Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-29
Raspunsuri - Pagina 15
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui davimih pisoi_aluna mi le poti da mie eu am un baietel de 2 luni, mai ales tetinele de la avent ca ne trimite ioana_pos niste biberoane de la avent si ne prin bine, in schimb hainutele pt mamica nu mi se potri vesc nici pe un picior ca eu port xxl si cerealele cred ca sunt mai potrivite pt nely_ra si incearca si hainele pt mamica, in schimb daca vrei pe celelalte pt bebe si asternutul pt patut ca maine primim un patut si sunt ideale. |
Eu zic stop deocamdata la cereale,sunt suficiente pt un timp,deci la noi nu-s urgenta acum cerealele,poate are urgenta de cereale la bebei alta mamica de pe aici,cat despre haine,ma indoiesc , eu am 175cm inaltime si cantaresc ~60-65 Kg (nu mai stiu exact) si in plus de asta,niciodata nu am cerut si nu voi cere ajutor la aceste fete extraordinare pt mine personal,eu nu mai sunt in crestere acum , deci pot folosi in continuare hainele si incaltarile pe care le am,le intretin cum pot pe cele de acasa,pentru mine ajutorul dat de aceste fete minunate copiilor mei e mai mult decat mana cereasca,mi-am permis in schimb sa cer ajutor pentru mine doar pentru un lucru,ajutor ce consta in materiale medicale necesare la cezariana.
Si ca tot veni vorba de materiale medicale,intreb si aici daca are cineva cunostinte in Italia daca poate sa imi procure cineva de acolo(contra-cost) niste unguente : conetivina plus si sofargen,am mai avut trimise de o fata de pe acest forum ,la alt topic,dar le-am consumat si aici nu se gasesc,similarele de aici sunt apa de ploaie,le-am testat deja,imi trebuie ca sa imi vindec pacatoasele de escare pe care le-am facut la ambele calcaie in spital la Tim pe fondul starii generale foarte alterate si a valorilor mult scazute din organism,dar si a circulatiei venoase foarte proasta pe care am capatat-o de la tromboflebita de dupa accidentul de acum 13 ani.Pt alte necesitati urgente,voi veni sa anunt la timpul potrivit.Multam mult oricum
adda_lili spune:
buna fetelor Ma scuzati ca indraznesc sa va intreb daca este vreo mamica care mar putea ajuta cu o gecuta de iarna pt Stefanel ias fi recunoscatoare.Am zis ca fac tot posibilul sai cumpoar luna asta cand iau ajutorul social dar am patit un necaz cu el a mancat 12 pastile de vitaminac si a trebuit sa stau in spital cu el si am imprumutat bani ca mia trebuit sa platesc spitalizarea ca nu lam lasat singur el nu e obisnuit sa stea fara mine si tre sai dau inapoi iar nu pot sai mai cumpar. Am zis sa io fac cadou de ziua lui da daca nu se mai poate asta e
szivarvany spune:
Adda, cati ani are fiul tau ??
Neli_ra, nu ai putea te rog sa scrii despre cerinta la panica ?? acolo pot citi si fetele din Italia !
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Adda, cati ani are fiul tau ?? Neli_ra, nu ai putea te rog sa scrii despre cerinta la panica ?? acolo pot citi si fetele din Italia ! _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Daria, marimea 104 ii trebuie. Are 3 ani 1/2.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
pisoi_aluna spune:
Sigur, vladimih, daca imi dau fetele adresa ta iti trimit macar plapumioara si tetinele. Vrei si suzeta? Parca citeam ca nu a primit puiul tau. Costumasul de iarna e mult prea mare pentru el anul asta, si ce am avut mai mic am dat, din pacate. la fel si totoseii de casa, sunt pentru cand vor incepe sa mearga iar pentru la vara cand ii vor veni baietelului tau, nu vor fi potriviti ca sunt prea caldurosi.
Deci astept adresa ta si doritoare si pentru celelalte produse: costumas gros pt 12 luni, totosei nr.19 si cereale.
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE
davimih spune:
citat din mesajul lui pisoi_aluna Sigur, vladimih, daca imi dau fetele adresa ta iti trimit macar plapumioara si tetinele. Vrei si suzeta? Parca citeam ca nu a primit puiul tau. Costumasul de iarna e mult prea mare pentru el anul asta, si ce am avut mai mic am dat, din pacate. la fel si totoseii de casa, sunt pentru cand vor incepe sa mearga iar pentru la vara cand ii vor veni baietelului tau, nu vor fi potriviti ca sunt prea caldurosi. Deci astept adresa ta si doritoare si pentru celelalte produse: costumas gros pt 12 luni, totosei nr.19 si cereale. <><><><><><><><><><> Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011) Totul sau nimic. Si de obicei totul... LA BAZAR www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE |
da ai dreptate cu costumasul si cu totoseii dar as fi vrut plapumioara si mai ales tetinele, si da vreau si suzetele mai ales ca sunt mai mari, pt ca am avut pb cu suzetele cu piticul meu ce sunt de varsta lui nu le vrea ca sunt prea mici si le scapa din gura si asa ca si voi da cuiva suzetele pt ca sunt doar probate.
de ce nu incerci sa donezi restul lucrusoarelor unui caz de copil bolnavior?
szivarvany spune:
am fost in targ, am luat geaca pt voi, Adda si inca un jerseu-pulovar, sper sa i vina fiului tau.
Astept adresa pe pm cu urgenta sa pot expedia maine !!!!!!!!
_
szivarvany spune:
va rog sa mi dati adresa pt Adda, sau Adda daca citesti, scrie mi te rog adresa ta !!!
_
szivarvany spune:
revin cu rugamintea, vreau sa expediez maine dimineata coletul pt ADDA, am nevoie de adresa ei ... va rog frumos ... cineva :-)
_
pisoi_aluna spune:
Va rog sa-mi trimiteti si mie adresa lui vladimih si sa-mi spuneti daca exista doritoare pentru costumas si cereale.
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE