Viatza In Germania - cap.72

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Sunshine, Kariguld ,Panseluta ,saru*mina.

Sunshine ,m-am gindit si eu la VHS dar la noi cursurile nu-s ca o activitate permanenta ci un numar de sedinte dar voi lua catalogul lor sa vad ce ofera.M-am gindit sa vorbesc cu inv sa vad ce idei are,trebuie sa fac un termin si sa vad.

Kariguld,nu stiam,o pun pe ea sa intrebe miine seara la biblioteca.

Panseluta,da,fiica-mea e abhängig tare cu cartile,mereu are o carte linga ea si citeste in fiecare minut liber,sare peste unele indatoriri gen facut patul pt ca uita,se ia cu cititul si e in alta lume.Citeste pe buda ,in masina pina la scoala de balet(15 min),in metrou,peste tot unde sunt minutele libere.Si eu am cochetat cu scrisul in tinerete dar bineinteles ca sotul zice ca asta vine de la el care a scris si daca ar avea timp,ar tot scrie,si el isi cara carti in geanta de sv,ma rog,e om de litere,cum zice el desi ca meserie,e pur tehnic.
El zice sa trimita ce scrie la Wettbewerb,sunt multe pt cei ce scriu,sa prinda curaj.Eu vreau sa aiba pe cineva cu experienta, constant care sa-i aprecieze scrisul si fantezia,sa o indrume cumva.

seara faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, la noi la VHS aveau cursuri de teatru, dar si de scris o revista/ziar. E adev. ca erau de ex. 3 zile in vacanta de toamna, cite 5 ore pe zi. Dar,ma gindesc sa mergi si sa expui pb si acolo, poate au ei ceva idei. Felicitari Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Andreia ,da,si la scoala exista curs de teatru pe care si l-ar fi dorit dar e exact martea cind are balet si oricum fiind de la scoala,uneori nu fac din diverse cauze si ceva curs creativ unde nu stiu exact ce fac dar tot marti si sunt si f mult copii inscrisi,nu stiu cit e de serios...
Voi cauta in catalogul de la VHS sa vad ce ofera si cit sunt de departe locatiile,suntem f strimtorati cu timpul si in clasa 4 e destul de multa presiune pe ei,teste anuntate,etc.

Numai stiu cine zicea de revista scolii...noi avem un fel de almanah care apare o data pe an si da,a scris si acolo dar fiind asa rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Scuzati ca va dranjez...dar cautam un loc unde sa-i pot face galerie Danei...si m-am gandit ca aici la voi ar fi potrivit!

sper sa nu va supar!

Hai Dana.n!!!

Doamne ajuta!Sa fie cu noroc, sa nasti usor si bb sa fie ok!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

My Lady, am vazut si eu ca a plecat la spital!
Nastere usoara Dana si un bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Alina, a-ti putea sa cautati de ex un verein, la noi exista unul pentru pictura, grafica samd. Despre concursuri as tinde la inceput parca sa nu o trimit, pt ca ma gandesc ca fetita si mai ales scrie probabil ca e o fire mai sensibila, iar un concurs necastigat poate deprima usor un astfel de suflet. Trebuie vazut mai degraba in timp cum se descurca. As incerca mai degraba la inceput sa-i gasesc un cerc literar, un fel de lesezirkel, unde sa participe mai multi si sa se discute pe tema scrierilor. In felul asta ar vedea si invata mult de la altii, critica i-ar fi explicata si nu trantita in fata, si nici nu ar fi influentata doar de o persoana si de un singur stil la scris.
Vezi daca nu gasiti ceva workshopuri / tabara de creatie poate chiar si in strainatate gen franta, pe perioada vacantei, asa nu ar fi nici prea obosita cand participa la el, ar avea si o ocupatie, ar avea o perioada lunga si concentrata la dispozitie sa scrie si nici nu s-ar suprapune cu alte activitati. Poate asa ceva ar fi interesant pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mesaj de la Dana, de pe peretele ei de Facebook:

"Aseara la 00.23 s-a nascut a doua minune din viata noastra...Lucas. Este frumos si sanatos: 3680grame si 51cm. Natural fara epidurala."

Felicitari!!!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bine ai venit pe lume Lucas Dana sa va traiasca baietelulSa fie mereu sanatos, papacios, cumintel si sa aiba parte de tot ce este mai bun in viata

Alina felicitari Mariei Tare mandra trebuie sa fi

Super informatia cu biblioteca, nu am stiutTrebuie sa ma interesez de vreo bliblioteca prin zona Neuperlach-Quidestrasse

Fetelor, ce repede a trecut timpul. Luni pleaca mama, a stat doua luni dar tare bine s-a simtit aici Abea astept sa vina din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

e rost de petrecere? cine-i Dana? banuiesc ca albertje.
sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si recuperare usoara.

Mergi la inceput

Felicitari Dana! Sa-tzi traiasca bb si sa fie sanatos!

Kari, Dana e Dana.n, nu prea intra f des aici....

Mergi la inceput