Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Dana asteptam vestile!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Mai fetelor stie cineva ceva de uratica????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

luny ma refeream la homeopate, apicole stiu clar ca dupa un an se administreaza,
problema e ca in decembrie imi soseste soramea cu plozi, ei nu stau in iasi dar sarbatorile le fac aici, si nu pot sa le spun sa nu vina cu ei si nici nu vreau ca mi-s tare dragi amandoi dar merg la gradi deci sursa de transmise la greu, pe nepoatamea sigur no s-o scot dintre ei, si vreau sa fiu pregatita, nu cu auto medicatie dar sa fiu pregatita cu homeopata , daca o intreb pe ea sigur imi spune ca e ok dar vreau sa fiu sigura eu in sarcina am fost mai catolica decat Papa nu am folosit nici un fel de condimente- am citit ca cimbru, preferatul meu, provoaca avort si manca sarmale fara cimbru gust egal cu zero, placinta de mere fara scortisoara iar fara gust, si altele

32+ si

Pai tu te preocupi ca iti vin nepotelele in vizita cu virusi de la gradi. Si noi, mamicile la bb2-3 pe la gradi ce sa facem? Sa-i gonim de-acasa . Glumesc ... relax. Copilul nu trebuie tinut intr-un glob de sticla. Iar sora ta cred ca e destul de constienta (mai ales ca e mamica 2 de copii) sa nu lase/vina cu fetele pline de virusi sau mai stiu eu ce la voi. Eu as fi mai relaxata, da' nu-s la primul bb, de aia, cred.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

brambu, ti-am dat like, asta e, de fapt, esenta dar nah, la a doua sarcina toate suntem ceva mai relaxate, macar..
dia, felicitari ptr casuta noua!! lasa ca e bine ca ati reusit! noi am incercat si nu ne-a iesit.. pe partea cu nervii, tipatul la copil, grijile referitoare la viitor.... si eu sunt in aceeasi oala!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da, pt. a mai calma durerile de dinti se da camilia (fiole homeopate) sau pt. colici. Deci sunt anumite homeopate care se pot da la bebelusi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

brambu, ti-am dat like, asta e, de fapt, esenta dar nah, la a doua sarcina toate suntem ceva mai relaxate, macar..
dia, felicitari ptr casuta noua!! lasa ca e bine ca ati reusit! noi am incercat si nu ne-a iesit.. pe partea cu nervii, tipatul la copil, grijile referitoare la viitor.... si eu sunt in aceeasi oala!

si eu sunt in aceeasi oala cu voi cu tipatul, etc.

Mergi la inceput

luny -

Cine te-a mai suparat acu'? Te mai mangaie Muful, in stilul lui caracteristic?

Mergi la inceput

Petro, ai dreptate cu globul de sticla.
Dar mamicile care sunt la primul copil nu au cum sa fie relaxate pana nu trec prin asta (le inteleg...o sa le treaca pe parcurs asta e partea buna). Si mie imi e mai usor acum, dar tin minte cat de tare ma enervam cand venea cineva in vizita cu copil cu muci fara sa imi spuna (evident ca nimeni nu era nebun sa vina cu copil bolnav rau la mine in casa dar eu nu stiam asta atunci )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

luny -

Cine te-a mai suparat acu'? Te mai mangaie Muful, in stilul lui caracteristic?

oooo, da
acum sunt chiar ok, ca-s singura acasa.. mai pot sa fac si eu cate ceva, in ritmul meu... era vorba, asa, in general..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

la mine psihoza are si cuze am trecut de la un o sa ramani garvida niciodata nici cu FIV, intrerupem FIV ca nu are nici un rost, la ai uter mic sanse mici sa duci sarcina la capat si nu as vrea sa fiu la fel cu astia mici,
am prietene care dupa ce si-au indopat copii cu antibiotice si alte prosti fara rezultat au mers cu ei la homeopat si nu stiu cat s-au vindecat dar starea lor e mult imbunatatita, si le-am rugat sa se intereseze daca pot sa ma duc cu ei daca au probleme,si homeopata a spus ca lucreaza cu nou nascuti pt diverse afectiuni, o cunostinta pediatra mi-a zis nu inainte de un an
daniela pt problemele cardiace, care am inceput sa am si eu pe final, mie doc si cardio si ginec mi-a recomandat sulfat de magneziu, care nu se mai fabrica la noi numai in Rep Moldova, la mine sotul are pasaportul expirat am rugat pe cineva sa-mi aduca dar vad ca nu da nici un semn

32+ si

Mergi la inceput