Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Dar cea mai mare problema a mea e alta: trebuie musai primul pipi sau e ok si unul de pe la 9-10 am?

Musai nu e... dar shansa sa ai un rezultat exact e mai mare la pipi de dimineata ( de fapt, e mai mic riscul de rezultat fals negativ) Da' pan'la urma.... pipi sa fie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Va mai amintiti de Fukushima...Cica s-a cam stricat la burta reactorul 2 si iar improasca nitelus pe acolo. Cand am citit un articol in primavara, in care ziceau nenii aia ca nu se linisteste treaba pana in ian 2012 (dadeau cu presupusul), am sperat ca-s exagerati....

Concluzia mea despre japonezi este ca sunt exagerati... dar au dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, unde gasesc, pe net in special, filme cu oaia timmy...timmy time...Tot ce am gasit sunt scurte si deja s-a plictisit de ele, vrea altele. Pe siteul oficial vad ca mai au filmulete, deci mai sunt.
SAu produse daca ati vazut pe undeva? Ca tot veni vorba de cadouri.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Bre! Iar e motanul de garda. Vreau sa-mi fac de cap pe net si nu am cu cine!? Nu poti sa te bazezi...

Sa va povestesc "de-ale noastre": Pe rama foto erau poze din vacanta in Bucovina si zic eu... stii, cand am fost noi in Bucovina... cu mami, cu tati... cu Ana si cu... "PISICII" (intre timp era o poza "tematica")

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Iti fur ideea cu Dinopadul(nu stiam ce este, dar m-am lamurit), fiindca, la ce rapsod am in casa, cred ca i s-ar potrivi de minune...insa nu stiu de unde sa-l achizitionez...vreo sugestie??? Imi place mult si pinguinul, dar nu e potrivit pentru Andrei, fiindca sunt convinsa ca i-ar aplica urgent niste trantituri, sa vada ce e inauntru. Trenulet de unde iei? Asta e dorinta declarata a lui fiu-meu: trenulet cu bargoane si, desi am "cutreierat" intens netul, n-am gasit inca nimic sa-mi placa.

Ce e ala Dinopad? Ca rapsozi avem si noi!

Trenuletz? Io am luat doo... da'pt motan... anul asta vreau sa le pun in jurul bradului, sa am doi beneficiari. Daca se bucura de interes, mai iau, daca nu - nu, ca astea doo, vaz ca stau la'mbalcon.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele, unde gasesc, pe net in special, filme cu oaia timmy...timmy time...Tot ce am gasit sunt scurte si deja s-a plictisit de ele, vrea altele. Pe siteul oficial vad ca mai au filmulete, deci mai sunt.

Ta'su i-a descarcat de pe torentzi. Dar la noi nu mai prezinta interes... Daca vrei, cer info suplimentare... nu-s asa... "la vedere"?

Ofici(n)ale nu am vazut, nu am cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Ta'su i-a descarcat de pe torentzi. Dar la noi nu mai prezinta interes... Daca vrei, cer info suplimentare... nu-s asa... "
la vedere"?

da, te rog. Eu nu am cont pe torent. Nu am descarcat niciodata dar dac a e cazul ma descurc. Eu am niste desene cu mielul Shaun...dar s-a prins ca nu e acelasi cu oaia Timmy si nu am cum sa il mai pacalesc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Ta'su i-a descarcat de pe torentzi. Dar la noi nu mai prezinta interes... Daca vrei, cer info suplimentare... nu-s asa... "
la vedere"?

da, te rog. Eu nu am cont pe torent. Nu am descarcat niciodata dar dac a e cazul ma descurc. Eu am niste desene cu mielul Shaun...dar s-a prins ca nu e acelasi cu oaia Timmy si nu am cum sa il mai pacalesc.

Le-a descarcat si pe-alea cu Shaun (asta-i var cu Timmy, apare si el, dar nu suficient ), nici Adelei nu i-a placut. Tot Titi-tai cerea... acum nu o mai intereseaza...

Ma indrept spre alte activitati, ca vaz ca am nimerit la o ora nepotrivita... piticul a "cazut"... Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Taman cand aparusem si eu....Incarc de zor poze ca tot primesc reclamatii ca-s cu un anotimp sau doua in urma.

Eu pe Timmy de la tine, Floric, am aflat-o

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Taman cand aparusem si eu....Incarc de zor poze ca tot primesc reclamatii ca-s cu un anotimp sau doua in urma.

N-am plecat... ca si io sunt cu un anotimp in urma. Dar am de gand...

Mergi la inceput