Sunt prea nervoasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dar ce legatura este intre sindrom premenstrual si depresie!

Eu sufar de sindrom dar de depresie cu sigurantza nu!

Michell,eu nu-s de specialitate,insa eu n-as lua atitea vitamine!Nu mi se pare ok sa-i dai organismului atita surplus zilnic!

Eu nu iau decit magneziu ocazional si crede-ma ca nici eu nu-s bolnava!
N-am luat niciodata atitea vitamine!

Iau din alimente spun eu exact cit imi trebuie!Atita timp cit analizele-s ok...!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Dar ce legatura este intre sindrom premenstrual si depresie!

Eu sufar de sindrom dar de depresie cu sigurantza nu!

Michell,eu nu-s de specialitate,insa eu n-as lua atitea vitamine!Nu mi se pare ok sa-i dai organismului atita surplus zilnic!

Eu nu iau decit magneziu ocazional si crede-ma ca nici eu nu-s bolnava!
N-am luat niciodata atitea vitamine!

Iau din alimente spun eu exact cit imi trebuie!Atita timp cit analizele-s ok...!!!!

Dana

m-am dus cu ele( cutiile) la doctora si a zis ca e f bine, sa iau zilnic.

eu stiam ca surplusul se elimina zilnic prin urina.

recent am citit despre vit D3 si importantza ei (mai ales pt cancer la san) si asta nu o poti lua din alimente.

data viitoare cand ma duc la dr. o sa intreb de aspirina ca asta imi "sta" pe creier si mereu uit sa intreb.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Michelle, nu orice surplus de vitamine se elimina prin urina - nu ar mai exista hipervitaminoza care e la fel de periculoasa ca hipovitaminoza sa mai rau. Vit C da, se elimina, dar de Ca stiu sigur ca nu (care nici macar nu e vitamina) - daca e in surplus se depune aiurea - stiu un caz in familia mea, o matusa care din cauza altor probleme de sanatate a luat un an Ca (nu stiu in ce doza), iar acum se chinuie cu cioturi (sau cum le spune, depuneri de Ca). Ce iei tu s-ar putea sa fie indicat doar pe perioada menstruatiei, insa cel mai bine e sa mai intrebi. Vit D o gasesti in ulei de peste.

Mergi la inceput

Si eu stiu la fel,ca nu se elimina tot si ce ramine...in plus...nu e tocmai ok!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu e nicio legatura intre sindrom premenstrual si depresie.
Insa acidul folic este bun in ambele cazuri.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

OK, iau magneziu cu b-uri intre care si acid folic de cateva zile. Cred ca trebuie sa astept mai mult pentru ceva efecte, nu? Cam cat? Nu mai pot!
Daca nu are niciun efect incotro s-o apuc? Ma duc la medica de familie si ii cer trimitere la endocrinologie pentru tiroida? Desi din cat am tot citit pe net afectiunile trioidei sunt infostite si de alte simptome care la mine cam lipsesc si nu prea ai cum sa le confunzi. In fine, sa tai asta de pe lista.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

androix, mama e cu tiroida, diagnosticata greu dupa multi ani. Simptomele tiroidiene sunt vagi, multe, pot sa apara si sa dispara. Nu e regula. Eu cred ca tre sa vb cu dr de familie pe larg despre asta, nu sa ii ceri direct trimitere, ci sa ii ceri parerea ca nu iti dai seama ce e cu tine, dar ca un medic care vede zeci de pers. poate se prinde incotro sa o iei/ce sa faci ca tu asa nu te simti bine.
Daca ii ceri o trimitere, asta iti va da si nu te va asculta.
Cauzele sunt multiple, solutiile difera de la caz la caz.

Anxietatea, nervozitatea insa pot sa afecteze viata, si mai mult, si viata celor din jur. Deci trebuie sa gasesti cauza, si mai ales, solutia. Gandeste-te si al discutat cu un psiholog.

Fetelor, atentie la suplimentele de vitamine. Cu excesul de vitamina C nus tiu cum e, dar Ca-ul e nasol pt rinichi rau. Plus ca de obicei vitaminele pilule au si ceva minerale prin ele, iar de ex. la Fe era iar un risc colosal. Mult mai simplu pt organism e din alimentatie, deoarece organismul absoarbe in sange fix cat are nevoie. Atat ca pt asta trebuie o alimentatie un pic mai atenta; de ex. fructele cel mai bine se absorb daca sunt mancate pe stomacul gol, iar urmatoarea masa este peste 1/2 -> o ora (sau la 2-3 ore dupa masa, mai ales dupa aia de carne). Astfel, nu se suprapun cu alte alimente pe traseu, nu apuca sa fermenteze etc. si organismul asimileaza la maxim ce are nevoie, in loc sa fie preocupat cu digestia greoaie.

E greu, stiu, dar uite, eu m-am obisnuit sa iau in poseta 1-2 mere la munca; ori le mananc dim. pe stomacul gol, ori la 2-3 ore dupa pranz, rontzai la birou/pe drum si imi prind bine.

Si inca un lucru din experienta mea: odihna e vitala. Orice organism, la oboseala sustinuta ... cedeaza. No, cu asta nu stiu cum sa lupt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

OK, iau magneziu cu b-uri intre care si acid folic de cateva zile. Cred ca trebuie sa astept mai mult pentru ceva efecte, nu? Cam cat? Nu mai pot!
Daca nu are niciun efect incotro s-o apuc? Ma duc la medica de familie si ii cer trimitere la endocrinologie pentru tiroida? Desi din cat am tot citit pe net afectiunile trioidei sunt infostite si de alte simptome care la mine cam lipsesc si nu prea ai cum sa le confunzi. In fine, sa tai asta de pe lista.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Trebuiesc luate cam cu 12-14 zile inainte de venirea menstrei!
Pentru sindrom premenstrual din pacate nu se prescrie nimic!(poate cura asta de minerale dar mie de exemplu nu mi-a spus ginecologul nimic,asa cum nu se prescrie nimic la durerile de ovulatzie)

Dana

Mergi la inceput

A...si inca ceva Androix!

Eu cind am fost diagnosticata oficial (ca in Romania mi s-a prescris distonocalm sau inca un calmant pe baza de plante ,am uitat cum se numeste spunindu-mi-se ca e stressul si nu tiroida))cu boala tiroidiana,nu sufeream de sindrom premenstrual!

Exista o legatura intre cele doua,insa sindromul se instaleaza sigurde la o anumita virsta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

urmarind discutiile voastre, mi-am amintit despre cazul unei doamne cu un sindrom PMS ingrozitor, se transforma intr-o "fiara" si isi teroriza oarecum familia. cazul a fost prezentat in serialul "The SPA of Embarassing Illnesess", difuzat pe TLC.

ei bine, tipa s-a dus la unul dintre celebrele spa-uri de dezintoxicare, se pare ca, in cazul ei, pe langa niste sechele emotionale din copilarie, erau dereglate si glandele suprarenale.
dupa parcurgerea etapelor de tratament din spa, a devenit cu totul alta persoana, nu se recunostea nici ea.

am gasit un articol pe aceasta tema, si printre simptome, apare si sindromul PMS accentuat, pe fondul dereglarii acestor glande.

http://www.medendo.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=80

Mergi la inceput