Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Bravo Adriana!
Recuperare rapida si laptic la Ema sa creasca mare!

Bine ai venit in lume printesa Ema Irina!!!
Sa fii sanatoasa , norocoasa si necolicoasa!!!

ps.reactualizare semnatura...36....pfiuuuuuuuu

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 36+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza tuturor.

Aris,in primul rand tie ca am ratat ieri ocazia,HAPPY BIRTHDAY!Sper ca ai hranit bine toti invitatii...m-ai facut sa balesc profund in fata monitorului.Si salata aia de care ziceai unde este?Aia usoara de tot?Poate ma bag si eu la asa ceva.Nastere usoara iti doresc,bebe sanatos si un an de vis!

Adriana- -Bravo mamica draga!Sanatate maxima si recuperare idem!Asteptem poze cu voi doua:)si va fi bine ai sa vezi.Si eu am avut 2700 la nastere si uite ce mare sunt.Am vazut si camera fetitei si este superba!

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco.

Miericica-multumesc,am vazut linkul.Nu cred ca-l gasesc aici(pe carut) dar mai investighez.

Luny si Corinava multumesc pt gandurile bune.O sa pun si poze in weekend dupa ce gasesc cablul de la aparatul foto.Acum este "missing in action"...in harababura de acum nu-i de mirare.Parca as fi Aris-am o energie de nu-i adevarat dar nu la calcat si nici la curatat.E contagioasa chestia

Luny-sanatate Mufarinului.Sper sa-si revina repede sa nu dea in alta infectie

Brambu-si tie sanatate Silviutei.

Georgia-ma bucur sa te revad.Bafta mamicii tale-sper sa mearga brici procedura laparoscopic.La fel si Diana-ma bucur ca ai revenit.

Si eu am avut o mica operatie de apendicita-dar daca ma gandesc la standardele de azi,e mare cicatricea.Si n-a fost usor sa-mi revin.Si vb aia n-au taiat nici uterul.Cred ca pt noi iese din ecuatie varianta asta(doar in caz de urgenta)pt ca nu are cine sa aibe grija de mine daca ramana acasa cu bebe si nu mi-am revenit complet.

Despre noi:avem unda verde de la pneumolog pt nastere cu epidurala-mi-a schimbat sprayul pt astm si o sa iau niste pastile preventiv sa am plamani de fier

Am fost si la doctor ieri(pt check up).Am sunat ca a vrut domnu' Firicel sa sun moasele azi de dimineata si tb sa mergem iarasi la spital intr-o ora(sa ma vada doctorita) pt ca am avut tensiunea mica ieri,mi s-au umflat putin mainile si picioarele si sunt cam amortite.Problema e ca am un picior amortit(talpa de cateva zile) si vor sa vada de ce.Sunt sigura ca nu-i nimic grav...dar mergem ce sa facem.

Ah..ca tot uit..bun venit Blackcat si BlueRain.Cred ca lui Msilvy i-am spus deja.

Alinuk-La multi ani pt sotul tau!Tu erai cu salata orientala?Ca m-a pleznit si pe mine pofta si fac azi:)

Va pup voios si ma duc sa ma delectez cu niste poze pe Picasa.Apoi mergem la spital.

Ooka-multa bafta cu alaptatul,ma bucur ca Sofia se bucura de Zoe,fluturasul ei:)si sper ca te simti super implinita ca mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
am primit pe la 11,30 mesaj de la Adriana, inchisesem deja calculatorul ca am fost franta.
A nascut dupa masa o fetita frumoasa si sanatoasa, o micutza de 42 cm si 2,700 kg!
Sa va traiasca, sa fiti sanatoase si sa va aduca numai bucurii, felicitari!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata fetelor, bem o de bucurie pentru Adriana
scumpa noastra Adriana felicitari pentru minunatia ta frumoasa asteptam poze cu voi doua sanatate multa si recuperare rapida....te imbratisam cu drag

Andreea 33+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Felicitari Adriana, recuperare rapida si sa va bucurati de bebelina

Iau si cafeluta de la tia ca am dormit prost azi noapte, ma doar toate alea..cred ca am exagerat cu plecarile mele in fiecare zi..asa ca azi stau cumintica acasa

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai ca a fost Daniela pe faza vad si v-a dat vestea despre Adriana:)
black cat, nu ai inteles aiurea.. ma bucur ca nu am de-a face cu ea, caci nu suntem compatibile in mod clar si se lasa cu scantei.. tu cum esti, nimic?
mai vin dupa ce alimentez Mateiul, beau cafeaua cu voi..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FELICITARI ADRIANA!
BINE AI VENIT PE LUME EMA!

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

neata si da iau si eu o cafea! 10x tia pentru ea!
bravo Adriana, bebelina cuminte si sanatoasa iti doresc si fara colici!

pica nu la mine era salata orientala...desi si eu as manca

mi-au iesit si mie analizele: nu e nici un streptococ pe acolo, si exudatul este ok. in schimb la culturi mi-a iesit candida, in ciuda ceaiului de pelin pe care il tot folosesc pentru toaleta..ufff!
arleza la mine streptococul era cotat la & zile lucratoare ca si rezultat, dar vad ca a iesit mai devreme. la spital sigur ies rezultatele muult mai devreme, dar acum nu stiu daca iti mai face vreo analiza inainte de a naste..

hai va pup si sa avem o zi buna

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

firicel - merci
scriu si salata, dar sa ma dezmeticesc un pic

bluerain - tu o sa ai asa o diferenta mica intre copii? doi copii in aceeashi an, woow, ai avut curaj nu gluma

iau si eu o cafea de la voi si dau la schimb suc de portocale sau grepfruit ca tot am stors pt junior

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata si de la mine...
vreau si eu o cafea ca abia imi tin ochii deschisi.. speram sa dorm si eu mai mult in dimineata asta,dar de unde, ii suna telefonul sotului mai ceva ca la o centrala telefonica...

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput