Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Felicitari Ionela

Bine ai venit pe lume bebe Tudor

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

cineva mi a schimbat copilul
de doua zile nu mai urla , doarme , mananca , vorbeste , se joaca
eu nu sunt obisnuita cu asa tratament , sper sa nu l deochi

azi este ultima zi din odisee si m a apucat nostalgia
ma uit pe pozele de cand eram gravida si imi vine sa plang
mai vreau sa raman insarcinata macar o data in viata , si de data asta sa ma bucur si eu de burtica asa cum trebuia sa o fac si la T
regret f mult ca am fost asa stresata si panicata si n am simtit la maxim o asa perioada minunata si poate l am stresat si suparat si pe copil , iar cu aceasta ocazie imi cer iertare fata de el , dar promit sa fiu cea mai buna , calda si iubitoare mama
insa rezultatul este mai mult decat mi am dorit vreodata si de multe ori ma gandesc ca probabil de aceea a trebuit sa astept atatia ani , ca sa vina EL , cel mai minunat si frumos copil
sunt indragostita , legata , subjugata de EL pt toata viata ...

_

bb T. 28.08.2011

Minunat!!! Absolut minunat mesaj!

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Voiam sa zic si eu 2 cuvinte despre odiseea celor 40 s..

Dupa zeci poate sute de betigase cu o liniuta, in mom in care in ajun de Anul Nou am vazut 2 linii roz spre infinitul fericirii melee, am simtit ca am pt ce sa traiesc, dupa ce de 1 an nu imi pasa daca mai respir sau nu dimineata..
Din acel moment am reinvatat sa respir, sa zambesc, sa fiu fericita si sa am un scop..M-am bucurat cu sufletul in fiecare zi de minunea din burtica, imi e dor de momentele in care noapte de noapte adormeam mangaind-o, vorbindu-i, iubind-o fara sa o cunosc.. Tin minte cat de emotionata eram cand pedala si imi dadea cate un sut, cum purtam numai haine stramte si cat de mandra eram sa imi admire cineva burta.. parca eram singura gravida in univers si purtam cu mine toate secretele lumii..
Cand a venit momentul sa o cunosc nu mai conta nimic, nici acum nu pot sa zic ca a durut sa o aduc pe lume.. nu stiu nimic decat momentul in care ne-am cunoscut,, o mogldeata mica, umflata cu nas mare si movulie..
Din primele secunde mi-am dat seama ca a fost frumos cu burtica, ca a fost cea mai frumoasa liniste pe care am ascultat-o vreodata in suflet.. de acum incep grijile , sperantele , adevarata viata si iubire .. Dupa primele cateva minute in care nu i-am auzit tipatul mi-am dat seama ce inseamna sa fi mama, si cum acel om sunt eu...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

fara alte cuvinte.

Mergi la inceput

Ionela, felicitari mamico!!!
Bine ai venit Tudor!

Mergi la inceput