Manifestari astmatice la copii (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

ciocolata e interzisa in perioada de tratament - tot asa si la mine cafea nu e voie in perioada de tratament (dar mie, in particular, oricum nu-mi face bine asa ca sper sa ma "intzarc" de cafea pe termen cat mai lung)
nu ne spalam pe dinti cu pasta mentolata - dar asta e evident la copii mici (macar ca in afara de oral b vad cau luat-o razna si astia cu pastele de dinti si mai nou sunt mentolate)
Si cam atat
Cand primeste aconitum atunci e regim sever - fara acrisor inseamna fara prea multe fructe; nu avem voie nici picaturi in perioada aia si altele - asta e regim mai dur, dar cele 2 otite care s-au vindecat cu aconitum au demonstrat ca merita - nu am avut complicatii, durerea a trecut chiar repede si acasa a stat mai mult preventiv)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Vara 2011 oa1 & oa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Multumesc Oana! Asa stiam si eu de la alt homeopat ca ciocolata e interzisa doar pe perioada tratamentului. Nu stiu cum poate fi asa mare diferenta de la un homeopat la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: multumesc
Nu stiam de acru in homeopatie.

Nu doar homeopatii interzic cioco/cacao la copii, fie temporar fie definitiv.
La inceputul lunii iunie fetita mea a inceput un tratam. naturist. Cand am cumparat produsele am intrebat daca au acelasi regim de administrare(fara cioco, menta, cacao, etc..la copii; adultii au mai multe intersize) ca si homeopatele sau alte produse din plante. Mi-au spus ca cioco nu ar trebui sa faca parte din alimentatia unui copil mic(fetita mea are > 5 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Am inceput si noi tratamentul homeopat, am multe de invatat dar citesc tot ce gasesc in domeniu.
Am avut o perioada foarte urata dar sper incet incet sa o depasec.
Diana a facut o criza severa de astm, am internat-o in spital peste noapte. Acum e bine dar nu inteleg ce s-a intamplat. A luat-o din somn, la gradinita,la somnul de pranz. Maine o sa ma interesez daca le-a dat lactate in aceea zi. In spital, am stat din nou de vorba cu doctorita de care vorbeam in ultimul post. Ea ne-a sfatuit sa investigam si sa aflam care e cauza astmului si de ce nu raspunde la tratament de intretinere.
I-am aratat dosarul cu analize cat e de gros si intrigata i-am spus: ce si cat sa mai investigam ?...de 3 ani investigam si nu iese nimic la iveala.
Ne-a trimis sa facem spirometria, aveti idee la ce ne ajuta ?

Revenind la homeopatie, eu mi-am pus toata increderea in ea si in doamna doctor. Am de gand sa nu renunt indiferent cate incercari si dificultati am. E singura mea sansa.
Pe Diana nici singulairul, nici flixotide-ul nu au ajutat-o deloc deloc. Si acum sunt tot mai convinsa de reactiile adverse ale medicatiei.
Zilele astea dupa externare nu ne-am inteles cu ea. Plangea in continuu, alt om. Astazi a inceput sa planga ca avea crampe la muschii de la picioare. Acum stie sa vorbeasca si imi spune, dar cand era mica nu stiam ce are de tras cu o astfel de medicatie.

La Bianca i-a nimerit remediu si FUNCTIONEAZA. Sunt fericita si plina de sperante. A mai avut doua bronsiolite dar nu a mai ajuns la insuficienta respiratorie. Mai ca s-a convins si sotul meu si nu ma mai cearta ca le dau graunte. Acum 2 zile, Bianca tusea sec in continuu. I-am facut ventolinul la ora 6 si de la 7:30 pana la 9:00 a tusit la 5-6 secunde. Nu puteam sa-i mai fac ventolinul si ca printr-o minune m-a sunat atunci, doamna doctor. Mi-a zis ce sa-i dau si dupa 5 minute tusea s-a oprit si oprita a fost pentru cateva ore. Cand a revenit era o tuse productiva deloc chinuitoare.
Aveam si musarifi in vizita, au ramas socati cand au vazut ce s-a intamplat.

Asa ca, am speranta ca o sa nimerim si la Diana remediu, desi doamna doctor mi-a zis de la inceput sa oscileaza intre doua remedii. Incercam cu unul si daca nu functionaza o sa trecem la al doilea.

Doamne ajuta la toata lumea!!!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Softurela, bafta mare!!
Si eu am destui oameni in jurul meu care nu ma cred asta nu conteaza.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Vara 2011 oa1 & oa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

softurela,
spirometria stabileste daca expirul este mai lung decat inspirul, adica daca plamanii forteaza cumva aerul sa iasa din cauza cailor aeriene ingustate, cu alte cuvinte,daca este sau nu astm,care poate fi reversibil sau nu.se face in absenta tratamentului cu flixotide (aici e o perioada de timp,dar nu mai stiu cat)sau ventolin.pe scurt,atat am priceput eu.
bafta cu tratamentul homeopat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitrifan spune:

dragele mela de la ce varsta se face spirometria? fetita mea in varsta de 3 ani e pe tratamet cu singulair si aerius , preventiv din septembrie( am facut pauza din mai, pentru ca ea imcepe cu circul din 20 octombrie , de 2 ani,coincidenta sau nu) pentru ca a inceput gradinita si sunem foarte bine. Pentru Ema, doamna doctor Marcela Ionescu , a fost minunata, tratamentul a functionat mereu si suntem bine, doar cu putina tuse cand intra in contact cu racelile de la gradi si de la sora ei care aduce raceli de la gradinita de 3 ani, rezolvata cu pufuri de ventolin si flixotide daca e mai usor si cu aerosoli daca tuseste noaptea si des ziua. asta se intampla din 13 noiembrie 2010 cand ne-am internat la dansa in spital, unde am fost tratate super. Din noiembrie anul trecut, sub singulair, aerius si intretinere cu flixotide 6 luni, nu am fost la medic decat la controlul periodic din 3 in trei luni, nu am avut nevoie niciodata nici macar sa o sun la telefon. sper sa o tinem tot asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitrifan

dragele mela de la ce varsta se face spirometria?

Pe net am vazut ca in jurul varstei de 5 ani sau mai devreme daca micutul vrea sa colaboreze.
Nu am facut spirometrie, au spus ca nu e necesar. I-au spus sa inspire/expire normal si profund.

multa sanatate micutilor

Mergi la inceput

ce mai fac copii?
Sper ca no news e good news

Feciorul meu cred ca a facut ceva alergie alimentara - are niste bubite (ieri erau cu lichid clar) pe degete;e de la picioare, pe la incheieturi, genunchi, laba piciorului, pe degetele la manute.
A mancat ceva cu oua vineri si sambata, ceva biscuiti cu ciocolata (care nu-s in meniul obisnuit).
Dar nu are prurit - doar il doare dc il apasa de ex incaltamintea.

Sper sa treaca - dam cu coacaz si cu florale Bach deocamdata.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">Vara 2011 oa1 & www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=21" target="_blank">oa2

Mergi la inceput

Oana: refacere rapida micutului.

Nu, la noi nu sunt vesti bune, de aceea nici nu am mai scris aici. Fetita este iarasi acasa de > 2 saptamani.

Mergi la inceput