Manifestari astmatice la copii (5)
Raspunsuri - Pagina 5
cisi5 spune:
A facut doar de 2 ori wheezing pana acum si a inceput treptat,in cateva zile a fost forma usoara,spre final facand ca si o pisica care toarce,in special seara. Poate a fost vina mea ca in primele zile l-am dus in continuare la gradi si s-a tot agravat. Acum suntem spre bine,tusea e tot mai rara, respira mai greu dupa efort si la aerul rece. Nu stiu daca sa-l duc in colectivitate sau nu....motiv de tinut acasa nu ar fi dar mi-e cam groaza sa nu revina simptomele. La sfarsitul saptamanii avem prima sedinta de bowen cu un medic homeopat care lucreaza cu tratamente florale. Sper sa coopereze B la cei 3 anisori ai lui.
Softurela, ma bucur ca merg remediile homeopate la voi.
Multa sanatate la toti piticii!
aalina2003 spune:
cisi5,
ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.daca poti, tine-l acasa. eu daca ar fi sa ma intorc cu cativa ani in urma,n-as mai duce-o la gradinita toata iarna.
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ary_v Daria ce ai mai facut? Ai ajuns la dr. Receanu? |
Da, am fost acum cateva zile. Nu stiu cum o sa reactioneze fetita dar macar incerc si asa. Singulair nu o mai ajuta, incepuse sa aiba iarasi insuficienta respiratorie in ultimele zile.
voi cum sunteti? bine?
Cisi: si eu daca as putea da timpul inapoi as tine fetita acasa. Un alergolog mi-a spus ca nu trebuia sa o mai duc la gradi si sa nu o duc anul acesta. Acum o voi duce dar cu acordul homeopatului.
Despre salina: stiu de cand era fetita mica, de la pediatra, ca nu e mediu potrivit. Putem intalni si copilasi bolnaviori(transmisibil). Comfirmat acum de alergolog.
Sper ca restul copiasilor sunt bine?
Ma bucur sa vad ca sunt copilasi ce reactioneaza pozitiv la remedii.
OanaRusu spune:
waw ce de evenimente peste weekend...
Softurela, eu cred ca sunteti pe drumul cel bun acutizarile sunt ff bune - pentru ca ajunta o selectie mai clara a remediului. Plus ca s-a rupt tusea faa sa teaca in wheezing - spor la treaba deci bowen+homeopate = succes!
Cisi - tare rau imi pare ca asa greu ati petrecut weekendul din fericire nici nu-mi mai amintesc cum suna wheezingul... Incercati si voi homeopatia - dna dr Dragos Diana e in Cluj - si face ambele (homeopatie si bowen), mi-e mi-a placut mult de dansa - dar e prea departe si am avut norocul mare sa gasim pe dna dr de la noi.
Sanatate la toti!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">Vara 2011 oa1 & www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">oa2
OanaRusu spune:
Na, si am uitat - pruncii nostri sunt bine au avut forma ffff usoara (dc nu vedeam pozele cu bubitele zau ca nu stiam ce e...)
Asa ca acum tot efectivu' e la camin
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">Vara 2011 oa1 & www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">oa2
cisi5 spune:
Oana,la dansa vom merge :),tot la recomandarea ta am aflat de ea. M-am lamurit cu salina,zicem pass, in schimb cu gradinita nu stiu sigur ce vom face,daca o tine tot asa va sta mai mult acasa.
softurela spune:
citat din mesajul lui OanaRusu Na, si am uitat - pruncii nostri sunt bine au avut forma ffff usoara (dc nu vedeam pozele cu bubitele zau ca nu stiam ce e...) Asa ca acum tot efectivu' e la camin |
Oana, am vorbit cu dna doctor si era foarte incantata ca Diana a avut febra asa de mare. Ea considera ca abia cel de-al doilea remediu a fost corect si ca acum sunt acutizari care imping boala de pe nivelul 3 pe nivelul 2.
Mi-a ziz ca de acum va face febra mare mai des dar ca va fi mult mai bine pe plan respirator.
Ma uit la Diana si nu-mi vine sa cred.
Cici multumesc. Mult succes si voua ! Sa citesti despre homeopatie ca sa inveti cum sa actionezi. Daca imi trimiti adresa ta de email iti dau niste materiale.
Eu am folosit si site-ul abchomeopaty .
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
OanaRusu spune:
Super Softurela
softurela spune:
citat din mesajul lui OanaRusu Super Softurela mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie) Priveste partea buna a lucrurilor |
Multumesc Oana!
Eu tocmai am dat peste un articol interesant si simt nevoia sa-l impartasesc cu voi. Ma regasesc in povestea acestei doamne, trairile si incercarile ei de a gasi cea mai buna solutie pentru sanatatea copilului. Sunt convinsa ca multe dintre voi vor simtii la fel.
http://www.thegentlecure.com/html/povestea_mea.html
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
citat din mesajul lui ary_v Eu nu ma simt deloc confortabil cand are weezing, sunt mereu in alerta si il urmaresc. Uitasem cum e pana la pneumonia din toamna. Cisi, multa sanatate! Acum cum sunteti? dar voi Oana? ce a fost pana la urma? Softurela ma bucur ca aveti rezultate cu homeopatia. Insanatosire grabnica! Daria ce ai mai facut? Ai ajuns la dr. Receanu? |
Multumesc,
Voi ce mai faceti? Nu ati rezolvat cu homeopatia ? Dar domnul doctor merge pe remediu unic ? Adica remediu la intervale mari de timp (o luna/ o saptamana) ?
Ary si noi am incercat in primavara, homeopatia moderna cu remedii date in fiecare zi si nu mi s-a parut nimic schimbat si am renuntat. Acum am luat-o de la capat cu un alt medic care merge pe homeopatia clasica. Diana primeste 3 granulite de 2-3 ori pe luna.
Incercati sa gasiti in Iasi un astfel de homeopat.
Mult succes si rabdare!
Eu inca nu sunt convinsa ca la Diana s-a rezolvat, astept inca 4-5 raceli sa vad cum evolueaza. Deocamdata poate fi numai o coincidenta.
Dar indiferent cat am de asteptat sunt hotarata sa merg pe drumul asta. Am citit atat de mult de homeopatia clasica incat chiar cred in eficienta ei.