Concediul pentru casatorie!!
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
As aprecia cel putin informational. Stii cum se zice "viata bate filmul" - dar asa sunt eu "mai dracos" pana nu am altceva clar negru pe alb nu iau nimic in considerare decat ce este scris negru pe alb efectiv.
Restul sunt vorbe goale si nu ma intereseaza.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Matzaila_81 spune:
Marius, nu mai este valabil. Am precizat raspunsul primit de la Ministerul muncii,familiei si protectiei sociale.
Raspunsul suna asa:
Conform art.4 aliniat 2 din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 " daca niciuna dintre parti nu denunta contractul cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat, valabilitatea acestuia se prelungeste pana la incheierea unui nou contract,dar nu mai mult de 12 luni"
Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 a fost denuntat la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in conformitate cu prevederile art.4 alin.2 de Confederatiile Patronale semnatare ale contractului in data de 30.11.2010
In cazul in care doriti mai multe lamuriri cu privire la valabilitatea Contractului Colectiv de Munca la Nivelul Ramurii Comert va rugam sa va adresati Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - Directia Dialog Social.
Cu stima,
Inspector general de stat Dantes Nicolae Bratu si Inspector general adjunct Gabriela Radu
+25
marius spune:
Nu am primit nici in acest moment unde anume a fost publicata oficial aceasta denuntare de care spui. Nu ca nu as vrea sa fiu de acord cu tine dara fara o precizare concreta este doar o informatie.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Laura25 spune:
Textul l-am gasit pe internet, pe mai multe site-uri de legislatie:
Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR) a publicat o scrisoare catre sindicate in care denunta contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010. Motivarea este faptul ca este necesara inceperea negocierilor pentru noul contract pe anii 2011-2014.
"Avand in vedere necesitatea inceperii negocierii unui nou Contract colectiv de munca unic la nivel national, in conditii de totala impartialitate si respect reciproc al partilor, deoarece la data de 31.12.2010 se implineste termenul pentru care a fost incheiat respectivul contract, ACPR formuleaza prezenta denuntare a contractului colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010, confirmand insa intreaga noastra disponibilitate de participare la negocierea noului Contract colectiv de munca unic la nivel national, pentru perioada 2011-2014, al carui continut trebuie revizuit si adoptat de comun acord de catre confederatiile patronale si confederatiile sindicale reprezentative semnatare'', se arata in scrisoarea Aliantei.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Matzaila_81 spune:
Marius, am scris acum din nou la Ministerul Muncii rugandu-i sa-mi comunice unde a fost publicata oficial aceasta denuntare.
O sa-ti transmit raspunsul imediat ce-l am.
Sa nu te superi dar te-am plagiat Am citat ce ai scris tu ca fiind cuvintele mele.
+25