Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

la mine e simplu: nimic!
noi servim doar brunch

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

fetele voi ce mai mancati la mic dejun? dintotdeauna am fost mofturoasa la mancare,dar azi nimic nu-mi place, nimic nu ma inspira...

DanielasiRazvan-Teodor

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aris - da' tu iei iei revansa mai incolo, daca faci o vizita in fabrica. Un pateu, o painica, un covrig, ceva?? Sau nu zic bine?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

brambu - stiu ca teoretic se poate...si se pare ca si practic. eu am fost fricoasa rau, de abia pe la doua luni si un pic am avut curaj sa ma apropii de patul conjugal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a plecat taifunul!!!!! adica, sotul da o fuga la tara la cineva sa cumpere niste vitel si poate alta bunatati daca gaseste, si n-a scapat de fi-su, care s-a suparat ca pleaca iar.. asa ca i-am impachetat si stau nitel p-aici, beau cafeaua, apoi dau un mop peste tot si ma apuc de mancarici: azi fac o ciorba de prazzzz si pun si un Shephard's Pie la cuptor ca mi-e pofta
tot cu cruce rosie e si azi, nu se spala???
aris, ai mai facut ieri vreo poza la minunatia aia, sa vad cum arata?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ma crezi ca am perioade si de cate o luna in care nu pun gura pe nici o placinta sau pateu? efectiv te saturi de ele, nu te mai atrage nici macar misrosul, pe care nici macar nu il mai simt. vin prieteni la mine si imi zic ca miroase toata casa a paine calda si cozonac si eu ma uit patrat la ei ca eu nu simt nimic
azi sa faca toata lumea bine sa manance ce a ramas de ieri ca a ramas o groaza de mancare si din fericire si un pic de tortdar asta trebuie sa il matrashesc pana vine sotul dupa drumuri
singurul lucru la care nu rezist niciodata este painea calda, de cate ori trec pe langa cuptor ma lipesc de cate o chifla sau painica. este absolut uimitor ce s-a intamplat sarcina asta cu kilogramele mele in conditiile date

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

aris - da' tu iei iei revansa mai incolo, daca faci o vizita in fabrica. Un pateu, o painica, un covrig, ceva?? Sau nu zic bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Felicitari Adriana! Sa te refaci repede sa te bucuri de minunea ta mica, o sa vezi ce repede creste mare! Ema Irina bine ai venit! Sa ai o viata plina de noroc!

Cine intreba de mic dejun? Eu mananc in fiecare zi cereala special k complete cu lapte si in we croissante&dulceata&lapte... Nu debordez de imaginatie dimineata..

Profit de faptul ca inca sunt la servici si al meu e acasa cu Emily care e in vacanta... L'am trimis la cumparaturi..cu fie'sa dupa el si o lista super detaliata...presimt ca o sa ii ocupe toata ziua activitatea asa...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

da luny, tot cu cruce rosie e si azi... nu se spala, nu se face curat...
gata,am rezolvat si cu micul dejun..mi-am facut o omleta cu de toate, am si papat..acum e ceva mai bine...
mai beau si-un ceai acum cu voi si dupa vad incotro o apuc sa-mi termin cumparaturile pentru bagaj...nu prea stiu cate pachete de absorbante sa-mi iau pentru spital..

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

am mai primit vesti de la adriana.. era o idee mai bine, termina o perfuzie si o ajuta cineva sa se ridice sa-si tina printesa in brate si sa o puna la san, poate ii stimuleaza lactatia... i-au spus ca nu-i da lapte praf la micuta, nu-i da nimic pana nu are ea lapte ..pe de o parte poate e bine,dar totusi cum sa o tina flamanda? daca ei ii vine laptele abia peste 2 zile, ce face ema in perioada asta?

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aris - eu mai glumesc cu painea ta, dar te inteleg perfect ca, fiind asa de implicata, iti piere pofta.

La fel sunt eu cu parfumurile, nu am nici o sensibilitate la nici un parfum, oricat de scump, bun si mai stiu eu cum e. Un pic de la sarcini am aceasta sensibilitate fata de mirosuri, dar si pt. ca am lucrat cu parfumuri. Bune, de calitate. Da' ma lasa rece, nu ma intereseaza nici unul in particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

daniela, cu mopul tre musai sa dau, ca mi-a umplut al meu pe jos de 'zeama' de la pestii lui, aseara doar am sters putin, la misto..
hai ma sa va dau reteta a ce fac eu azi, unele poate o stiti deja, dar adaca aveti pana de idei, merita incercata.. http://www.bucataras.ro/retete/shepherds-pie-cu-carne-de-pui-20115.html
o adaptez din mers, pun un pic de praz in loc de ceapa verde ca n-am in casa..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput