Clasa I * 2011 - 2012 * [11]
Raspunsuri - Pagina 4
anda141 spune:
Am inceput si noi, a luat si el FB ieri pentru temele de vacanta si tot ieri s-a inceput vaccinarea in scoala. Insa Albert a plans atat de tara, nu l-au putut convinge cu absolut nimic sa -i faca vaccinul. Cand l-am luat a plans cu niste lacrimi de crocodil sa nu-l inscriu la vaccin. E disperat de frica , e terorrizat pur si simplu, desi nu a facut decat de vreo 2 ori tratament intravenos si nu l-a chinuit nimeni asa de rau. Am vb de dimineata cu doamna si o sa ma sune saptamana viitoare cand mai vine d-na doctor sa ma duc eu la scoala sa vedem cum rezolvam
Ela2001 spune:
Neatza.
Cred ca e epidemie de laringita, caci am auzit de multe cazuri in perioada aceasta. Fii-mea a facut prima, apoi cel mic si acum sunt si eu ragusita si am inceput sa tusesc.
La scoala la fel, mai multi copii au facut laringita. La serviciu la fel.
Azi facem si noi vaccinul, sper sa fie bine. Nu prea vroia sa-l faca, imi tot spunea sa nu semnez hartiuta.
Lali spune:
Mina, frumoasa vacanta ati avut.
Acum spune si tu daca nu are dreptate copilul sa fie suparat: dupa Pisa, Florenta si Disneyland direct la liniute si scris cu stiloul.
Si eu cred ca as fi facut la fel... ca mi-au trebuit in septembrie niste zile sa revin cu picioarele pe pamant dupa concediu (intamplator tot prin zsona in care ati fost voi).
Noi am inceput bine scoala, cu o ... petrecere de Halloween in loc de after-school, organizata de profesoara de engleza.
In rest a fost tare mandru ca a avut dictare la germana si a scris tot si bine astfel incat nu i-a mai dat "Verbesserung" dupa. Invatatoarea am vazut ca ii pune dupa lucrarile de control sa scrie pe ultima pagina a lucrarii un fel de "imbunatatire" adica sa scrie din nou cuvintele pe care le-au gresit cu mai multa atentie.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Mina, frumoasa vacanta ati avut. Acum spune si tu daca nu are dreptate copilul sa fie suparat: dupa Pisa, Florenta si Disneyland direct la liniute si scris cu stiloul. Si eu cred ca as fi facut la fel... ca mi-au trebuit in septembrie niste zile sa revin cu picioarele pe pamant dupa concediu (intamplator tot prin zsona in care ati fost voi). Noi am inceput bine scoala, cu o ... petrecere de Halloween in loc de after-school, organizata de profesoara de engleza. In rest a fost tare mandru ca a avut dictare la germana si a scris tot si bine astfel incat nu i-a mai dat "Verbesserung" dupa. Invatatoarea am vazut ca ii pune dupa lucrarile de control sa scrie pe ultima pagina a lucrarii un fel de "imbunatatire" adica sa scrie din nou cuvintele pe care le-au gresit cu mai multa atentie. |
Da...e un punct de vedere, trebuie sa recunosc.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Naty spune:
mina ma bucur ca v-ati simtit asa de bine in vacanta. M-am gandit la voi, pe unde sunteti.
Si Ioana e tot asa de emotiva.
Insa spre marea mea surprindere la scoala s-a adaptat foarte usor, nici nu-mi vine sa cred.
Diseara avem iar sedinta.
Roxana_G spune:
Salutare, oarecum pe fuga azi. Maine avem si noi vaccin si deja se vaicareste, sper sa reuseasca sa il faca pentru ca noi nu avem medic de familie, iar comert e doar ROR tetravalent. Incerc sa ma duc la scoala eu, sa vedem la ce ora este. In plus trebuie sa il vaccinez si pe pitic de 4 ani si sa vezi maine ce nervi trebuies sa am.
La scoala e ok, revenirea a fost usoara. Scriu si ei litera a, am exersat aseara. Ieri am fost la scobit dovleci la scoala, azima duc la bazar. Cred ca e ok, le face revenirea mai usoara.
Multa sanatate bolnaviorilor! Noi sper sa tinem laringita aia la distanta, si orice alta viroza. Ma rog...ieri am gasit o iar afara in tricou. Or se caleste, or se imbolnaveste.
Bine ai revenit Mina, ma bucur ca totul e ok. Cred ca maine am mai mult timp sa palavre, abia astept. Iti explic eu la separeu ce problema am acusica. baiatului emotiv!
szivarvany spune:
salutare si de la noi.
noi joi avem sedinta, abia astept sa vad ce spune doamna despre don`soara
ma bucur ca au trecut si 2 saptamani de la vaccin, deci declaram ca am trecut cu bine
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Mada spune:
buna, ieri am aflat ca si noi intram pe program de iarna de azi iese la 11,35 in loc de 11,55
Ilinca si Rares
Anka74 spune:
Incep prin a spune ca luni dimineata imediat ce am ajuns la serviu m-am interesat cand incepe urmatoarea vacanta
Copilul, in schimb, n-are niciun stres. Astepta cu nerabdare sa il faca pe "a mic de mana". L-au facut ieri, astazi l-au facut si pe cel mare iar la mate au ajuns la 3.
Ai vostri cate ore de mate au pe saptamana?
Noi avem doar 3 si mi se par cam putine...acum e ok, ca ceea ce fac la scoala stie deja, dar cand lucrurile se vor ingreuna, mai pe final...si cu atatea caiete si caietele, zau ca nu stiu cum or parcurge materia.
De lucru suplimentar...nu e cazul, a avut tema vreo 9 randuri de A mare, o pagina la mate cu 3 si 1 2 3, plus pagina din manual de la cifra 3, nimic greu, dar totusi destul de mult ca volum de timp si munca.
Si avenit incantat nevoie mare ca le-a zis Doamna sa scrie la calculator in "programul ala de inseamna cuvant in engleza" mai multe litere a si A. "iti dai seama, mami, deja am teme pe calculator". Cred ca a fost tema preferata pana acum.
Am trecut la programul de iarna, iesim la 11.30, iar vineri avem zi de vaccin. Sedinta saptamana viitoare.
mina spune:
Al meu are 4 ore de mate pe sapt. Interesant, nu ar tre sa aiba toti la fel, in clasa I? Adica programa nu e la fel pt toti?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it