Manifestari astmatice la copii (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Softurela, nasol ca ai intarcat-o
Noi n-am ajuns la timpan perforat - a primit Aconitum din prima zi de dureri si febra. Altceva n-am folosit.
Sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Ce linisteeeee pe aici... Sper ca e pt ca toti copilasii sunt bine!
Noi, adica Bia, am iesit dintr-o viroza care s-a manifestat doar prin muci. Stateam cu morcovul infipt bine sa nu o apuce tusea, wheezingul. Slava Domnului, am scapat! Nici Theo nu a luat viroza de la sora-sa.
In curand o sa incep diversificarea lui Theo, cand implineste 6 luni. Nu prea stiu cum sa fac cu lactatele. Eu nu consum defel lactate, in ideea unei posibile alergii a lui Theo ca a lu'sora-sa. Si imi framant mintea cum sa procedez la diversificare: sa ii dau iaurt, branza de vaci ori ba? Eu tot evit lactatele, dar ma gandesc cat timp o sa o fac? Intr-o buna zi tot o sa trebuiasca sa "ne intalnim" cu ele, altfel cum aflu de e alergic si Theo la ele ori ba?
Daca ma puteti ajuta cu un sfat, cum ati face?

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
cum ati face?

As discuta inainte de a introduce laptele cu un alergolog sau mai bine cu un homeopat. La aceasta varsta se pot face analize alergo.
Sanatate copilasilor si crestere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare!
Ce linisteeeee pe aici... Sper ca e pt ca toti copilasii sunt bine!
Noi, adica Bia, am iesit dintr-o viroza care s-a manifestat doar prin muci. Stateam cu morcovul infipt bine sa nu o apuce tusea, wheezingul. Slava Domnului, am scapat! Nici Theo nu a luat viroza de la sora-sa.
In curand o sa incep diversificarea lui Theo, cand implineste 6 luni. Nu prea stiu cum sa fac cu lactatele. Eu nu consum defel lactate, in ideea unei posibile alergii a lui Theo ca a lu'sora-sa. Si imi framant mintea cum sa procedez la diversificare: sa ii dau iaurt, branza de vaci ori ba? Eu tot evit lactatele, dar ma gandesc cat timp o sa o fac? Intr-o buna zi tot o sa trebuiasca sa "ne intalnim" cu ele, altfel cum aflu de e alergic si Theo la ele ori ba?
Daca ma puteti ajuta cu un sfat, cum ati face?

de si

Atat timp cat il alaptezi nu are sens sa te gandesti la lapte. Poti sa incerci sa-i introduci branza si iaurt, acestea sunt mai putin incarcate proteic, deci mai putin alergene decat laptele. Incearca cu cantitati mici si urmareste reactia.

Multa sanatate si ma bucur pentru vestile bune!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

'Neata fetelor,

N-am mai scris o buna bucata de vreme pentru ca lucrurile mergeau pe un drum bun.N-am mai avut probleme de dinainte de Craciun pana in aseara/azi dimineata, cand pe fondul unei mici raceli (doar muci) a inceput o tuse seaca-asa pare a fi, azi noapte a tot tusit iar dimineata pe la 6 mi-a spus ca il doare in piept si simte ca nu poate respira, zicea ca ii vine sa caste si nu poate, il vedeam ca se chinuie sa respire.
Este prima data cand patim asa rau, a luat puful de Ventolin fara sa ma rog de el, deci clar ca era in suferinta .Pana acum nu vroia sa il ia, chiar daca mie mi se parea uneori (mai ales dupa efort) ca respira greu.
M-am speriat rau de tot, am vrut sa il duc la spital...acum pare mai ok, desi respiratia e rapida si mi se pare ca e cam greoaie.
Facem tratamentul homeopat din septembrie, a mai fost racit intre timp, dara fara manifestari atat de grave.E prima data cand s-a intamplat asta. Era atat de ok de mai bine de o luna si aveam sperante atat de mari ca suntem pe drumul cel bun...acum m-am speriat, nu pot sa imi dau seama care este motivul.Nu e bun tratamentul, doza...nu stiu.Voi ati patit din astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandyksch

'Neata fetelor,

N-am mai scris o buna bucata de vreme pentru ca lucrurile mergeau pe un drum bun.N-am mai avut probleme de dinainte de Craciun pana in aseara/azi dimineata, cand pe fondul unei mici raceli (doar muci) a inceput o tuse seaca-asa pare a fi, azi noapte a tot tusit iar dimineata pe la 6 mi-a spus ca il doare in piept si simte ca nu poate respira, zicea ca ii vine sa caste si nu poate, il vedeam ca se chinuie sa respire.
Este prima data cand patim asa rau, a luat puful de Ventolin fara sa ma rog de el, deci clar ca era in suferinta .Pana acum nu vroia sa il ia, chiar daca mie mi se parea uneori (mai ales dupa efort) ca respira greu.
M-am speriat rau de tot, am vrut sa il duc la spital...acum pare mai ok, desi respiratia e rapida si mi se pare ca e cam greoaie.
Facem tratamentul homeopat din septembrie, a mai fost racit intre timp, dara fara manifestari atat de grave.E prima data cand s-a intamplat asta. Era atat de ok de mai bine de o luna si aveam sperante atat de mari ca suntem pe drumul cel bun...acum m-am speriat, nu pot sa imi dau seama care este motivul.Nu e bun tratamentul, doza...nu stiu.Voi ati patit din astea?

"A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa"

Noi nu am avut recaderi pana acum. Iar legat de remediu pot sa-ti spun ca e foarte greu sa gaseasca remediu corect.
Imi amintesc la Diana, primul remediu a fost un esec. Al doilea l-a primit cu oarecare retinere, dna doctor mi-a zis ca asta nu l-a dat niciodata la copii, e mai mult caracteristic adultilor dar ca niciodata nu se stie.
Diana nu are un reflux dovedit si remediu acoperea mai mult partea digestiva decat cea respiratorie (acidum sulfuricum). E un remediu care se prescrie foarte rar.
Si acesta a fost remediu...a mers la fix. Efectul nesperat de bun si imediat. Acum nu mai are probleme digestive iar de mancat poate manca orice si oricand fara sa mai faca crize de astm.
Wheezing si respiratie grea nu a mai avut de cand a primit remediu (9 noiembrie).
Diana chiar a fost norocoasa, cu Bianca in schimb merge mai greu dar merge.

Multa sanatate si succes !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Referitor la alegerea remediilor - unul dintre motivele pt care multa lume nu are incredere in homeopatie este faptul ca uneori remediile "nu lucreaza".
Acum, alegerea unui remediu se face pe baza tabloului de simptome.
Daca un simptom important este omis (din greseala, din nestiinta sau pur si simplu...) atunci remediul corect poate fi plasat al doilea sau mai jos pe lista. Si atunci "nu lucreaza" cel ales.

Recaderea nu este decat schimbarea simptomelor - un lucru firesc in trat homeopat.
Eu am momente cand o sun pe dna dr pentru ca au comportamentul foarte schimbat - si uneori inseamna pur si simplu schimbare de fond.

De aceea munca cu homeopatul e o munca in comun. Foarte multe remedii se pot suprapune pe aceleasi simptome - de aceea acutizarea e un moment bun pt homeopat (Si pe noi bowenul cu acutizarea simptomelor ne-a ajutat f mult).

Bafta si sanatate!!

PS - ai mei bine, un pic de viroza, cea mica a facut si doua pusee de febra - fara muci doar cu nas infundat si tuse din gat, nici macar amigdalele nu au fost cine stie cat inflamate. Destul sa nu mergem la patinaj o sapt - din pacate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Softurela , nu am mai avut timp sa-ti raspund cand am discutat noi de problema sportului, iti raspund acum. Stam tot la bloc, si nici eu nu-mi permit financiar sa platesc nu stiu cat, plus ca vreau miscare in aer liber. asa ca am inceput cu mers pe jos, ture prin parculet, pana in centru, apoi alergari.
In prezent da aproape zilnic cateva ture de parculet, cred ca alearga cam un km, cu tati,sau cu mine, seara.
Inclsiv acum la -18 grade. Nu-mi vine sa cred, anul trecut pe vremea asta eram in pufuri peste pufuri si jale la fiecare iesire afara din casa....ce sa mai vb de alergat, ca nici n-o mai scoteam afara de frica.
Nu o mai sare o zi fara sa faca efort macar o ora in aer liber, repet, chiar si la -16-18 grade . e tun, nu-mi vine sa cred, se vede pe ea, si-a recapatat alura de copil sanatos tun.
Ba i-a luat sotul si bicicleta eliptica, se uita la desene calare pe ea si parcurge un km doi, fara sa isi dea seama.

Ma scuz ca ma tot repet, incercati voi, adulti sa faceti juma de ora de sport, sa vedeti diferenta STRICT la nivel de respiratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

La piticul meu nici nu stiu cum sa zic...asta cred ca e un simptom nou pentru ca e prima data cand a ajuns sa zica ca nu are aer si nu poate respira. Are o tuse seaca (dar dupa cum o aud o sa rupa), care imi aminteste de acu' cateva luni cand am tusit si eu asa uscat, din gat si cum ma puneam la orizontala eram terminata, tuseam non-stop, ma irita si doar in pozitie verticala era mai bine (dar eu eram racita la vremea aceea).
Homeopata e plecata din tara, i-am scris mesaj, sper sa imi raspunda cat mai repede, asa procedeaza cand e plecata.
Si noi am inceput sa stam mai mult afara (mai ales ca am avut o perioada fara probleme pana ieri), sa facem plimbari mai lungi, am mers la sanius, chiar si acum cand a fost mai frig. Asa imi propun sa fac si de acum incolo, multa plimbare, miscare in aer liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna,
Din pacate intru si eu in "clubul" acesta cu baietelul meu de 4 ani, care tocmai a facut o exacerbare. Diagnostic bronhospasm. Vreau sa incerc si eu homeopatia, poate are rezultate mai bune decat medicina alopata. Voi la ce medici mergeti? Ca eu am cautat si gasesc o lista intreaga, dar nu stiu spre care sa ma indrept.Si cam ce preturi au la consultatie, macar estimativ?
Multumesc!

Mergi la inceput