Viatza In Germania - cap.72

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Eu sunt racita cobza si ma simt de parca m-a batut cineva cu un par...De pe 22 decembrie intru in concediu si mi-am promis ca dorm cate 12 ore pe noapte.
Aschiutza nici eu nu cred ca mamicile alea fitzoase sunt invidioase, ca dovada ca una ii spunea fie-si ca eu lucrez pt ca romanii sunt saraci. Si nu am nimic cu femeile care aleg sa stea acasa cu copiii, ma deranjeaza ca ma judeca pe mine. Nu lucrez in primul rand pentru bani (nu castig rau insa avand clasa V de impozitare, dau mai mult de jumate la stat) ci pentru ca imi doresc mai mult decat sa manageriez familia. Am stat si eu acasa si munceam mai mult decat muncesc acum si pe deasupra nu eram nici platita. Cat despre cariera, nu a fost un scop in sine ci s-a nimerit si am descoperit ca vreau mai mult decat un job.
Revenind la chestii mai vesele, abia astept Craciunul. Henrik si-a facut o lista cat un pomelnic (adica a pus-o pe sora-sa sa scrie) cu ce cadouri vrea de Craciun si mai vrea sa mergem la film. Miruna a zis ca vrea un IPhone sau macar un Blackberry...si tac-su i-a promis ca i-l ia....din prima lui pensie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Poate puneti rudele din Ro sa sune?

http://www.cojocarii.ro/2011/12/08/bannerele-campaniei-pentru-bibi/
Danke!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru

Blog culinar

Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo

ce vrednice sunteti!
astazi sunt deja 10 zile de cand ma lupt cu virusii. in loc sa-mi fie mai bine, parca mai rau mi se face. ciudat tare.
am crezut ca numai eu gatesc cateodata si ai mei copii nici nu se uita la mancare. ce mamaliga, ce ficat, ce spanac, ce supa?? astea sunt mancaruri? aseara a prajit sotul niste carne de porc, a facut un fel de pomana porcului. baiatul a mancat, dar fata a spus ce-i porcaria aia? prin urmare m-am reorientat si gatesc aproximativ ce se mananca. cu toata reorientarea tot arunc mancare. asa e cand copii cresc, nu mai facem de capul nostru, mai ascultam si de ei.

Anduc, rabdare sa ai si sa inveti limba. daca ai posibilitate, poti sa faci ausbildung. ai un avantaj in plus. limba care se cere este scris si vorbit bine, adica sa te descurci satisfacator. daca se iveste ocazia sa lucrezi ceva, lucreaza. asa cunosti oameni noi, inveti limba, legi relatii. din relatii te descurci apoi mai departe. conteaza sa te cunoasca cineva, sa stie cum lucrezi, ce fel de om esti.
v-am mai povestit, acum cativa ani mi s-a oferit un job bun si bine platit. in armata, de fapt intr-o ramura a armatei. din al doilea an puteam sa castig un salariu cu patru zerouri in coada. dar ptr banii aia ar fi trebuit sa ma mut la servici, sa-mi vad familia cu programare, practic sa dau divort de ai mei. iar eu nu m-am vazut niciodata in postura de carierista. si sotul a zis "nevasta, la banii aia trebuia sa te dedici lor trup si suflet. numa ca trupul tau imi apartine mie " nici nu sunt genul de om care alerga dupa bani, nu-mi doresc, nici nu mi-am dorit niciodata bani multi. stiu ca asta inseamna stres si griji foarte multe, plus foarte multa responsabilitate. si nici genul de hausfrau nu sunt. mai nou , am impartit responsabilitati la toata gasca, chiar daca uneori copiilor nu le convine. cum sunt ei descurcareti, au gasit o rezolvare, un prieten care vine la ei aproape zilnic, cand eu nu sunt acasa il pun pe ala sa spele vasele si sa stranga dupa ei.

asteptand sa creasca copii, fac planuri unde si cand voi calatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anduc spune:

Kari, ai niste copii foarte descurcareti:) conteaza sa delegi, mai ales ca sunt mari acum si pot gasi solutii...dupa cum se vede stiu si ei sa delege:)

De invatat limba o sa o invat ca e necesara chiar daca esti hausfrau...sunt atatea cu care trebuie sa dai piept cariera am avut in RO, am fost si sef si stiu sigur ca asta nu mai vreau, prefer sa raman la nivel de executie...lasa-i pe altii sa fie sefi...banii cu muuulte zerouri aduc bunastare, dar la serviciu muncesti de innebunesti, iti neglijezi familia si vorba ta, stres cat cuprinde. Cand o fi sa fie, sper sa gasesc ceva decent care sa-mi si placa, sa cunosc oameni, sa leg relatii...ai dreptate, au importanta lor. Pana atunci sa creasca picea si sa fim sanatosi cu totii:)

Mergi la inceput