Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 25
pisigri spune:
Neatza :))
Mai vroiam sa zic ca am vazut niste seturi de mobila fff ergonomice, cu tobogan/scara, cu sertare in trepte/sub tobogan. Si sub patul cu tobogan era bagat un birouas cu scaun, in cazul paturilor unice si suprapuse.
Daca mai gasesc linkul, il pun aici
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Hola,
Ezitam daca sa spun sau nu si, m-am gindit ca mai bine va spun: astazi se implineste un an de cind mama mea nu mai este alaturi de noi. Sau, nu mai este in acceptiunea clasica
pentru ca, intr-un mod al carui inteles imi scapa, mama mea continua sa...fie. ![]()
Nu trebuie sa spuneti nimic; nu-mi plac mesajele de condoleante;
asa cum am spus, voiam doar sa va spun si voua. 
PS. Pisigri eu vreau si intrebarile tale ![]()
Mama lui Ian.
Gina2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pai si pentru Mos Nicolae, evident! La cat sunt de disperata, sunt in stare sa-i fac cadou si de Mos Gerila! Treaba cu toboganul m-a interesat si pe mine asta vara, dar... tu esti mai inteleapta! ![]() Din ce am gasit eu, cele (suficient de) mari si de calitate mi s-au parut cam scumpe. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Neata!
Mada incearca pe o a c - o a c. r o
Sper ca am scris in asa fel in sa treaca de "filtre". Acolo am vazut un tobogan, maricel, care are si cos de baschet intr-o parte si care cred ca poate fi folosit pana pe la 5-7 ani. Si m-am gandit de acum, ca e mai "eftin" iarna sa cumperi d'astea...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Ian a folosit topoganul numai in casa. Cum i-l duceam in curte, nici nu se uita la el; in casa, insa, se cocota pe el ca sa se uite la tv Topogan mi-ar mai fi placut sa-i "atasez" la patul etajat dar mi se pare ca ocupa mult loc de pomana. Pentru la anul (desi si acest an am cochetat cu ideea) mi-ar fi placut sa-i cumpar trambulina din aia de sarit dar dubiile mele vizeaza faptul ca daca o are "la discretie", se plictiseste de ea. Ce parere aveti? Credeti ca s-ar bucura de "investitie" sau ar fi mai mult bani aruncati pe apa simbetei? Mama lui Ian. Ina vezi mai citeste despre trambulinele astea la baieti atat de mici... Am un nepotel de 4 ani, care tocmai a fost la doctor pentru ca avea un testicol flotant observat de parinti recent (desi s-a nascut normal si pana acum cateva luni nu "flota" nimic), iar doctorul a zis ca acest tip de "accidente" se intampla in special din cauza folosii de catre baietei a trambulinei. Asta mic are o trambulina profi, imensa, in curte. Ca deh, ca orice parinte, ai lui i-au luat ce era mai cool. Si mai are si un frate de 7 ani ani cat sarea ala, sarea si el... Ai grija... ![]() Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Floric spune:
Gata. M-am textat psihologic. Ieri am fost apta. Sa vedem si rezultatul. ![]()
Gianina, cand ai sunat chiar iesisem de la interviu si d=aia nu am raspuns eram prea zombi.
In schimb, pt a ne relaxa am facut o vizita la noul mall deschis in Constanta...Mai, parca ne/a luat cu mana oboseala testarii desi bagam mana in foc ca shopingul oboseste mai tare...asa de repede ne-am revigorat de zici ca doar pt asta venisem la Constanta. Si ca veni vorba despre cadouri...am rezolvat si problema asta daca tot am shopinguit...I-am luat lui Rares un set de avion, masina si cu surubelnita si alte scule electrice (cu baterie) pt dezmembrat si reparat. Ce-i drept mai are o masina cu scule dar astea de acasa is d-alea manuale. Am zis sa evoluam si noi tehnic.
Apoi, i-am luat si un puzzle cu animalutze, de fapt nu e chiar puzle...sunt animale decupate si trebuie fixate in locasul lor, stiti la ce ma refer (asta e pt Mos Nicolae). Si ca a stat ieri fara noi i-am luat o undita cu care sa prinda pesti (cu magnet). In fine, aseara am prins pesti toata familia, ba mai mult s-a culcat cu pestii sub perna si dimineata s-a trezit cu gandul sa prinda pesti. Deci....l-am cucerit.
Ilinca, stai linistita ca Rares NU cunoaste si nu asociaza culorile. Stie le stie (zic eu) ca notiune (chiar daca nu cred ca exista notiunea de galben, verde, etc.) nu le asociaza. Are zile in care totul e verde, sau albastru sau rosu....
Denisa multumesc. Fac rost de un cont pe torent sa satisfac copilul.
Cat despre chestionar , momentan nici nu am putut sa il citesc dupa cate chestionare am citit ieri (testarea a durat aproximativ 6 ore)
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
Pisigri, Gina va multumesc pentru informatiile in legatura cu trambulina. Oricum, nu sint/eram convinsa ca e ok sa-i iau pentru ca, nu cred ca ar mai fi asa "atractiva" daca ar avea-o la indemina. Acum, ca stiu si de implicatiile medicale...
Novus, m-am distrat si eu de intimplarea cu feisbucu'.
Io credeam ca nimeni din familia Furdui nu are cont pe F si tare m-am bucurat aseara cind am bagat de seama ca, totusi, cineva...exista
Imi pare sorry daca i-am provocat palpitatii lui Nelu
.
Floric, ma bucur ca ai scapat de-o grija! 
Mama lui Ian.
Bianca2503 spune:
hello,
io-s la birou. Am ceva treaba asa ca nu prea imi mai merg degetele si la scris aici.
O sa incerc insa sa raspund la chestionar cand va fi gata. Io nu am idei de intrebari
.
De fiecare data cand ma uit la pozele de la RORORO ma umfla rasul pentru ca imi aduc aminte de fazele si frazele povestite despre Anastasia; si eu le pun peste poze si mi se deruleaza filmul.
Doamna R rulzzzzzzzzzzzzzzz
pisigri spune:
Mai Inapreda, una dintre intrebari era daca stiti exact cind si cum ati conceput actualul ghiocel/ghiocica
Noi ne miram acum citeva zile ca nu stiu cita lumea poate sa spuna cind, unde si...cum s-a "intimplat". Dar nu cer detalii
(chiar daca ma bucur sa le citesc daca vreti sa le impartasiti, "conceperea" noastra a fost amuzanta si o sa v-o povestesc cind se da startul la raspunsuri).
Si imi mai puneam niste intrebari din ciclul "albastru infinit" sau "ce probleme mai am si eu"....una dintre ele se referea la frecventa cu care mai apucati sa
stiti-voi-ce, si ...doza de chef care va mai anima in aceasta directie
.
Inapreda 
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri si eu vreau intrebarile tale
! vad ca ai scris deja cateva, la una si raspund : noi am conceput-o pe Ada in 15 iunie 2008 fix
!
Inapreda

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
Maitreyi si cam tot Eliade, sau din categoria usor de citit: niste reviste mai vechi.
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
Pai in primul rand sa constientizam ca trebuie sa devenim mai buni si in functie de situatii sa face mai bine decat facem de obicei.
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
Sa calatorim si sa ne plimbam
4. Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
Nu prea mi-am sarbatorit ziua de nastere cand eram copil. Se imbata tata in cinstea mea si facea scandal.
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
Nu imi aduc aminte
6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
Cand am inghitit verigheta mamei. Avem vreo 3 ani, nu mai tin minte varsta exacta. Stiu doar ca m-au dus la doctor si vada daca a intrat bine astfel incat sa iasa pe partea cealalta. A iesit pana la urma
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Bia
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
Nu stiu. Ce tuta sunt. Nu prea ne-am facut surprize asa memorabile. Doar chestii marunte. Si oricum...eu nu am sot:D
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Duh, nu cred ca exista
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
Dar intrebarile astea ma pun rau de tot in dificultate. Nu am legende de povestit in gura mare. Astea cu happy famili sunt grele pentru mine:)
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
Pai de cand sunt cu Robert nu prea am mai dansat. Adica el nu danseaza. Asa ca impreuna nu ne unduim asa ca la petrecerile din clasa a opta cand My Heart will go on era o melodie cool
12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie? Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii? Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
Da cred in prietenie sincera dintre un barbat si o femeie. Ma inteleg bine cu toata lumea si imi place sa cred ca am prieteni. De fapt, vreau sa fiu considerata prietena pentru cei din jurul meu.
Si mai cred in prietenia dintre o femeie si un barbat gay. E pe bune!
E bine?

fericita de