Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, burtici
Noi dam un laptic cu cacao si croissante.

Astazi e ultima zi din 33 de aptamani, intram maine in 34, am atins un prag. Urmatorul e 37, desi nu cred ca la colul meu de 1 cm si fara cerclaj se mai poate, dar cine stie...oricum orice zi in plus este un castig pentru micuta. Si eu am contractii destul de puternice, nedureroase si scurte, dar cica scurteaza si pot deschide colul si acestea.

Am schimbat si semnatura ca nu mai aveam rabdare pana maine.

Lia, tu cand te duci la control?

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Tia, felicitari pt.schimbarea saptamanii, te asteptam marti cu vesti bune de la eco.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata!

Aris si la astalalt de care zi nationala ai ovulat?
Lia sper ca acum dormi.

N-am ma scris de cateva zile, nici nu stiu cum trece timpul. Mai am inca o saptamana de munca si apoi stau si eu acasa, daca ma lasa bebe si nu vine mai repede.

Aseara am mers la medic, lucrurile par a fi in ordine. Ne mai vedem peste 2 saptamani la consult, atunci stabileste si cand ma opereaza dar cel mai probabil undeva peste 3 saptamani o sa fie evenimentul, poate pe 17 nov cand e el de garda la spital. Ca si greutate are intre 2.4 si 2.9 kg. Mi s-a parut cam putin daca ma gandesc ca primul s-a nascut cu 3.750 si acum mai am cam 3 saptamani. Stiu, n-ar trebui sa compar, pana acum nici n-am facut-o dar acum ca ma apropii.
Prima data vroiam imi tot ziceau ca e mare si eu ma temeam ca o sa creasca prea mare sa il nasc natural. Acum ca stiu ca e cezariana imi pare cam mic, era mai usor cu unul mare

Pe mine ma dor tare rau oasele de jos, abia ma pot misca in pat, sau sa imi trag pantalonii pe mine. Mai rau a fost ieri la doctor cand a trebuit si sa ma incalt singura.

De dormit tot greu dorm, ma doare spatele tare si visez urat.
Bagajul nici nu l-am inceput desi am mai cumparat din lucruri. Nume tot nu avem . Pfuuu si parca timpul asta alearga.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata fetele,
eu va invit la o cana de lapte cald,asta pt cele care nu servesc cafea.Lia nici eu nu am dormit asta nopate,wc,ganduri,etc....si cand stau si ma gandesc ca mai am de stat 2 saptamani chiar si 3,trec greu.
Ma duc sa-i fac de papa la baiatul mare ca cel mic acum doarme.revin va pop.

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Emma te felicit si eu de astazi pt schimbarea saptamanii pentru ca astazi plecam la bunici la tara si nu stiu daca am acces la net
bpaula si eu visez urat de cateva zile si chiar m-am speriat , am inceput sa beau cate o cana de ceai de tei seara si vad ca da rezultat ....ma trezesc dar mai rar ....de dureri ....nu mai zic si cand stau si cand merg ma doare ingrozitor....parca ma sparg

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

paula - 20martie a fost ziua x dar nu cred ca era vreo zi nationala, caut acuma...cine stiepoate congo, burundi...
felicitari pt rezultate. pai in 21 de zile mai poate pune inca 600-700gr asa ca s-ar putea sa fie tot peste 3,5kg.
eu sunt pe dos mi se par mai usor de manevrat copii mai mici, de cate ori am luat un nou nascut de peste 3,7kg in brate am avut o senzatie ciudata, mi se par prea moi si greu de apucat
ce probeleme am si eu

felicitari fetelor pentru semnaturi...sunt din ce in ce mai consistente

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aris, si eu ca tine, imi plac copiii mai mici la inceput, usor manevrabili
eu tocmai am realizat ca mai prind o editie de BExpo, deci de acolo iau si patul cred.. si ma mai gandeam ce dragutz ar fi sa nasc pe 16 decembrie, sa fie tot o zi de 16, ca si Muffy ca sa nu mai spun ca de fapt urla egoismul in mine, ca mi-ar placea pana in 20 decembrie sa fim si noi acasa, cu totii, sa ne pregatim de Craciun

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata fetelor,

dau si eu o cafea si o cana de compot

Aris sunt din ce in ce mai consistente semnaturile fetelor pana cind o sa vina cel putin un bebe pe zi, ce frumos o sa fie atunci

bebe isi respecta programul, tot ce stie ea face, mananca, doarme.

ieri am fost si am scos firele, teoretic ma misc mai usor, practic tot ma pling

Azi cred ca ies cu bebe afara, mi'a dat sora mea slingul si il pun in sling broscuta, sper sa'mi iasa. Carutul mi se pare prea mare si neprietenos. Vedem si facem si poze

Celor care mai nasc cu Tutunaru, voiam sa va spun ca e super de treaba rezidentul lui, dr Ciprian Morariu, super saritor, dragut, te face sa te simti ok, nu pare deranjat, etc. Dana, mai mult pentru tine e ca Aris nu prea are nevoie de incurajari plus ca naste naturel.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

am mai atipit si noi o ora
wild, luni ma duc la dr
paula felicitari ptr grasunel
ooka, deja iesiti la plimbare

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

paula - 20martie a fost ziua x dar nu cred ca era vreo zi nationala, caut acuma...cine stiepoate congo, burundi...

E ziua independentei Tunisiei... :)

Mergi la inceput