Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
crissteo spune:
Ainotna, multumesc mult pentru blog. Sper diseara sa-mi fca timp sa ma uit pe el. Acum albert doarme si eu vreau sa citesc ce ati scris. Teo nu mai doarme la pranz si nu stiu cum sa-l conving, nu doarme nici la gradi cand toti copiii dorm.
Rody, pupam mult pe Maria cea iubareata de mami a ei. Avem copii afectuosi, nu gluma.
Of Bumblebee, ce multe sunt de spus despre persoanele astea care nu-si fac treaba, cu atat mai mult cu cat lucreaza cu niste suflete, nu cu lemne, eu nu mai zic nimic, sunt un pic dezgustata si mai mult revoltata, o parte din crese au personal provenit din centrele de plasament si din pacate e durere.
Nici nu vreau sa-mi amintesc ce am vazut si auzit cat a fost si teo la cresa si sunt convinsa ca se straduiau sa fie cat de dragute puteau fi, ca ziceau ele ca sunt dna directoare- gresit, dar le-am lasat asa, dar oricum erau jale ele ca persoane, ca oameni, ca femei, nu mai discut de profesionalism ca n-am ce.
Cris2010, ce bine ca tatal tau e bine. Benigna nu e cancer nu? Deci e de bine. Multa sanatate!
ludmila_p85 spune:
BUNA 
Am fost la control cu Vladut azi
.Vladut a uimito pe doctor dar si pe mine
,copilul meu avea o perioada de timp 8kg,nu adauga si nu scadea,plus ca am fost si bolnavior si a renuntat sa manince cam vreo 10 zile,dar....
avem 9 kg!!!! ce bucuroasa am venit acasa!!! cu inaltimea stam mai prost,cica am crescut doar 1 cm in 3 luni de zile,eu una nu prea cred! deci avem 9 kg si 77 cm
,in rest sintem bine,fara raceli,doar cu mirieli
laurika1982 spune:
Oau, dura poveste!!Nici nu stiam ca se poate asa ceva!
Ia cu scorpiile de la munca...da-le in ma-sa, nu trebuie sa iei aminte la ce zic toti.Bine ca e piciul bine!!Pupici multi
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
carla_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina copilul l-am facut cu declaratie notariala ca imi asum riscul de deces la nastere si in timpul sarcinii. sarcina a fost toxica d ela nidare la nastere, numai cu perfuzii.pana in 200 de gr d emancare si apa, dupa ora 19,dar mai ales noaptea,ca vomitam mai putin. in rest 120 flacoane ser+glucoza pe luna, iar in ultima luna 180 de flacoane. anestezia au facut-o pe diaminoxidaza strumfului,caci ea descompune histamina. cand au scos strumful,gata cu distractia. dar mi l-am dorit enorm .branula ajunsese parte din mine. 1-2 flacoane mi le puneam la job,pt ca sotul ramasese somer si ratele trebuiau platite. nu am fost mai fericita niciodata ca in timpul sarcinii. strumf este identic cu tati si ca aspect si genetic. eram cu o bursa in germania,eram in 6 luni si cand i-am vazut analizele strumfului de la mine din burtica, am sarutat calculatorul. are o dermatita atopica,usoara,ce a trecut cu Surgras,de la La Roche Posay. in rest, tati gol, slava lui Dumnezeu! |
este incredibil prin ce ai trecut...
jos palaria in fata ta...
eu nu mai am cuvinte
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ainotna spune:
Alice, ma plictisesc in casa dar Sasha nu ma lasa sa stau la calculator. Pana acum venea si apasa direct pe buton si-l inchidea. Am dezactivat butonul si credeam ca l-am pacalit, dar vine so apasa pe toate butoanele, pana se intampla ceva. Ajunge in meniuri nebanuite 
Altfel, daca fac altceva nu are treaba cu mine, se joaca bine merci (in mare parte), dar daca ma vede a laptop e jale.
De vreo doua saptamani merge singur, in sfarsit
. Se catara peste tot. E plin de vanatai, pt ca e foarte grabit si cand se catara uita sa se dea jos cum trebuie.
Si e in continuare foarte ciudos. Plange la comanda, cum nu-i convine ceva plange cu lacrimi rau de tot si tare, de zici ca ce-i. Daca ii satisfaci pofta, in secunda doi e gata potolit. Alice, eu nu cred sincer ca -i de la rasfat nici la Mara, pur si simplu au si ei personalitate.
ludmila_p85 spune:
Histamina, am citit tot ce ai scris pina acuma si sincer am ramasa masca!! Doamne ce fiinta extraordinara esti si o mamica de invidiat,Dumnezeu e mare si ne ajuta pe toti,doar sa ne rugam si atit
, de greutatea lui Sebi am citit dar citi cm are? nu am retinut
Vladut e nascut la termen de 39 saptamini cu 2950 gr, dar pe parcurs tot adauga fr putin,medicii parca ma invinuiau pe mine si imi replicau mereu ca adauga fr putin,dar asa e copilul meu,nu pune pe el plus ca maninca fr bine,eu si sotul sintem si mici de statura si slabuti,eu am 47 kg,sotul cam 60 kg,asa ca nici V. nu are de unde sa ia grasime pe el
Te apreciez pentru tot ce esti !!! Salutari si lui Sebastian de la Vladut al meu
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Histamina, m-ai lasat si pe mine fara cuvinte. Sa-ti dea D-zeu multa putere si de-acum inaite
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ainotna spune:
Eu am incercat laptele de migdale pe Bogdan aseara dar nu a baut deloc. Nu i-a placut. O sa mai incerc altadata si cu el...
Lui Sasha nu i-am dat, pentru ca aseara era foarte suparat, nu a vrut sa manance nimic de la pranz pana seara la culcare,i-am pus termometrul si avea 38.7. I-am dat nurofen, pe la 1.30 s-a trezit, avea iar febra, i-am mai dat putin lapte cu panadol si a vomitat tot ce mancase in ziua aia 
Tocmai spuneam ca se insanatosise.
Colac peste pupaza, a inceput si Bogdan sa tuseasca iar. Acum mai mult sec. Ieri a fost cu taica-su la piscina, nu stiu daca de la asta sau au luat amandoi iar alt virus ceva...
Cris2010 spune:
Crissteo, multumesc. Tumoarea benigna e tot cancer, dar de cel care nu face metastaze in alte organe, nu se intinde in corp.
Crissy, jocurile sunt doar distractive, nu invata nimic. Doar batut din palme, atins degete, etc. Le-am invatat de cand eram bebelusi mai mici
. Deja se plictiseste de ele.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ludmila_p85 spune:
Ochidut, noi avem aceeasi situatie ca si voi,cu plinsete si chiar de-l cert oricum vine la mine ca sa-l iau in brate