Brumarei de Nov-Dec(87)-Bravo Adriana!Hai Dana84!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Mi-am cumparat de la Medela niste scoici (modelatoare de mamelon) care se poarta de prin luna a 8-a si sunt utile pentru mameloanele plate sau infundate (scuze, dar nu mai stiu termenul exact acum).

Mergi la inceput

Precizez ca sunt disponibile in 3 marimi, dar eu habar n-aveam de care-mi trebuie, mi s-au recomandat cele medii, si pe acelea le-am luat. Sunt multumita de ele, pentru ca desi mamelonul meu stang nu e la fel de tzuguiat ca cel drept, macar acum iese in relief, poate fi apucat. Chiar au functionat. Si eu am inceput taziu, dar am scurtat perioada de acomodare (trebuie sa incepi o ora pe zi, si sa cresti pana pe al 8 ore, eu am inceput in forta, pentru ca m-am trezit la jumatea lunii a 8-a...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

mersiiiii ..
am intrat pe site-ul lor si am vazut care sunt ; o sa ma duc si eu sa-mi iau . eu am inceput sa folosesc crema lor (lanolina) dar nu stiam de scoicile astea . sa vad poate imi trece si durerea putin .

Mergi la inceput

Succes! Nu stiu despre dureri, dar la tzuguiat functioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

fetele, n-ati fugit la somnic inca?
noi am fost si-a vazut sotul meciul cu baietii la o bere, eu am papat o salata ca tot imi era pofta.. de acum ne pregatim de nani...
voi ati pus in bagaj si bepanthen si baneocin pt bebe pt spital sau aveti doar pt acasa?

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Ceee? Ce sunt alea? Eu n-am nici pt acasa, zi rpd!

Mergi la inceput

hahaha

bepanten e crema pt fundulet pt bebe , celalalt e pt buricut ...

Mergi la inceput

GATA! Le-am adaugat la lista! Noua la curs ne-a recomandat un neo-natolog betadina pentru buric...

Mergi la inceput

e bun si ala : betadina e un lichid dezinfectant , celalalt e o pudra care usuca ; ceva de genul asta ... depinde ce vrei sa folosesti ...

Mergi la inceput

Super! Multumesc

Mergi la inceput