Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neazta

haideti la

din pacate vesti bune nu am...l-am pazit pe Dragos toata noaptea...a tinut-o in febra...ii scadea..ii crestea...punctul culminant a fost la 5:30 azi de dimineatza...i-am dat antitermicu la 5 si m-am bagat si eu la somn langa el...m-am trezit totusi si cand i-am pus mana pe frunte ardea pur si simplu...instant l-am infasurat intr-un cearceaf umed...a urlat saracu...cred ca m-a auzit toata scara...dupa 2 ture de impachetari i-am luat temperatura 40.2...nu vreau sa ma gandesc cat era inainte de cearceaful ud...acum a adormit in sfarsit...dar tot e cald...nu asa fierbinte dar febra tot are...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Ce mai faceti?
Mai are temperatura, ati fost la medic?

Edit: am vazut acum ce ai scris.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rux mi se par interesante jucariile, multumim!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

ruxita am sunat dr de ieri...m-a intrebat de alte simptome..i-am explicat ca nu are nimic..mi-a spus atunci antitermice si hidratare..si m-a intrebat daca sunt cazuri pe la gradi de boli contagioase...a zis sa nu il scot din casa si daca apara orice alt simptom sa il sun...a zis sa asteptam azi si maine sa nu fie vreo boala a copilariei...daca nu..reevaluam si facem si alte investigatii

Ca tot vorbeam zilele trecute de bolile copilariei. Oricum, mi se pare foarte mare temperatura. Sper sa gasiti cat mai repede cauza. Asteptam in continuare vesti bune de la voi.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am gasit un site cel putin interesant... preturile mi s-au parut accesibile chiar si pt mine o zgaraie branza...

http://www.jucariidinlemn.com/category/jucarii-montessori_2294_p1.aspx

nu stiam ca exista jucarii montessori...

editez cu un ... wow nu stiam ca exista carticele de baie! Kay si-ar dori asa ceva ca el vrea cu cartile in baie...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Shtiasm site-ul. Mie imi place www.jucariidinlemn.com/product/banc-cu-ciocan-si-bile_63142.aspx" target="_blank">asta (si cred ca si gemanutzelor le-ar placea) dar nu mi se pare ieftina.

Noi am avut o carticica de baie cand erau bb, chitzaia si era din fash. Acum le plac la baie paharele, seringi, orice cu care sa poata bea apa din cada . Ma gandeam pt baie la un set de pescuit, ceva...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hello fetili...

am tot citit...si tot n-am scris...desi vroiam de fiecare data
je am avut un we de tot kk....m-am certat cu JM...astfel incat n-am vb deloc...pana mi-am calcat eu pe inima...si am reluat discutiile amiabile...sa zic asa...
i-am dat cadoul...de care eu eram f incantata...si a fost si el...am fost la un resturant inexistent( pt ca de nervi tot planul meu surpriza se duse pe apa sambetei) si pana la urma am ajuns la unul aproape de casa..unde a fost ok...sa zic asa...

oricum va multumesc de urari...( acu ne-am impacat)

mi-e groaza cand citesc de pui bolnvaviori( pe dragos)...de cremuri...nu-l dau pe jiji...

of intre timp am discutat cu cineva si am uitat si ce vroiam sa scriu...si acu tre sa fug...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:

ruxita am sunat dr de ieri...m-a intrebat de alte simptome..i-am explicat ca nu are nimic..mi-a spus atunci antitermice si hidratare..si m-a intrebat daca sunt cazuri pe la gradi de boli contagioase...a zis sa nu il scot din casa si daca apara orice alt simptom sa il sun...a zis sa asteptam azi si maine sa nu fie vreo boala a copilariei...daca nu..reevaluam si facem si alte investigatii

Eu shtiam ca bolile copilariei (gen pojar, pojarel) debuteaza cu febra super mare. Pe de alta parte, si Alena a avut febra mare (39.5) se pare ca de la streptococul din gat, dar am aflat vinovatul dupa 2 saptamani (cand am facut exudatul). Macar sa reusheshti sa tzii febra sub control. Eu ash da solutzii de rehidratare de genul www.medicamente24.ro/humana-elektrolyt-fenicul-saruri-rehidratare-orala-pulbere-folie-25g.682.html" target="_blank">asta.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

fost la gradi si inca nu am o parere... n-a fost ce m-am asteptat, inca n-am digerat ideea de gradi fara jucariile clasice (masinute, papusi, tobogane, balansoare, casute, s.a.m.d.)... doar chestiute didactice de dezvoltare a coordonarii ochi-mana, ochi-deget, maina-picior, maina-gura... vreau si nu vreau, adica vreau sa incercam sa vedem cum e, in principiu sunt deschisa la nou, dar noutatea m-a cam depasit... in schimb sotul a fost super incantat, mie mi s-a parut auster si spartan chiar... sotul cica il ducem la armata...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

rux De ce nu mai mergeti si la alta gradinitza ca sa aveti cu ce compara?

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Servitzi-va cu o cafelutza la inceputul unei zi superbe... asha va fi pt ca asha trebuie sa fie!

Noi (3 fete cucuiete) suntem toate virus-ate cu muci, gat usturator etc ... sper sa treaca pana vineri, cand ash fi dus fetele la gradi.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

de cafea, Larisel.......buna tare...Multa sanatate tie si gemanutzelor, sa treaca viroza repede-repede, si sa mergeti vineri la gradi.

Nyny...sorry de peripetii cu centrala....bine ca s-a terminat cu bine!...canineala usoara lui Dav!...vad ca si iris a suportat mai bine iesirea caninilor de jos, decat a altor dinti..acum urmeaza sa iasa cei de sus, pe care ii asteptam cu interes......ii suporta destul de bine, dar parca i-a mai scazut nitzel pofta de mancare....

Dece......sorry de cearta....bine ca v-ati impacat, si a fost totul ok, pana la urma...

Ruxita...tare frumoase jucariile, de link!...cu gradi....si eu zic ca Larisel()....poate reusiti sa mai vedeti si altele, macar sa aveti termen de comparatie...

Mire....ma bucur ca Mara suporta usor maseleala, si ca sunteti bine!

Ana....ce frumos ai povestit de marea ta iubire.......crema pt vreme rea...n-am folosit pt iris pana acum....nu pare a avea nevoie, dar...mai vedem, cand vin gerurile cele mari...

Ale1212xa.......offff, saracul Dragos!... sa aflati cauza repede, si sa-si revina repede pufosul, ca parca le-ati cam tras, de cand cu cresa...!

Alicredo....sa aveti numai bucurii in casutza voastra, si sa va fie intotdeauna ..."acasa"!...

Lorex...Cred ca a fost cea mai importanta declaratie de dragoste..."te iubesc"-ul spus de bobitza!

Cam asta mi-am amintit acum, la prima ora........sper sa nu fi sarit nimic...

Eu am inceput munca, de ieri...

Iris a suportat bine lipsa mea ieri, in timpul zilei, dar aseara, cand m-a vazut ca umblu la sifonier sa-mi pregatesc hainele pentru astazi....a fost jale...a inceput sa planga....cerea .."mami, in b'a"(in bratze), "nu pa-pa", si tot de-astea, de m-a leshinat....of!

Cat despre mine...sper sa merga repede re-acomodarea...ca parca sunt in ceata...mi se pare ciudat sa ma rup de acasa...si cand ma intorc e ciudat....imi vine greu sa.."comut" intre cele doua.."job-uri", deocamdata.....

Gata placinta cu branza! Merg la treburi, ca-mi ... "arde baraca"!

si o zi minunata, tuturor!

Mergi la inceput