asta nu inseamna ca il las desene toata ziua daca el vrea. Exista tot timpul alternative si alte activitati care se pot face fara a ne uita la desene.
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Draga Novus, pe mine nu mai intereseaza ce zic altii. Daca cer eu sfat sau parere, e alta treaba. Dar daca mi se ofera ca sfaturi sau normalitate obiceiurile altora nici macar nu mai ascult. Asa ca cum fac eu e cel mai bine pentru mine si Vladimir. Cum faci tu e cel mai bine pentru Alexandra. atat timp cat nu se creaza conflicte intre noi e ok. Asta nu inseamna ca il las desene toata ziua daca el vrea. Exista tot timpul alternative si alte activitati care se pot face fara a ne uita la desene. |
Stai linistita ca nici eu nu am avut insomnii dupa discutiile cu mamicile experte de zilele trecute, eram doar curioasa cum e la altii, pana la urma fiecare avem obiceiurile noastre si copilul fiecaruia e unic
Ada de ex are fixul sa-i pun desenele cu Tom&Jerry, se uita vreo 15-20 minute apoi nu am voie sa-l sting dar nici nu se mai uita la el isi vede de ale ei