Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

dana cum e mica?
eu la prima sarcina pe baiat l-am nascut la 39 de saptamani si avea 2950kg,si a luat foarte usor in greutate si fara nici un fel de problema,ba chiar in maternitate nu a scazut nici macar un gram.
de cand a iesit a tot pus......deci e ok stai linistita

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

diana, nu va las yo neanuntate
carola si mie imi e frica de fir

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

ralu felicitari pt bebelina, am si eu o rugaminte am inteles ca te specializezi in psihologie spune-mi te rog vreo 2 titluri pentru educatia copiilor mai ales pentru o novice dar f interesata de subiect am vazut pe net mai multe carti dar chiar nu stiu la care sa ma opresc
in privinta bebeilor mici eu zic sa nu va stresati, eu daca ar trebui sa ma gandesc la cat vor catarii ai mei la nastere ma ia depresia, ca sa nu spun ca e si diferenta de vreo 400 de gr intre ei

32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ralu ce frumusete de fata ai
si flacaul vad ca are semne de buna purtare
deci ai de lucru

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

emma, eu nu am patut, cel al Mateiului scartaie si ma termina cu nervii, deci trebuie altul!
aris apropo de geloziile copiilor, eu sunt doar reticenta..Mate nu da niciun semn de gelozie, e f intelegator cand povestim de Bogdanel, il pupa, pe mine la fel, intr-una... dar n-am de unde sti pana nu ajungem acolo... si eu vreau linkuri daca gasesti ceva!

abia acum am terminat cu bucataritul, sunt cam obosita... v-am zis ca am ritmul meu cand sunt singura, mai o pauza de forum, mai un mail, mai o poza

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

ralu felicitari pt bebelina, am si eu o rugaminte am inteles ca te specializezi in psihologie spune-mi te rog vreo 2 titluri pentru educatia copiilor mai ales pentru o novice dar f interesata de subiect am vazut pe net mai multe carti dar chiar nu stiu la care sa ma opresc
in privinta bebeilor mici eu zic sa nu va stresati, eu daca ar trebui sa ma gandesc la cat vor catarii ai mei la nastere ma ia depresia, ca sa nu spun ca e si diferenta de vreo 400 de gr intre ei

32+ si

hellen, surorile mele sunt gemene,la nastere au avut amandoua peste 3 kg, de fapt cea mica de dimensiuni a avut 3,100 kg cealalta cu 300gr mai mult...asta acum 38 ani (tot cezariana, mama zice ca era f aproape de termen, dar fiind doi nu e obligatoriu sa fie si f micutzi)... eu zic sa incerci sa nu te framanti cu treaba asta

Nina, 32s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Cristina, merg maine la control.

Aris, scuze, nu stiu de ce intelesesem asta.

Dana, cred ca te-au linistit dr si Aris.

37+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Hellen, am o prietena care gemeni 2 baieti (de 10 ani) si au fost nascuti la 34 de saptamani cam 1900 si 2100 aveau. sunt ditamai baietii sanatosi si frumosi si i-a alaptat exclusiv 6 luni. S-a descurcat super bine sa iasa singura cu ei inclusiv la cumparaturi mici fiind.
Stiu sigur ca in materie de carti ea avea ceva in engleza strict legat de cresterea gemenilor. O sa o intreb zilele astea.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lesin de ras m-a contactat una Faith, din UK prin intermediul DC, cica mi-a vazut azi profilul si e interesata de mine, sa-i scriu si poate mergem inainte! aaa, cica distanta, culoarea si limba nu-s importante, "but love matters allot in life"

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

emma eu am patut, dar nu am nici dulap nici comoda
poate ajung in weekend cu sotul pe undeva..sper sa gasim
in schimb caut pe net autocolante pentru pereti sau mobila..asa e cand iti faci singura de lucru

lia nu mai da de veste asa tarziu..ca incepem sa ne punem intrebari

33+

Mergi la inceput