Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aproape ca puteam sa jur ca asa o sa pateshti tutu asta creaza dependenta trebuie consumat in doze mici

bravo, na eu ce pot sa zic decat ca e cea mai buna alegere ca stiu senzatia...pot sa iti zica o suta ca e bine, pana nu auzi tu din gura lu T nu te poti linisti, mai ales dupa ce am platit scump increderea pe care am avut-o in alti medici.
stau lipita de telefonmulta multa bafta, sa fie cum e mai bine

Citat:
citat din mesajul lui dana84

neata...

fetelor poate o sa ma credeti nebuna si tacanita dar eu azi ma duc la tutu...nu stiu dar tot el este dr in care am incredere maxima...cred ca am avut un moment de panica si ratacire cu nascutul cu alt doctor decat tutu.
ideea este ca pe langa durerile mele de burta,mijloc si toate cele am si omica sangerare maro...probabil o fii dopul...dar cel mai bine este sa ma vada tutu si sa-mi spuna ce trebuie facut de acum incolo...ori o scoatem pe bebelina...ori daca o fii posibil sa mai stau cateva zile asa cu colul deschis si cu sangerare....om vedea..
in orice caz eu imi iau si bagajul cu mine pt orice eventualitate si daca este sa raman in spital ii voi sa msg lui aris,daca nu intru sa va povestesc
va las acum ca ma duc sa ma pregatesc,imi este foarte frica...sper sa fie totul bine

va pupi

37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dana, iti tinem pumnii..oricum nu mai ai nici un stres, la cate saptamani ai..asa ca daca e sa vina azi, maine sau peste o saptamana, tot la termen e pitica. Noi suntem aici cu

diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Dana tinem pumnii sa fie totul bine si sa nasti cum vrei tu!

Emma cum au spus si fetele sunt 2 teorii in legatura cu centura.. cica sau ajuta sau iti leneveste muschii.. Eu am ales sa nu port prima oara si acum voi face la fel...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

hai Dana !!

eu zic ca-i momentul ... dilatatie, doape, dureri etc. Nastere usoara!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

carola, si noua ne place mancarea de praz cu masline si limba de vaca , miaaam, o face f buna sotul meu, eu nu curat limba, dar cand e in farfurie, bucatele, e deliciu!
dana, tinem pumnii, hai, cu curaj tot inainte!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

luny ma refeream la homeopate, apicole stiu clar ca dupa un an se administreaza,
problema e ca in decembrie imi soseste soramea cu plozi, ei nu stau in iasi dar sarbatorile le fac aici, si nu pot sa le spun sa nu vina cu ei si nici nu vreau ca mi-s tare dragi amandoi dar merg la gradi deci sursa de transmise la greu, pe nepoatamea sigur no s-o scot dintre ei, si vreau sa fiu pregatita, nu cu auto medicatie dar sa fiu pregatita cu homeopata , daca o intreb pe ea sigur imi spune ca e ok dar vreau sa fiu sigura eu in sarcina am fost mai catolica decat Papa nu am folosit nici un fel de condimente- am citit ca cimbru, preferatul meu, provoaca avort si manca sarmale fara cimbru gust egal cu zero, placinta de mere fara scortisoara iar fara gust, si altele

32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hellen aici se recomada anumite homeopate si inainte de 1 an... in general pt durerile de dinti si parca pt colici..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

buna dupamiaza fetelor....am o intrebare!cu ce crema va mai dati pe burtica,mititelu meu tot se misca rarut dar foarte intens....si ma gandeam daca ma dau cu o crema poate mai emoliaza pielea si nu mai simt asa de intens.
Fetele vinul fiert binebine mai contine alcol?sotu m-a rugat sa-i fac si m-a dat pe spate mirosul

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Eu ma dau cu unt de corp dupa ce fac baie , nu chiar de fiecare data, k simt k ma strange pielea dupa dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ralu, cum esti? Ce face fratele mai mare?
Ma uitam la pozele tale de pe FB si aratai f bine dupa nastere (care nu a fost una f rapida).

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

buna fetele din nou... eu am mai bagat vreo 2 ore de nani, acum sunt fresh
eu am un ulei pentru vergeturi special pentru sarcina de la palmer's, nu-l folosesc in fiecare seara, dar e minunat la facutul masajului pentru durerile de spate

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput