Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, azi iau pachetul de la posta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Dodo, azi iau pachetul de la posta!

Am emotii astept sa vad cum ii vine ....
Mereu am emotii cand trimit ceva lucrat...chiar daca stiu ca pers respectiva a mai comandat la mine...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ina, revin sa raspund si la tema ta nr 1:
-melodia "de cuplu" a mea plus Mimiloi este Poems a lui Tricky, ca ne-am indragostit "pe ea"
-la petreceri dansez neaparat, indiferent de circumstante, pe De-ai fi tu salcie la mal, Mihaela Mihai.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ina, revin sa raspund si la tema ta nr 1:
-melodia "de cuplu" a mea plus Mimiloi este Poems a lui Tricky, ca ne-am indragostit "pe ea"
-la petreceri dansez neaparat, indiferent de circumstante, pe De-ai fi tu salcie la mal, Mihaela Mihai.

http://www.lucamic.blogspot.com/

"De-ai fi tu salcie..." face parte si din preferintele mele.
Eu uitasem sa raspund
So, dansez oricind cu placere pe: Andante, andante (Abba), Wonderful tonight (E. Clapton), I want to spent my lifetime loving you (M. Anthony...), You make me feel (Aretha Franklin), Only the lonely (Roy Orbison), Goodbye my love goodbye (Demis Roussos) si mai sint o gramada! Eu urasc muzica romaneasca noua. Pur si simplu. Si nu inteleg de ce la nunti e agreata

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

De fapt, dintre artistii romani eu ii plac doar pe: Mirabela Dauer (ce cinta in "vremurile bune", nu stiu ce cinta acum ), Angela Similea, Mihaela Runceanu, Mihaela Mihai si Dan Spataru.

Din cei care nu sint nici "vechi" da' nici "noi", Laura Stoica imi pare ca avea voce buna dar nu-mi placea muzica ei. Si, desi cinta cam cum pictez io , imi placea si o admiram pe Oana sIRBU.

Dintre astia noi nici unul nu-mi place dar deloc.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Novus, mi-a sters Andrei nr tau de telefon; scrie-mi-l pe PM sau mail, sa te sun sa povestim ceva.

Si io! Si io! Ca ma-ntereseaza!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:

Mada, merci de lamurirea cu Prevenarul. Dupa ce ii administreaza vaccinul trebuie sa-l tin vreo doua zile acasa?( ca am auzit-o si pe asta)

Am vazut gospodina ce facea compot...murat!

Eu pe-asta nu am auzit-o...

Sa explic treaba cu compotul murat: la noi in famelie muraturi mananc numai eu. Soacra-mea ne tot livreaza, asa ca io nu ma mai deranjez decat la niste gogoshari "dulci", productie proprie. Compot, bea si ea, si ta'su la greu! Ca pe apa! Asa ca de-asta facem mereu! La oala, la borcan... asa ca stie copkilu' ca ala de e la borcan... e compot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Tocmai ce-am dat gata un blid plin cu linte, ceapa si ton N-am avut chef sa gatesc si, sincer, nici n-am avut din ce
[...]
Duminica avem parastasul de 1 an asa ca...nu ma plictisesc

Io am 2 intrebari 4 U:

1. Prima mi-a venit in minte la nunta la Brasov cind numa' pe melodii aiurea am dansat toate "lentele"; so, ce melodii preferati ca sa dansati "bluz" ?
2. V-am mai pus-o/adresat-o o data, dar simt nevoia sa reiau, chiar daca va oftic : credeti in viata dupa moarte? unde mergem dupa ce murim? credeti in reincarnare? No, ca-s 3 dar ati inteles esenta, nu-i asa?

Si io unu', dar in loc de linte - salata (asa pun de obicei, nu am lintea in portofoliu). Mai aveam porumb, dar... hac! Am uitat! De obicei mai pun si rosii... dar acum nu mai aveam... ca s-au storcoshit...

Cu parastasele... Pe mine cel mai tare ma daramau cand se "suprapuneau".... Enfin, nu intru in detalii.. Sau... poate e mai bine sa spun... cand implinea mama 1 an, implinea si tata 6 luni...

Prima care imi vine in minte: "November rain", ca-i a mea, de-acasa.

Nu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
pey da Rev-ul a fost mereu fara prichindea, iar acum treb sa devin mama, chiar dc merg la Tokyo!as vrea yo.
[...]
ah voiam sa zic de calendar, da cred ca scoatem si noi iar un exemplar, insa as vrea pe fiecare luna, nu d-ala mare de perete..cu toate 12.

Al nostru a fost cu pitic inclus! (de la venirea piticului, bineinteles) si nici nu mi l-as fi putut imagina altfel... Asta tre sa fie din cauza ca nu am plecat la Tokio...

Pai "pe fiecare luna" facem si noi, dar tot "d-ala mare de perete". ni l-a tot facut un amic "reprofilat", sper sa mai fie si anul asta in bransa. Daca mai e, vi-l "prezint".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Inapreda
Si noi am fost ieri la cimitir care parea plin de viata de la multitudinea de lumanari si flori plus agitatia neobisnuita pt acel loc

Eu nu ajung la ai mei decat tare rar... ca nu "stau" in Tgv, "stau acasa la tata". Merg la sarbatori, aniversari, comemorari...

Mergi la inceput