Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
chiar asha? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
Acum ca am recitit ce am scris...da, suna nasol.
Si imi cer scuze.
Ma gandeam la cata munca am de facut si ca nu doar am raspuns pe forum...am mai facut eu si altele, pe care nu le fac publice, tot in detrimentul muncii la birou.
Dar nu, sigur nu forumul e pierdere de vreme!
Scuze inca o data pentru exprimare gresita!
ale1212xa spune:
Dragos are febra 39.5..asta dupa ce acu o ora i-am dat ibalgin
azi noapte mi-a vomat si apoi l-a apucat febra...si ii dau de atunci antitermice la 4 ore..alternativ...si acu facu iarasi un puseu...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa Dragos are febra 39.5..asta dupa ce acu o ora i-am dat ibalgin azi noapte mi-a vomat si apoi l-a apucat febra...si ii dau de atunci antitermice la 4 ore..alternativ...si acu facu iarasi un puseu... ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Mititelul!
Mai puteti? Isi revenise din ultima tura sau e continuarea? Nici nu stiu ce sa-ti zic, imi pare fff rau ca trebuie sa treceti iar prin asta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
isi revenise...nu stiu acum de la ce e...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
larisel spune:
ale Nu poti sa suni un medic? Ca nu prea-i recomandat sa-l scoti pe puf din casa cu temperatura asta... of of... Sper sa gasiti buba repede ca sa stiti ce si cum tratati.
bf Eu nu te "certam", am ras la final... si shtiam ca vrei sa spui altceva, nu trebuia sa te justifici.
mire Voi ... ce mai faceti?
Sondaj de sezon
ana_g spune:
lucrez la un proiect, vineri predare, dar tre sa zic si eu vreo 2 vorbe pe aici.
alicredo, WB! uu, va faceti casuta!!! ce fain...sa iasa cum vreti voi, sa fie "acasa"! si colaborare buna cu arhitectul! si cu feng-shui-ul. cred ca la orice treaba din asta tre sa crezi din tot sufletul ca iti face bine...si asteptam vesti bune!
BF, pai nici eu nu ma dau cu nici o crema, dar simt cum mi se strange fata si ma gandesc ca poate si la el o fi la fel...dar ai dreptate, ma gandeam si eu ca nu are rost sa-l ung cu chimicale..
obraji rosii de la zapada..doamne, cat de frumos...ce frumoasa era iarna cand eram copil.....sanie, derdelus, veneam in casa cu zapada pana in chiloti....nu stiu cum as putea sa-i ofer si lui stefan macar din cand in cand o experienta similara. ei, mai vad, e mic inca.
va multumesc pentru aprecierile pozelor. mai am, dar nu stiu unde-s
lorex....spiciles.......ce frumos e sa fii mama! asta ma duce cu gandul la ce mi-a spus soacra mea odata, mi-a adus un breloc cu numele stefan si am ras, ca o sa zica lumea ca am un iubit pe nume stefan...la care ea, pai asa e, el o sa fie (nu se nascuse) cel mai mare iubit al tau!
_
mama lui Stefan, pui scump
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
E haios si nu prea.....e nasol sa patesti asta. De ce nu ai incalzit o oala cu apa pt clatit pe cap? Sau poate mama sta foarte aproape....nu? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Da, sta aproape mama. La 5 minute de mers cu masina.
Si hai sa povestesc patzania pana la capat daca tot m-am apucat. Sa zic ca era sa o patesc iarasi duminica seara?... ca nenea care a reparat-o a schimbat o placa "de baza" si in loc sa puna una noua, a pus una SH ( dar noua nu ne-a spus atunci si ne-a luat banii pt una nou nouta)... care spre norocul nostru l-a dat de gol ca n-a tinut nici 24 de ore. A cedat exact inainte sa intru eu sa-mi fac baie... dupa ce s-a imbaiat tot familionul. Bine macar ca de data asta nu apucaseam sa intru in cada. Eu m-am spalat cum am putut, dar mai nasol a fost ca n-am avut caldura toata noaptea... si copiii dormeau deja cand s-a intamplat minunea .. si mi-a fost mila sa-i trezesc ca sa-i imbrac mai gros . Da n-a fost o tragedie pana la urma.
E, da cine era azi de dimineata cu placa sigilata in fata usii? Ghiciti?
Si ca tot ma intrebase Larisel, am intrebat cat e o centrala noua ca n-aveam habar. 2300 lei.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu am luat 92 si cu toate ca el are 86-87cm, se aseaza f bine pe el...sta bine pe gheata. Cred ca 86 i-ar fi fost scurt la picioare. Al meu e mai lung in picioare si mai mic la corp. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Larisel, BF
Sper sa gasesc si pt Marushca mea. Ea are 1m inaltime. In cazul asta cred ca i s-ar potrivi unul 108.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa Dragos are febra 39.5..asta dupa ce acu o ora i-am dat ibalgin azi noapte mi-a vomat si apoi l-a apucat febra...si ii dau de atunci antitermice la 4 ore..alternativ...si acu facu iarasi un puseu... ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Cam tarziu si eu... ce faceti? V-a vazut un dr?
Offf, sper ca s-a mai linistit intre timp. Sanatate multa.
nyny spune:
Inca unul si ma duc...
Din seara asta am inlocuit tetinele biberoanelor cu www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/245-philips-avent/2590-tetina-de-formare---avent-magic.html" target="_blank"> astea . Le face praf cu dintii pe cele obisnuite. La prima gustare a fost incantat. Sa vedem ce zice la biberonul de maine dimineata.
Si in curand cred ca vom avea un canin. Nu sunt sigura pt ca nu prea ma lasa sa ma uit si nici nu-l simt inca la deget, dar totusi parca se vede acolo un cerculet alb. Cam tarziu as zice... dar realizez ca e mai bine asa pt ca pare sa nu sufere foarte tare din cauza asta (sa nu vorbesc intr-un ceas rau). Imi aduc aminte ca la Mara a fost jale cate o saptamana pana ii spargeau gingia ... asta pe la 1 an si jumatate. Cred ca alea cateva luni in plus ii fac sa suporte altfel durerea... sau poate e el mai barbat .
Gata pe ziua de azi. Ma duc la .
Noapte buna.