Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

hilde uite aici calculatorul:

www.desprecopii.com/info-id-138-nm-Cand-vine-barza.htm" target="_blank">Calculator sarcina

Multumesc din suflet.
Dupa calculator am 6 sapt. si 3 zile

Mami de Stefan Peter 5 ani si 11 luni si graviduta 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Uitasem sa va spun si datele
UM 25 august 2011
DPN 30 mai 2012
Sunt mari sperante sa fie fetita

Mihaela, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Fetele help!!!! ma doare capul de simt ca mor..nu stiu ce sa ma mai fac, de dimineata ma doare si nu sunt in stare de nimic..ceva remedii naturiste, leacuri babesti incerc orice ca pastile n-am curaj..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna burticilor! Sunt Alina si am 8 saptamani si 3 zile de sarcina. Va rog din suflet sa ma treceti si pe mine in listuta cu fluturasul meu, avem dnp 09 iunie 2012 si um 3 septembrie 2011

tuturor

In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Fetele help!!!! ma doare capul de simt ca mor..nu stiu ce sa ma mai fac, de dimineata ma doare si nu sunt in stare de nimic..ceva remedii naturiste, leacuri babesti incerc orice ca pastile n-am curaj..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 12+

Paracetamolul simplu este foarte bun si indicat in sarcina si mai poti lua no-spa. Alte remedii naturiste eu nu stiu, dar pastilele astea se pot lua in sarcina fara absolut nicio problema. Ai grija sa nu te incerce vreo raceala.,

In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crixy spune:

Buna seara fetele!
Virginia, eu am avut restul valorilor bune, NT a fost 1.10 la ambele ecografii. V-am zis ca la ultima ecografie , dr mi-a si calculat riscul pt anomalii. Am stat langa el, am vazut programul.... eu fiind programator , am venit acasa si am cautat programul. Eh si l-am gasit... Nush daca e bine sa va dau linkul, pt ca e o versiune gratuita si nush cat de corecte sunt rezultatele, dar eu m-am linistit tare. Si pana la urma e un program care da un rezultat..... poate fi bun poate nu, nush exact ce algoritmi folosesc pt calcule. Cred ca amniocenteza e singura unde poti fi sigura de ceva , asa ca de triplu test nici nu vreau sa mai aud. Vineri merg iar la eco.... o sa ii spun dr ca fac amniocenteza, sa-l linistesc , in sensul ca banii pe amniocenteza o sa ii ia sigur, poate ii creste osul nazal ca prin minune bebeului.
Parca am asa un gust amar , ii inteleg, vor sa si faca bani sa aiba si cat mai multe cazuri la activ, experienta asa o au si ei, dar si profita mult de disperarea omului si mai ales a femeilor insarcinate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ellyshor, cum mihail si gavril sunt arhangheli(35 lei), poti sa ii dai cartea "despre ingeri" de andrei plesu, impachetata in hartie frumoasa, pe care lipesti un baton de scortisoara luat din carrefour si, optional, un ceai mai rar(7-10lei), gen cele de la libraria carturesti.ii bagi si o dedicatie pe prima pag a cartii.

sau: set de cana de-aia speciala de baut ceai, carrefour feeria, e un stand pana intri propriu-zis in carrefour.

sau:e o carte foarte frumoasa cu retete celebre date de tot felul de regine, stranse intr-o carte de principesa margareta, cu poze de iti lasa gura apa. ii scrii si tu o dedicatie gen sa aveti parte de un regal al lecturii si al gustului.costa pana in 50 roni.
sau ikea - ghiveci cu orhidee.
piatza: ghiveci cu crizantema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Bine ati venit, Alina si Shoshonik!

Crixy, cum se numeste programul? Dar ma gandesc ca ar trebui sa stim ceva date pentru a calcula riscurile.

Eu nu prea am nimic nou; inca ma lupt cu greturile. Cand iau pastile anti-greata e totul perfect, ba o zi dupa chiar ma pacalesc, nu am nici un simptom. Apoi iar revine, iar trec la crackers, dar pentru ca sunt la munca si mai am si senzatia de voma, iar o dau pe pastile. O tin asa in sir. Nu stiu cat o mai tin asa.

Voi pentru ce luati no-spa? Toata lumea ia no-spa in Ro, pe aici nici nu cred ca au auzit de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Josefine, eu nu iau No-spa. e un medicament impotriva contractiilor, as fi luat daca as fi avut dureri de burta si sangerare. Asa, deocamdata sunt ok. Am auzit de niste bratari impotriva gretii. Imi permit sa copii ce a scris altcineva pe un alt forum despre ele, poate gasesti si tu si le folosesti:
... leacul mi-a stat in astea http://www.onestepahead.com/catalog/product.jsp?productId=538125&cm_ven=RKG_GoogleBase&cm_cat=OSA_Non-Brand&cm_pla=GoogleBase&cm_ite=GoogleBase&orderType=2&utm_source=RKG_GoogleProducts&utm_medium=cpc&utm_campaign=product&utm_term=GoogleBase Tare,tare bine mi-au facut . Pana sa le descopar am crezut ca-s c-un picior in groapa de rau ce mi-a fost. Si nu neaparat de voma, dar o permanenta stare de greata, zi /noapte si dureri de cap zilnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
Am reusit sa fac pe picasa user comun. Daca va rog cineva sa il treaca pe prima pagina sa se vada mai bine. Userul este: mai.iunie2012@gmail.com, eu am reusit sa intru si doar cu mai.iunie2012.
Pentru parola cine doreste sa o stie, va rog sa imi spuna si o sa ii trimit mesaj privat, nu cred ca este asa de indicat sa il pun aici.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 14+

Mergi la inceput