Manifestari astmatice la copii (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Darria spune:
buna seara
Softurela: La multi anisori! fetitei tale Diana. Sa creasca sanatoasa.
Oana: nu te invinovati ca nu ai de ce
Datorita tie baietelul e mai bine. Cine se zbate pt. el?
Si eu mai ridic tonul uneori asa ca inteleg ce simti. Nu sunt parintele perfect.
OanaRusu spune:
Chiar asa, la multi ani cu sanatate si multe-multe bucurii!!! Sa cresti mare Diana!!!!
AnaIB spune:
Softurela, La multi ani, pentru Diana! Sa fie sanatoasa! Poate nu va urma un alt episod, asa cum presimti tu si va fi bine! Or fi tinut si virusii aia cont de faptul ca e ziua ei..
Oana, lasa gandurile rele deoparte, as vrea sa pot sa-ti spun ceva sa te incurajez si eu pe tine, pot sa spun t admir pentru cum ai grija de puii tai (am urmarit forumul acesta de la inceput) si m-ai inspirat de multe ori!
Ca sa revin la fii'mea, doarme acum, mi se pare ca e mai bine, n-a mai facut febra si tuseste doar putin. m-a speriat mama azi (eu a trebuit sa merg la serviciu), m-a sunat sa-mi spuna ca cea mica e apatica, ca sta singura in dormitor, in pat, fara sa doarma de vreo ora (ceea ce era chiar ciudat). am plecat intr-un suflet acasa , dar cand am ajuns am gasit-o vesela si jucandu-se. acum, pe seara a trecut pe la noi o doctorita sa o asculte la plamani si nu se aude nimic, nimic . nu vreau sa ma bucur inca...
nu prea mananca, de vreo 3 zile sare masa de pranz, nici la cina nu se omoara.. abia se mai ingrasase si ea putin.
Multumesc mult, inca o data, pentru tot. Sanatate maxima puiutilor vostri!
aalina2003 spune:
La multi ani pentru Diana!..chiar asa, vorbind numai despre astm (and & co.)am uitat de aniversari. Un an bun, plin de voiosie si bucurie!
Softurela,
Da, Ana nu a mai primit Ventolin de 1 an si 1 luna, nici macar in viroze. In virozele cu tuse,(ca ultima a fost fara), maresc doza de Flixotide pentru 7 zile (o dublez) , i-o administrez prin nebulizator si trece fara wheezing, ramane doar cu o tuse seaca, cateva nopti dupa, rara, care dispare si ea dupa cateva zile.
OanaRusu spune:
Ana
Cat despre pofta de mancare - stie ea cate calorii ii trebuie eu una le respect nevoile in general - destul de rar ii bat la cap cu masa (dar nu mancam intre mese decat fructe).
Sanatate!
softurela spune:
Multumesc pentru urari, si va urez si voua sanatate la copilasi.
Ana, din pacate Diana nu a scapat. Stranuta de ieri dimineata cu mucisori transparenti dar partea buna e ca nu tuseste.
Deobicei la ea aparea intai tusea seaca si apoi stranutul. Prin primavara a mai avut 2-3 viroze cu debut din asta, imediat dupa sedintele de acupunctura cu laser.
Alina, am inteles. E bine ca macar raspunde la tratament. Diana mi-a facut 2-3 crize de dispnee chiar cu putn inainte sa se incheie anul de tratament. Nu mi-a facut la inceput dar mi-a facut dupa 11 luni de singulair si flixotide. Deci e clar ca nu e de ea.
Nu inteleg totusi daca medicii aveau alte asteptari de ce nu am renuntat mai de mult la tratament. Banuiesc ca si-au dat seama ca nu are nici un efect la Diana. In fine, incerc a nu ma mai gandesc la trecut. Asta e, trecutul cu greselile lui, sa vedem viitorul ce ne rezerva.
Ana, copilul stie mai bine ce are nevoie. Cand sunt bolnaviori le scade pofta de mancare, organisumul are nevoie de energie pentru a lupta cu boala si nu pentru a o consuma in digestie.
Fructe si multa apa.
Bianca papa numai san cand e bolnavioara si o las asa.
Recuperare usoara, cred ca ce a fost mai greu a trecut!
Nu mai stiu nimic de Rallex, Inetsa si Ary. Ce fac copilasii?
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
AnaIB spune:
Buna seara, mamici,
Noi suntem bine, am avut o noapte linistita, suntem pe drumul cel bun, se pare. E incredibil, adica imi pusesem toate sperantele in homeopatie si se pare ca functioneaza...
Softurela, imi pare rau sa aud de Diana, multa sanatate, sa treceti repede peste si fara complicatii..Stii ce e dragut : se pare ca mergem la acelasi dr. homeopat si ca am nascut cu aceeasi dr., in acelasi loc (ti-am citit povestea) Sa ne tii la curent cu starea Dianei, sanatate multa!!
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnaIB Buna seara, mamici, Noi suntem bine, am avut o noapte linistita, suntem pe drumul cel bun, se pare. E incredibil, adica imi pusesem toate sperantele in homeopatie si se pare ca functioneaza... Softurela, imi pare rau sa aud de Diana, multa sanatate, sa treceti repede peste si fara complicatii..Stii ce e dragut : se pare ca mergem la acelasi dr. homeopat si ca am nascut cu aceeasi dr., in acelasi loc (ti-am citit povestea) Sa ne tii la curent cu starea Dianei, sanatate multa!! |
Da, interesanta coincidenta .
Vreau sa va intreb daca pentru nas folositi ceva naturiste. Diana e in a-3-a zi de muci, nu sunt prea multi, doar daca sufla tare iese putin dar ma gandesc sa nu fie in spate si sa se adune.
Deocamdata nu tuseste. Remediu nu am voie sa ii dau, doamna doctor mi-a zis ca e suficient ce i-a dat acum o luna jumatate. Doar daca apare wheezingul ne auzim la telefon.
Wheekend placut!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
AnaIB spune:
Buna, din nou,
sa va intreb : acum de dimineata, cea mica a inceput sa haraie, nu stiu cum sa descriu, nu cred ca e wheezing (respiratie nu e suieratoare) dar e mai zgomotoasa ca de obicei. nu e accelerata, doar zgomotoasa. de obicei, daca tusea o data nu se mai auzea asa, dar acum e continua. Softurela, crezi ca d-na Dr. e de abordat in weekend? as suna-o sa o intreb dar nici nu vreau sa deranjez. Cred ca o sa merg din nou la un oontrol sa fiu sigura. mi-e teama, stiu ca la copii asa mici starea se poate schimba brusc.
Pentru nas noi am folosit colargol in primele zile, m-ar interesa si pe mine ceva naturiste. Sanatate!
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnaIB Buna, din nou, sa va intreb : acum de dimineata, cea mica a inceput sa haraie, nu stiu cum sa descriu, nu cred ca e wheezing (respiratie nu e suieratoare) dar e mai zgomotoasa ca de obicei. nu e accelerata, doar zgomotoasa. de obicei, daca tusea o data nu se mai auzea asa, dar acum e continua. Softurela, crezi ca d-na Dr. e de abordat in weekend? as suna-o sa o intreb dar nici nu vreau sa deranjez. Cred ca o sa merg din nou la un oontrol sa fiu sigura. mi-e teama, stiu ca la copii asa mici starea se poate schimba brusc. Pentru nas noi am folosit colargol in primele zile, m-ar interesa si pe mine ceva naturiste. Sanatate! |
Ana chiar vroiam sa-ti zic de acum 2 zile dar daca am vazut ca e mai bine, am omis.
Noua doamna doctor ne dadea antimoniu tartaricum cand era incarcat pieptul si copilul expectora greu.
Eu zic sa o suni, sa-ti zica exact ce sa-i dai si ce dilutie. Nu cred ca se supara.
Copilul trebuie sa expectoreze secretiile alea altfel exista riscul sa se infecteze.
Multa sanatate!