Viatza In Germania - cap.72
Raspunsuri - Pagina 8
ceska777 spune:
Are cineva o reteta de pus muraturi? Am adunat un borcan mare de gogonele ce trebuiau sa fie rosii cherry si parca as pune moraturi.......Help! Danke!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Bumbitza spune:
Multumesc mult ca-mi sunteti alaturi, inseamna mult pt mine.
Alina, am demarat reclamatia la casa de asigurari si ei trimit mai departe catre camera de medici sau cum se cheama. Multumesc
Selina, te pup, ma bucur ca mi-ai scris. Din pacate am avut nesansa sa dau peste un asemena doctor, dar pana la urma, padure fara uscciuni...
Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu Victor, sanatate multa! Nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta asta din pacate.
Aschiutza, multumesc frumos pt info, sunt tare pretioase pt mine. De caietul galben nu stiam, nu a mentionat nimic despre asta. Voi avea grija sa intreb doctorul urmaator.
Acordul scris se da pentru fiecare vaccin sau doar la inceput, pe intreaga schema de vaccinare?
Interesant si linkul despre vaccinuri, tre sa imi iau diseara timp sa citesc tot.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
helbi spune:
Bumbitza, eu nu am semnat niciodata pt un vaccin. Mi-am dat acorduloral, dar nu m-a pus sa semnez. Pacat ca ai nimerit o asa dr. Nu stiu daca cei de la casa de sanatate chiar vor face ceva,. Eu am reclamat-o acum 2 sapt. pe Kieferorthopäda Biancai si, desi au ramas socati de ce au auzit, mi-au zis ca sa imi caut alt kieferorth. ca am dreptul sa o schimb pe asta, ca pe orice alt dr.
Tu unde stai? Nu stSau poate gasesti pe cineva vorbitor de engleza.....Multa bafta in alegerea noului pediatru.
aschiutza spune:
Andreia, ce a patit Bianca la Kieferorthopäde?
Bumbitza, noi am semnat o data la inceput, dar daca imi aduc aminte exact puteai sa completezi cu care nu esti de acord sau asa ceva. Sotul a semnat-o, ca eu eram zombie la vremea aia . Uite aici o poza cu caietul galben http://www.kinderaerzte-im-netz.de/bvkj/show.php3?id=157&nodeid . E drept, cei nascuti aici il primesc la iesirea din spital, asa ca poate doctorita ta nu are. Intreaba la urmatorul doctor si la casa de sanatate. Aici iti cere caietul la internari, de exemplu. In ele se trec si greutatea vs. inaltime.
DidiAlex spune:
Celesta,
io de obicei le variez..adika pun gogonele si conopida, castraveti muult morcov si hrean. fierb apa cu sare (1 lingura de sare la litru de apa) si le pun fierbinte. Asta su le vantur.
atentie..sarea sa nu aiba iod ca le pui degeaba.
aschiutza spune:
Citii acus. Ma intereseaza tema ca eu am o dantura foarte proasta si mi-e teama ca ma mosteneste juniorul. Bine ca ai schimbat-o.
helbi spune:
Daniela, la adultzi casa nu mai plateste, decat daca e combinat cu o operatie (stiu de la o fosta clega care, la 41 ani avea Zahnspange, dar fusese operata la maxilar). Altfel, se ridica pe la citeva mii de euro, in functie de gravitate. Personal, cred ca se merita (daca itzi permitzi). Rezultatul e uimitor. Pt Florian, ai totusi varianta de a-l duce din timp la dr si a-i rezolva frumos eventualele pb.
aschiutza spune:
Teheee, la dintii mei varza, nu se mai merita. Eu mai am putin si imi pun dintii aia numarul 3 . Dar la Florian vreau sa fiu foarte atenta. 4 dinti avem si deja ii spalam cu periuta .
EU am facut prostia sa imi scot cele 4 masele de minte, ca asa e moda in Germania. Regret profund, am impresia ca maxilarul meu e destabilizat, mi-a luat f mult timp sa nu ma mai doara ranile, luni intregi! (erau foarte infipti in gingie dar la vreo 90 de grade asa ca se impingeau in alte masele, am sperat ca acum maselele nu se vor mai impinge, dar ghici? tot o fac).
helbi spune:
Daniela, hai ca mi-am amintit ceva: a trecut anul si nu mi l-ai aratat inca pe Florian (in burtica l-am vazut:-))