Brumarei de Nov-Dec(86)-Bravo Adriana!Hai Dana!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Adriana felicitari,sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa,lasa ca o faci tu mare
Eu am fost ieri la doctor si surpriza cand am ajuns tensiunea urcata in pod.Asa ca da-i monitorizare ,bebe e bine azi trebuie sa sun sa cer rezultatul analizelor ca i-ar mi-au luat sange ,urina.din nas,pt streptococ.
Pt ca de doua,trei zile acuzam dureri in zona operatiei s-au uitat cu atentie si nu prea le-a placut.Asa ca pe 14 noiembrie m-au programat la cezariana.Daca ma declanzes pana atunci imi dau 5 ore de travaliu dar daca li se pare ca nu ma dilat bine ,ma opereaza.
Acum nu stiu ce sa zic,nu ma declar very happy dar parca acum macar stiu cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Bine ai venit Ema! sa fii sanatoasa si norocoasa!

Adriana, felicitari, refacere usoara si rapida si lapte mult pt micuta Ema!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

bun venit Ema, felicitari la mamica curajoasa, bebelina eu zic ca nu e mica chiar ca e scurtuta, dar faza cu nedatului de mancare mi se pare exagerat ce faci daca nu-ti vine laptele
in privinta lipsei de fe e nasol dupa nastere ca daca iti scade tare hemoglobina iti cam pun perfuzi, cel putin pe mine asa ma ameninta eu am hemoglobina 1o de la inceputul sarcini si iau fier de inebunesc si nu vrea sa imi creasca
pe fetele cu al 2 bebe de la ce varsta se pot da naturiste, mie pediatra mi-a zis ca sub un an sa nu ma gandesc la naturiste,
ma inebuniti cu retele vostre eu nu am gatit din aprilie la inceput pt ca nu suportam nici un miros dupa pt nu mai aveam voie de stat in picioare, si mie dor sa fac o prajitura buna eu nu manac prajituri cumparate
aris mi-ai facut pofta de salata de ton dar retele mele au toate maioneza si parca nu m-as risca acuma cand mai e asa putin

32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Fetele, voi strangeti burtica dupa ce nasteti? Ca mi-as lua o centura, dar nu stiu daca e indicat.Exista vreo contraindicatie la cezaraiana sau la natere naturala?

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Emma, eu la prima nastere (naturela) am purtat pana m'am enervat si am aruncat'o cit colo iar acu' cred ca centura imi lipsea ca in rest le aveam pi toati. Burta s'a retras, a ajutat f mult schimbarea izmenelor cu unele care sa ajunga peste mijloc, insa nu stranse, era bine daca erau putin stranse dar n'am cautat si m'am descurcat si asa. La cezariana cred ca ajuta odihna si statul culcat la retragerea burtoiului, asta si in situatia in care nu ai cine stie ce burtzoi sau comformatie cu burtica. Asta fu experienta me.

Bebica e bine, cuminte (ptiu sa n'o deochi), haleste, doarme, chitzaie. Doamne ajuta sa fie sanatoasa si bine, ca noi toate de altfel!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ooka ce ma bucur ca sunteti bine! Si Zoe stia ce trebuie sa faca , mancat/culcat...

Emma, s-a mai discutat subiectul centura si parerile sunt impartite.
Eu de ex nu am purtat centura dupa cezariana ( e drept ca si dr mi-a spus sa nu o port), nici nu am ramas cu burta (ma rog burta datorita kg da, dar cand s-au dus kg nu am avut burta lasata)

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata fetelor as ape la amiaza, am intrat sa va salut k ies pana la magazin sa cumpar paine sa papam si ma apuc de mancare azi avem cartofi si pulpe de pui la cumptor cu muraturi k mi-a venit cheful:))
Felicitari Adriana sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si frumoasa si tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

neatza mai la pranz asa
Bine ai venit Ema Irina, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor. Iar pentru mamica Adriana recuperare rapida si mult laptic.
Beatrice1982 da am reusit sa iau 6 pastile de brocriptin pe zi si nu aveam nimic. Citisem si eu ce efecte adverse puteau sa imi dea dar nu am avut nici un simptom. Ba chiar si fumam si beam cafea ca un turc, cum se spune.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna dupamiaza fetelor....am o intrebare!cu ce crema va mai dati pe burtica,mititelu meu tot se misca rarut dar foarte intens....si ma gandeam daca ma dau cu o crema poate mai emoliaza pielea si nu mai simt asa de intens.
Fetele vinul fiert binebine mai contine alcol?sotu m-a rugat sa-i fac si m-a dat pe spate mirosul

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

buna dupamiaza fetelor....am o intrebare!cu ce crema va mai dati pe burtica,mititelu meu tot se misca rarut dar foarte intens....si ma gandeam daca ma dau cu o crema poate mai emoliaza pielea si nu mai simt asa de intens.
Fetele vinul fiert binebine mai contine alcol?sotu m-a rugat sa-i fac si m-a dat pe spate mirosul

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

si tu acu' de ce intrebi, ca ti-e pofta sa gusti o gura sau de la mirosul inhalat? Si doar nu ai fiert un butoi intreg, o cana, nu? Eu zic sa stai lnistita ca n-are nici o treaba ... nici daca gusti, nici daca numai ai inhalat aromele.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput