Clasa I * 2011 - 2012 * [11]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Inca unul, este super, doar ca noi ne am inscris deja la celelalte: http://blog.carturesti.ro/?p=3641

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

DidiAlex merci, chiar te rog sa imi spui autorul cand ai timp.

roxana pe mine asta cu gelozia recunosc ca ma depaseste. Nu stiu cum sa "deal with it" si asta ma sperie. Parca nimic din ce fac/spun nu e bine.
Ieri s-a dus tata cu Nadia sa o ia pe Ioana de la balet. De obicei Ioana se bucura mult cand vine sa o ia. Ieri insa au ajuns mai devreme si au asitat la o parte din ora. Cand au iesit doamna profesoara a vazut-o pe Nadia si a venit intreband "cine e copilul asta superb? Doamne, ce frumoasa e!" I-a spus tata ca e sora Ioanei si doamna a replicat "a, doua papusi aveti!". M-am dus si eu sa le iau cu masina, Ioana cum m-a vazut a sarit "mami, doamna a vazut-o pe Nadia si i s-au aprins beculetele, a inceput si ea cu vai, ce frumoasa, ce draguta, bla, bla, eu credeam ca ma place pe mine dar pana si ea o place mai mult pe Nadia"

Da, e diferenta intre scoli; Ioana a facut a, A, m dar a si incepu sa scrie cuvintele cu ele, ieri scrisese mama, ama, etc.

Luni se duc la teatru, toate clasele I, ii ia cu autobuzul dimineata de la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Naty, exact asa suntem si noi cu literele. Aseara am scris, a, m, am, mama, Am.

Legat de gelozie, poate ar trebui sa ii dedicati program separat Ioanei. In nici un caz sa nu o luati de la activitati cu Nadia. In plus sa ii dedici o seara numai ei, in care iese doar cu tine, sau doar cu tati. Nu e ideea mea, este recomandarea unui psiholog. Noi am ajuns la psiholog cu durerile de burta care nu aveau cauze organice. M-am temut sa nu fie alta problema, pentru ca fusese o perioada mai tensionata in familie, insa culmea singura ei suprare era fratele ei. Psiholoaga mi-a explicat ca e vital sa ii respect programul separat, sa fac un efort sa facem activitati distincte cu fiecare, chiar daca nu am cu cine il lasa pe celalalt. Si macar o data pe saptamana sa am o seara numai pentru unul din ei. Acum nu prea mai aplic si ma simt vinovata, ba l-am mai trimis pe fratele ei si cu ea la petreceri. Dar in perioada respectiva asa am procedat si a fost ok. De exemplu cand o luam de la pictura am mers impreuna la ceainarie. Intr-o sambata dimineata ne-am dus impreuna la mall si ne am luat rochii la fel. Oricum chestii pentru copii mai mari, sa se simta importanta. Asa am depasit perioada respectiva. Acum nu stiu...e cat de cat ok, macar nu mai merg impreuna la gradi si se simte mai bine. Dar nu ma intreba ce probleme am seara. Si mai grav e ca intre timp a crescut si Andrei si constat ca la el gelozia se manifesta respingandu ma pe mine pentru ca o iubesc pe Alex. Si e tare tare greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Chiar ca slaba activitatea azi, n-au mai facut nimic nou scolareii?

Roxana, Naty, pai sunt destul de avansati. Al meu nu e asa avansat, inca n-a ajuns la litere, iar la matematica a facut 1, 2 si pe 0 (zero) azi. E incantat de ora de religie (ca e ca o poveste) si ieri a primit si manual dar n-am apucat sa ma uit peste el.

Deseara iar are antrenament de tenis - ar fi al patrulea pe saptamana asta. Apropos de oboseala si stari de rau dimineata...ieri a sarit somnul de pranz si azi dimineata s-a cunoscut, iar s-a plans de stare de rau si o usoara durere de burta....nici nu mai stii cat e somatizare....

Anto, multumesc pentru linkuri, f utile, am gasit multe din ce cautam.

Roxana, spor la smotru. Eu vreau sa lenevesc in we ca am avut o sapt ultra proasta pe toate planurilor, acu sa vedem daca-mi si iese ....

WE placut tuturor

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi suntem la neavansati, au facut doar a,A si au ajuns pana la cifra 3
Am avut aseara sedinta, Giulik luase fb la ambele teste, se vede ca are cunostinte solide de la gradi, zic eu.
Doamna e multumita de toti copiii, a spus ca sunt buni si deloc bully intre ei, spre deosebire de alte generatii unde erau sicanari din primele zile, se pare ca ai nostrii sunt ocupati cu altele
Clasa e destul de omogena, au un ritm bun de lucru
S a decis ca va fi serbare cu Mosh undeva pe 21 decembrie

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

roxana eu am aplicat asta de cand s-a nascut Nadia. Ioana are activitatile ei, programul ei, foarte rar o pun sa se joace cu sora-sa; in plus, in fiecare we, fara exceptie, mergem numai noi doua undeva (la film, la patinoar, la mall, la plimbare, etc). In fiecare sambata si duminica, cat timp doarme Nadi de pranz (cam 2,30 ore) stau cu Ioana si facem ceva impreuna.
In timpul saptamanii ele nu se vad decat seara.

mina si Ioanei i-au revenit durerile de burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Mina,
Si eu am iubit Povesti cu zane. Eu mai am cartea dar e intr-o stare jalnica din cauza de prea mult citit, atat de catre mine cat si de sora-mea. Dar am gasit-o pe net, daca te intereseaza: http://www.cartidownload.ro/Diverse/163274/Contesa_de_Segur_Povesti_Cu_Zane_4_4
Week-end placut scolareilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaDia

Mina,
Si eu am iubit Povesti cu zane. Eu mai am cartea dar e intr-o stare jalnica din cauza de prea mult citit, atat de catre mine cat si de sora-mea. Dar am gasit-o pe net, daca te intereseaza: http://www.cartidownload.ro/Diverse/163274/Contesa_de_Segur_Povesti_Cu_Zane_4_4
Week-end placut scolareilor!

Mami de minune de Dragos

Merci

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna, mamicilor!
Raportam si noi o noua saptamana incheiata cu bine. A luat FB la evaluatea perioadei abecedare, deci avem 3 FB la lb. romana in catalog si carnet, iar la mate are 2 FB-uri. Ieri l-au facut pe a mic si cifra 4.
Diana are 8 ore de romana din care una e lectura (nou introdusa) si 4 de mate. Sunt doamne care aleg pentru schema orara doar orele din trunchiul comun, adica 7 ore de romana sau 3 de mate. Cele care au ales 4 ore au luat o ora de aprofundare sau extindere. La extindere se ating si obiectivele cu steluta (se lucreaza si exercitii mai grele). La clasa I copii pot avea 19 sau 20 de ore. Cele mai multe doamne merg pe numarul maxim de ore ca materia e multa si nu stiu sigur cum sunt copilasii. Din clasa a II-a e mai usor de stabilit schema orara ca-i cunosti pe elevi si poti alege trunchiul comun, aprofundare sau extindere.

In rest, ne-a dat un pic de furca o bronsita cu tuse iritativa, dar acum e ok si am trecut eu la aparat. Doar ca-s mai imunizata ca an de an tot primesc pui de raceli de la copilasi. N-a mai facut vaccinul din cauza racelii, dar saptamana viitoare rezolvam si problema aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Cei de la limba germana au 7 ore de germana, 1 ora literatura pentru copii tot in germana. 4 romana, 3 matematica, etc... si asa se ajunge la 22 de ore.
La noi s-a ajuns la 24 de copii in clasa. Unii nu faceau fata si s-au mutat la romana.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput