Manifestari astmatice la copii (5)
Raspunsuri - Pagina 14
cisi5 spune:
Datorita acestui topic au luat multe mamici calea homeopatiei, si partea buna e ca au vazut rezultate. Datorita oanei rusu noi am luat-o pe partea cu Bowen, si coincidenta sau nu, de o luna de cand facem si bowen n-am mai avut parte de aerosoli,siropele de tuse etc...Faza e ca de fiecare data inainte de bowen piciul meu e varza, tuseste,ma astept sa urmeze ceva nasol dar in urmatoarele 3 zile se repara singur :). Vom incepe si noi remediu homeopat, dar d-na dr. ne-a recomandat sa nu-i dau decat dupa 2-3 zile de la bowen. Sper sa ramanem pe drumul asta, fara alopate cat mai mult timp :)
AnaIB spune:
Buna ziua, mamici,
Ma bucur enorm sa vad ca atatea mamici au ales calea homeopatiei si ca da rezultate pentru copilasii vostri, lari_ruseti, ary_v, darria, cisi5...Noi suntem la inceput, si tocmai am trecut ptintr-o traheo-bronsita, de care se pare ca am scapat, in numai o saptamana. Nu-mi venea sa cred azi de dimineata cand s-a trezit micuta mea si nu mai avea nici un semn de viroza/bronsita. Noi am incercat si Bowen, dar nu prea ne-a incantat terapeutul , poate cineva sa-mi recomande un terapeut bun in Bucuresti?
Sanatate multa copilasilor!
lari_ruseti spune:
Buna.
Bravo AnaIB, tine-o tot asa si vei vedea rezultatele in timp.
Si eu as fi de acord cu discutii despre homeopatie aici, deoarece sunt inca novice. Am ales sa merg pe mana dr. si vad rezultatele. Am uitat sa va spun ca toata familia merge la homeopat deja, fiecare cu problemele lui.
Va multumesc pentru "lectiile " pe care le-am invatat de la voi.
O zi buna va doresc!
softurela spune:
Lari, multumesc pentru raspuns.
E incurajatr sa vezi si alte mamici multumite de homeopatie.
Si eu, personal incurajez abordarea aceasta, mai ales in cazul copiilor.
Mie mi se pare fantastic ce se intampla cu Diana. Deja nu mai cred in coincidente.
Zilele astea a facut iar febra mare, peste 39. Nu i-am dat antitermic si febra a cedat si dusa a fost. O data cu ea tusea s-a transformat in productiva. A avut 2 zile de tuse seaca dar fara sa se declanseze wheezingul. Am ascultat-o la spate non-stop. Parca nu imi venea sa cred ca nu mai aud zgomotul acela, care altadata se auzea de la 2 m distanta.
Viroza asta a fost copie identica cu precedenta cu exceptia ca tusea seaca s-a declansat in a 5-a zi si nu in prima zi. Oricum, tot o traheita-laringita a fost.
A mers cu naturiste.
Bianca in schimb, inca mai haraie. Haraie doar cand se acumuleaza secretii, imediat dupa ce le expectoreaza este ok. Tot nu am avut curaj sa o las fara ventolin.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
aka spune:
Softurela sper sa ai cat mai curand curaj/inconstienta sa o lasi fara ventolin. eu am renuntat la el acum 1 an la Miruna. facuse o bronsiolita si incepusem tratamentul homeopat de cateva zile si tot de teama i-am facut la inceputul virozei aerosoli cu ventolin o data dupa care a inceput sa tuseasca mai tare. nu stiu de ce a reactionat asa dar de atunci si incurajatata foarte mult de dna dr am renuntat la bronhodilatatoare. in locul lor folosesc extract de carpen care le linistete imediat. si cum spui tu de Diana, nici fetitele mele nu mai fac weezing. dar schimbarea s-a facut in timp, cred ca in 6 luni.
incearca sa mergi cu extract si ventolin in paralel si apoi inlocuie o sedinta de aerosoli cu o doza de extract de carpen si vezi cum reactioneaza.
multa sanatate.
inutsa spune:
Salutare, mamici!
Am lipsit o luuunga perioada de timp. Timp in care am nascut al doilea copilas, pe Theodor, ne-am obisnuit in noua formula si asa mi s-a umplu ziua cu activitati pt astia mici: mancare, somn, alaptat si alte chestii administrative . Stiti si voi cum e .
Bianca este muuult mai bine. A luat Brocnho Vaxom 3 luni si i-am dat si extract de coacaz negru. Nu stiu carui dintre ele i se datoreaza faptul ca in sfarsit avem si noi viroze respiratorii normale, fara dispnee, wheezing, Ventolin, Flixo si tot tacamul. Ce-i drept, am avut doar 2 viroze din astea pana acum, dar sper nici pe viitor sa nu mai aiba manifestari astmatice. Bia inca e pe regim fara lactate de vaca, fiind alergica la proteina laptelui de vaca. Nu mai primeste Flixo din vara, nu mai ia nici un fel de medicatie pt astm.
Pt a evita in cazul lui Theo -sper!- astmul declansat de lactatele de vaca in cazul Biei, eu nu consum defel lactate, ca sa nu ajunga in organismul celui mic din lapticul meu. Stiti cumva daca pot consuma lapte de capra? Nici la alergo nu am ajuns sa intreb doctorita, caci ne-am mutat din Iasi si e complicat.
In rest suntem bine, in continue schimbari. Sa vedem prin ce tara ne stabilim si vreau sa gasesc un homeopat pe acolo la care sa duc copiii. Cum stam la tara acum, unde nu avem nici dr macar, nemaivorbind de homepat, nu am cum sa merg pe calea homeopatiei. Oricum, nici nu am avut nevoie de dr, decat pt a face vaccin celui mic si sper nici sa nu avem nevoie.
Ma bucur sa citesc ca sunt mai bine copilasii si ca da roade homeopatia. Sa se faca bine cu totii!
Va urez si un Craciun fericit alaturi de copilasi si de cei dragi! Sa va aduca Mosul muuulta sanatate, caci e cea mai buna!
de si
Darria spune:
Inutsa: desi doamna dr. ne-a scris in fisa doar pauza lapte de vaca am facut pauza totala de lactate(orice lapte are proteine). Ocazional o lasam sa bea un pic de lapte de soia(nu era alergica dar putea deveni). Ceilalti alergo mi-au spus ca am procedat bine.
Fetita mea a devenit alergica la cazeina, alfalactoglobulina si lapte pasteurizat.
Sa fiti sanatosi, fericiti cu totii iar mosul sa le aduca micutilor ce-si doresc.
Craciun fericit!