Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata si de la noi
Eu ma plictisesc de moarte acasa,in fiecare zi fac aceleasi lucruri,mancare ,curatenie,calc,etc
Sotul imi spune ca eu ma plang de prea mult stat si eu de prea multa munca
Sunt o firea foarte activa si imi este grea asa dintr-o data sa stau acasa,dar trebuie ptr.bebe.
DEEA ma bucur tare mult ca e totul bn,sincer nici num-am gandit vreo clipa ca va fi altfel.
JOANA felicitari ptr.baietel
RAMONA imi trimiti si mie parola?Ms.
Noutati nu am inca ,astept cu nerabdare ziua de luni ,atunci il revad pe bebe al meu.
Greturile continuua,dar incep fix la ora 17,zilnic.Mai avem putin si intram in trim.2 si poate scapam de ele.
RAMONA abia astept sa simt si eu pe bebe,la prima sarcina la fel in sapt a 16 am simtit prima data,eram acasa de Craciun
Ma duc sa fac niste ardei umpluti si niste ragu ptr.paste,cu toate ca nu suport mirosul de ceapa
Va pup!

ELLA mamica de ALEXsiin 11+ cu bebe 2

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Iar ma ia disperarea!!!!!! Si acum mi se si pare ca vorbesc singura... Nu pot sa mananc, adica de fapt mananc dar imediat ce termin mi-e greata rau. Si vreau si eu sa mananc mere, si alte fructe, si salata si rosii, si varza...Asa de mult imi plac, dar pe urma asa rau imi vine sa vomit. Nu mai stiu ce sa fac, pe bune. Ma apuca deznadejea, am impresia ca n-o sa-mi treaca in veci si nu stiu cum sa fac sa mananc si eu fara sa vomit. Pana acum nu vomam dupa masa, insa acum fac eforturi considerabile sa tin mancarea in mine. Cumplit!

Andreea, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Burticutelor, va citesc din umbra dar cu mare interes de vreo doua saptamani. Deja m-am ingrijorat si apoi bucurat pentru unele dintre voi, ca sunteti bine, foarte bine!

Noi avem deja 13 saptamani si 4 zile, insa nu am terminat(nici pe departe) cu greturile, ori varsaturile. Avem cate o zi mai buna, da' recuperam in urmatoarea. Nu pot sa spun ca imi e greata de la ceva anume, pentru ca imi e greata mereu! Nu are legatura cu ce mananc, pot manca orice (cu toate ca nu imi trebuie nimic), insa daca e sa fac un top al tolerabilelor, ar fi fructele si cartofii. Pofte am, eu mereu am fost o pofticioasa (cand citesc ce bunatati mai faceti voi pe-aici, imi lasa gura apa!), insa pusa in fata mancarii, nu imi trebuie nici sa mai aud de ea! Dar am observat ca raul adevarat vine cand imi e foame, cand sunt cu stomacul gol. Asa ca, oricat de putin imi trebuie sa mananc, incerc sa o fac, ca daca nu, stiu ce ma asteapta!

Sper totusi sa treaca in curand, ca deja suntem mari (cu toate ca mama mi-a zis ca si cu mine si cu frate-mio a suferit de greata si varsaturi toata sarcina, cu mine a vomat si in ziua in care m-a nascut. Incurajator gand!). Oricum, pentru bebelul cel iubit, suport si doi ani daca e nevoie!

Am fost la ecografia de 12 saptamani, suntem bine amandoi, totul e in ordine, l-am vazut jucandu-se si sarind, ni s-a topit inima! Atunci am realizat cred, pentru prima oara, Minunea! Ca mie cel putin, nu imi vine inca sa cred! (Bebelul iubit a venit din intamplare, nu l-am planificat, dar nici nu am incercat sa-l evitam... Am zis ca nu e momentul potrivit inca, da' cand a fi sa vina, sa vina! Ne-am gandit, sincer, doar nu s-a intampla acum, din prima, nu om fi noi cei mai fertili din lume! Dar... se pare ca suntem pe aproape.)

Asteptam acum rezultatele de la analizele de sange si dublu test, insa eu sunt foarte linistita... Sunt convinsa ca totul o sa fie bine (de asta am si acceptat sa fac dublu testu' ).

Va las acum ca v-am innebunit cu povestile, "din prima", insa eu sunt mai vorbareata, asa...

A, si sa nu uit:

Ma puneti si pe mine in listuta, DPN 7 mai 2011, si imi trimiteti si mie parola contului de Picassa, ca sa ne si vedem?

Diana, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragele mele, stiu ca va spuneam ca sunt o optimista , sunt in contiunuare, insa acum m am intors de la medic si am intrat intr o pasa prosta.

Mi au spus ca colul si a mai revenit de saptamnan trecuta de la 2.53 acum e 3.3-3.5 insa tot este mai scurt decat acum o saptam;ana si ceva. Probleme este ca am si conbtractii si nu prea imi trec nici cu nospa.

Ati mai auzit cazuri?
Ce treb sa fac in afara de nospa si stat la pat? Deja incep sa ma ingrijorez/....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

JOANA din pacate nu poti face prea multe,adica se poate rezolva cu statul la pat.Important e sa nu se deschida colul,atunci poti face cerclaj dar si cu acesta tot la pat trebuie sa stai.
Eu la prima sarcina am avut colul deschis din sapt 19 si atunci doctorul a spus ca e periculos sa imi mai faca cerclaj,asa ca am stat la pat pana am deparis 34 de sapt,citisem eu ca daca nasc atunci bebe poate respira singur.
Am nascut la 38 de sapt.si asta ptr ca am fortat eu putin lucrurile
Iti doresc sa ai multa rabdare ca se va rezolva

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Salutare fete dragi!

In primul rand vreau sa te imbratisez Deea, ma bucur pentru vestea minunata, e incredibil cum unii doctori pot fi atat de ignoranti!!! Cu streptococul incearca sa mai obtii si alte pareri, asa cum ai zis, ar fi super daca ai putea amana putin tratamentul. Aici analiza pt acest streptococ se face DOAR in saptamana 36 (!) si se trateaza bineinteles doar in trimestrul 3. Eu am fost posesoare de acest streptococ, m-au tratat cu antibiotic (perfuzie) cu doar 5 ore inainte de nastere si totul a fost perfect.

Titi, am rezolvat problemuta cu mesajele, nu stiam ca trebuie activate, te rog mai fa un mic efort ca sa am si eu acces la album. Ce frumos ca l-ai simtit pe bebe! Eu la prima sarcina am simtit-o pe piti la 15 saptamani, eram in masina si imi asteptam sotul sa iasa de la munca...m-am topit pur si simplu!!!!

Diana, bine ai venit printre burtici! Ai descris perfect situatia mea de acum - raul, foamea, inclusiv faza cu mama careia i-a fost rau pana in ultima zi de sarcina, a mea mama zice ca era cu capul in cosul de gunoi si voma in timp ce asistenta ii facea fisa pt nastere!!! Aever, si tu te incadrezi aici printre noi astea mai "gretoase", sincer nici eu nu mai stiu ce sa fac, medicamente nu as lua pt ca vedeti voi cum e - e bun, nu exista contraindicatii si dupa cativa ani - hop! il retrag din consum ca nush ce au mai descoperit, ca de fapt nu e chiar asa de sigur, etc. Aseara mi-am cumparat un ceai de ghimbir, se spune ca e foarte bun pt greturi, da, a fost minunat pt PROVOCAT GRETURI!!! Bine, saracul ceai, nu a fost vina lui, mi-e rau de la orice, dar cred ca...ma asteptam la o minune.

O intrebare pt fetele care inca alaptati - voua v-a zis dr ceva despre alaptatul in sarcina? Eu eram super linistita si impacata ca am citit tot felul de articole cum ca ar fi ok sa alaptezi, no problem, dar dr mi-a recomandat sa renunt la alaptat deoarece, spune el , cantitatea de prolactina va fi afectata si nu e bine pt bebe mic-mic din burtica. Sincer eu nu as fi vrut sa renunt, am inceput de sapt asta sa ii dau mult mai putin Printesei si sa o invatam sa manance mancare, e foarte foarte greu, refuza tot si face scandaluri-monstru , dar asta e...poate pana peste o luna cand implineste anisorul reusesc s-o dezvat de tot.

In rest, toate bune si frumoase, maine poate merg si eu la primul set de analize daca ma simt mai in putere.

Va pup cu drag si abia astept sa vad pozeleeee!

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 7+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Titi, ce dragut! Ai simtit fluturasul(fluturasa)!

Vreau si eu parola:)

Aever, hang in there, nasoala mai e perioada asta.

Eu sunt din categoria celor care nu sunt prea ingrijorate - iau sarcina asa cum este. Nici nu prea am de ce sa ma zbat prea tare, ca si doctorii de aici sunt tare relaxati. Singurul lucru la mine e greata, din cauza careia am slabit vreo 2 kilograme:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna burtici..Fetelor m-am pricopsit cu o gripa de toata frumusetea..de ce mi-a fost frica nu am scapat..febra, frisoane vai ce rau mi-a fost azi noapte..nici azi nu ma simt prea bine as sta numai in pat..acum Luca doarme dar nu stiu ce ma fac cand se trezeste ca sunt numai eu cu el..sper sa scap curand de raceala asta
Nu prea am citit din urma dar recuperez eu,nu pot sa stau departe de voi..vad ca sunteti tare vorbarete
Va pup..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Joana din pacate nu pot sa iti dau sfaturi, eoarece nu am fost in situatia respectiva. Dar in schimb am fost in eminenta de avort cu Edi pana la 6 luni. A trebuit sa stau in pat pana la 4 luni si jumatate si nu m0am miscat deloc, decat cat sa ma duc pana la baie si inapoi, dar incet, foarte incet.Eu cred ca o sa fie bine daca stai in pat. Iti dorecs oricum o sarcina frumoasa si de acum incolo plina cu evenimente placute.

Eu la prima sarcina vomam orice mancam si beam. Acest chin a durat pana cand a inceput sa miste. Si la a doua sarcina nu duc lipsa de evenimente, dar nu mai e asa de rau.

Mmamita in legatura cu alaptatrul eu am auzit diferite pareri, ba ca e bine, ba ca nu. Nu stiu ce sa spun, dar oricum daca continui trebuie sa ai mare grija de tine ca acum trebuie sa hranesti 3 oameni. Eu sincera daca nu il intarcam pe a meu prin mai , si acum ii mai dadeam putina titi, asa de gust

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello, dragi burticute!
Noi intram mai rar pt ca stam numai in pat si imi e greu sa scriu din pozitia asta. Nu am voi sa stau in sezut, numai pe spate, si abia vad tastele sa scriu

Joana vad ca si tu esti in situatia mea. Eu de asta am fost internata, pt ca aveam contractii in col si se inmuiase, deci se scurtase la exterior.
Mie dr mi-a zis sa stau numai in pat, pe spate, sau intr-o parte, cu o perna sub fund ca sa ridic bazinul si sarcina sa nu mai apese pe col. Asa stau, asa dorm, aproape m-am obisnuit. Faptul ca ai ajuns la 3,5 cm col, e fff bine, nu inteleg de ce esti trista. E clar o ameliorare si inseamna ca merg lucrurile spre bine. Deci....optimism, ca ai de ce!

Deea mi se par minunate vestile tale!!! Ma bucur mult ca ai rezolvat la serviciu, dar cel mai tare ma bucur ca puiul tau e bine si e un invingator. Doamne ajuta in continuare!

Felicitari fetelor care au fost la control si au venit cu vesti bune!
Noi luni mergem sa masuram colul si sa vedem ce mai face puiul.

Ramona, vreau si eu parola, daca se poate!

Am uitat sa va spun ca mi-a iesit si rez la urocultura si e ok, nu sunt infectii!

Diana bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara! Avem exacct aceeasi varsta a sarcinii.

Pooooop dulce toate burticile de minuni!

Elly 13+ si Babyboom

Mergi la inceput