Brumarei de Nov-Dec(85)-Hai Adriana!Hai Dana!
Raspunsuri - Pagina 5
dianalaura spune:
La multi ani Rodica, sarcina usoara si un pitic nazdravan!
Lia, am vazut linkul . Oare cate cucuie si-o fi facut pana a reusit sa cada doar in picioare?
Legat de grupa sanguina, eu am O1 negativ, mi s-a confirmat la 14 ani cand am facut buletinul si apoi la alte analize, de la sarcina cu Stefan si acum la a doua. Stefan are A2 negativ, ca tata-sau.
Arleza, Bianca, multumesc de intrebare, noi suntem relativ bine, adica ok cu micile neplaceri ale sarciniii la varsta asta: o arsura, o amorteala, mai o durere de spate, mai o sufocare (cand apasa copilul prea tare pe diafragma). Stefan mai are o tuse cand seaca cand productiva, dar fara muci, fara febra...
bine, hai ca incerc sa recuperez cat decat ce ati mai facut, si sa mai raspund pe masura ce citesc. Va pup!
diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
aris26 spune:
asa..am schimbat si eu semnatura ca uitasei...iar
am inceput a 35-a saptamana...brrrr
multumesc mult pentru urari
http://www.cyberspacei.com/englishwiz/library/names/zodiac/contents.htm
mama de mic +s34+ AMR 5sapt.
aris26 spune:
ma apuc de echipat copilul ca acush vine autobuzul sa il ia si el danseaza la vh1
mama de mic +s34+ AMR 5sapt.
luny spune:
eu azi merg la un masaj si impachetari cu nu's ce.. Matei va sta cu cumnata-miu vreo 2 ore, sper sa supravietuiasca, e prea clubber ptr genul babysitter desi e de-o varsta cu mine
apropo, am de la sor-mea o swiss ball, e minunata ptr exercitii acum, asa misto e sa stai pe ea si sa rotesti bazinul, aranjeaza oasele parca
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ooka spune:
neata fetelor
Adriana, nastere usoara si sa va fie bine!
Dana, la tine mai astept putin cu urarile, sa stea bebe cit mai mult sa fie bine
Aris, La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Luny, eu i'am dat Sofiei laptisor de matca liofilizat si ii e bine, in raceli grabeste vindecarea dar ii si sustine imunitatea daca il folosesti periodic. Sanatate multa!
Ce bine ca mai apar bebelusi. Noi suntem bine, Zoicica suge, doarme, are o perioada mai nasoala seara (ma rog ieri a inceput pe la 3) si a dormit bine (mai mult de o ora) pe la 10 jumate, timp in care a avut vreo 5 mese, nu stiu ce mai sugea ea da' n'am refuzat'o. In schimb noaptea dorme domne de o trezesc eu la 4 ore- 4 ore jumate. E o haioasa, mai ales dupa ce suge si are lapte in mustati
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
luny spune:
ooka, ce fain e la tine.. tu o scoli la supt?.. eu n-as face asta.. mai ales ca fi-miu de pe la 3 luni se trezea sa suga si din ora-n ora si asa a ramas la cerere si atat, daca ii e fomica, sigur se trezeste, stai fara grija! de unde ai cumparat laptisorul ala de matca, farmacie?..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ooka spune:
Luny, l'am luat ultima oara de la farmacia tei ca e mai ieftin (25 ron - 10 fiole) in rest e cam 35-37 ron (pe la plafar). Poti comanda pe net la farmacia tei. Plus oscilo mult si bine, citeva pe zi, plus vitamina C, ceai de lamaie cu miere si o sa vezi ca o sa treaca.
Cit despre alaptat, pai imi pocnesc sanii daca doarme 5 ore, mai ales ca are perioada de veghe ce tine mult seara de pe la 5 pana pe la 11 cand suge cam din ora in ora iar cind vine noaptea si face ditamai pauza, ce'ar trebui sa fac? Sa ma mulg? Ca habar nu am. Eu din cauza problemei pe sofica n'am alaptat'o, ca eram prea praf sa alaptez, asa ca e cam prima oara pentru mine. Daia ragade, angorjari si alte alea. Si daca nu suge tot, la fel tre' sa ma mulg?
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
berty spune:
'Neata fetele. Vin si eu la apel dupa o noapte alba plina de contractii, m-am drogat bine si intentionez sa stau cumintica in pat macar pana la pranz daca m-o lasa fimiu.
Adriana o pentru tine si nastere usoara iti doresc.
Am si eu o intrebare: sunt fete care nasc la sanador in preajma datei de 10 noiembrie? Eu intreb acum ipotetic ptr ca nu stiu daca ajung pana atunci la cat de multe contractii am .
Mami de Abi & Robi & 36+
Wildorchid spune:
Rodica
Multa fericire, nastere usoara, bebe sanatos si frumos si impliniri pe toate planurile!
http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs
Adriana , nastere usoara, toate gandurile bune catre tine
Neata si celorlalte burtici.
Emma 33 saptamani