Cu ce coafez parul acasa?
Salutare. Dragele mele, am vazut franturi dintr-o reclama la tv cu un aparat de intins/ondulat parul. Arata asa frumos parul asa aranjat.
Eu am parul moale si subtire si de lungime medie.
Ce imi recomandati? Bigudiuri electrice? Ondulator? Sau ce? As vrea ceva sa-l onduleze si sa-l si coafeze, sa-i dea volum.
Imi spuneti va rog si marca si de unde si pret?
Multumesc foarte mult. Habar nu am ce sa caut.
Raspunsuri
andacos spune:
Daca parul este moale si subtzire,nu stiu cit de important e instrumentul(si aici itzi trebuie un pic de experientza/indeminare sa-l potzi manevra)cit mai ales produsele folosite!
La un par moale si subtzire(si al meu e la fel de asta...ma pricep)intii trebuie sa folosesti o spuma de par(eu in general folosesc una pentru volum de intensitate 3,deci nici slaba dar nici foarte puternica)si apoi dupa ce coafura e definitivata ,obligatoriu fixativ!(si aici tot intensitate 3 folosesc si tot pentru volum)
Cel putzin in cazul meu,fara aceste doua produse ,nu obtzin nimic sau pe foarte scurta durata,indiferent ca sunt bigudiuri sau perie de par!(n-am folosit niciodata placa de intins ca si asa n-am ce sa intind la un par fin si moale)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Matzaila_81 spune:
In reclame toate arata asa.
Mama are parul subtire si moale iar la ea face minuni berea. Dupa ce s-a spalat ia niste bere de la tata si se clateste cu ea. Dupa cateva zile o sa observi diferenta.
Pe langa asta as merge pe ce a spus Andacos.
+25
crissteo spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Pai da, stiam eu ca parul asta al meu se coafeaza cel mai greu si multumesc pentru ideile cu ce produse e bine sa folosesc, dar ma gandesc eu ca-mi trebuie un ondulator, un bigudiu ceva.
De asta intreb si eu, ca ma gandesc ca in reclame totu-i frumos, dar vreau sa stiu din experienta voastra cum reusiti sa va coafati acasa. Cu ce aparat? Experienta o voi dobandi eu cumva, ca n-am incotro, trebuie sa incep de undeva.
Multumesc.
catalina2307 spune:
Perie rotativa rowenta, in jur de 200 ron. Daca parul nu este f lung merge destul de repede. Si nu este necesara cine stie ce experienta. Rabdare sa ai.
samira33 spune:
perie rotativa si eu.
plus spuma pentru volum si luciu de par-are efect fixator.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
andacos spune:
Crissteo,eu cred ca depinde cit de "indeminatica"esti tu!Oricum la inceput va fi dificil cu oricare dintre instrumentele alese,pina prinzi putzina experientza!
Eu am avut perioade cind am folosit bigudiurile,apoi perie cu aer cald...deci din punctul meu de vedere ,ambele variante sunt ok!
N-am folosit perie rotativa,personal nu ma pot pronuntza asupra ei!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Lia70 spune:
Mi-am cumparat de curand perie rotativa de la Phillips si sunt ffffff multumita de rezultate. Dupa ce ma spal la cap, astept sa se zvante putin, aplic putina spuma de par si apoi ma joc cu peria rotativa. Este excelenta!
connie1974 spune:
Folosesc bigudiuri rusesti, dintr-alea care se fierb. Dimineata in vreo 5 minute mi le pun, le las vreun sfert de ora cat pregatesc mancarea si ma spal, imi sta cam vreo 2 zile bine, a treia oricum ma spal pe cap ca nu rezist mai mult. Se asaza frumos parul, e lung pana un pic mai jos de umeri, bigudiurile sunt medii, deci nu fac sarmalute . As vrea sa imi cumpar Rowenta, vad ca e oferta in Carrefour (vreo 179 RON), dar nu stiu daca are efect la parul lung.
XIO spune:
Connie, daca te referi la bigudiuri, eu le am pe astea:
http://sin.stb.s-msn.com/i/8F/35D471C830712B92A02E31DB72B.jpg
Rezultatele ma bucura extrem. Parul meu este usor ondulat la varfuri, asa ca am nevoie doar de un imbold dupa spalare ca sa stea "wavy", si imboldul asta sunt fie bigudiurile astea electrice, fie bigudiurile flexibile simple (moatze).
**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916
msilvy spune:
nu mai folosesc peria electrica pentru ca am observat ca-mi arde parul. (aerul cald incalzeste partea interioara si folosind-o mereu , eu cred ca arde parul)
o sa-mi caut si eu bigudiuri electrice sa le incerc .
ma incanta ideea ca trebuiesc tinute doar 20 - 30 min maxim (parca asa am inteles)