Brumarei de Nov-Dec(85)-Hai Adriana!Hai Dana!
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
eu am terminat un fel(salata cu ton ca era cea mai usoara)si am zis sa fac o pauza dar voi ati scris 10 pagini ma omorati si ritmul asta cu pauze de genul asta io nu mai termin nimic
va multumesc iar pentru urari...mama mama ce de urari am primitsunt o shm
alinuk - sa iti traiasca sotul e nascut azi sau e zi de nume?
dana - scuze ca a durat atat raspunsul meu. nu iti face griji de durerile astea, da sunt prevestitoare de nashtere dar nu acum-acum. ca sa intri in panica trebuie sa incepi sa simti contractii serioase. adica sa simti cum incepe incet incet o durere cam ca asta pe care o simti tu acum si ca creshte si creshte si creshte pana efectiv te paralizeaza apoi incepe sa scada pana nu mai simti nimic nimic. aia e o contractie. te uiti la ceas vezi la ce ora a inceput si cand s-a terminat. apoi iti notezi frumos pe o hartie si incerci sa vezi daca sunt cat de cat regulate, adica daca urmaresc un tipar, de exempl: apar la fiecare 6 min si dureaza in jur de 40sec.
bine ca acum ai spitalul aproape nu trebuie sa te mai stresezi ca nasti pe autostrada
colostru - nu e musai sa aveti. eu nu am avut sarcina trecuta si nici acum. dar imediat dupa ce am nascut am strans sanul si pac! a aparut. puteti incerca sa strangeti un pic ca sa va convingeti ca aveti ce va trebuie dar cica ar provoca contractii asa ca nu va sfatuiesc.
ooka - si eu tot pompa aia o am si tare buna a fost, iar la pret e super ok fatza de avent si alte fitze. ma bucur ca te-au ajutat protectiile. nu ca-i alta viata?paai de ce sa ne chinuim inutil
mama de mic +s34+ AMR 5sapt.
luny spune:
pica, am zis ca nu-i mai fac nimic, las in pace mucii cu propria lorviata... oricum, azi a scos pe nas fix de 2 ori de dimi, acum nu curge nimic!nebuna nu esti cu cadourile, eu ca nasc in preajma Cracinului, ce sa mai zic, trebuie sa le am pe toate gata la inceputul lui decembrie... daca vrei jucarii ptr copii, am cateva idei, din ce avem noi si au fost de maxim succes, caut linkuri si iti pun, sa le vezi concret!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Pica, hai ca vad ca ti-au pus si fetele o groaza de linkuri, cred ca ai avut deja de unde alege!
Lia, si o pompa manuala buna isi face treaba..
Aris, ce dragutzzzz, paine inimioara!
ooka, eu am iesit cu Matei afara de cum am ajuns acasa, important e sa nu fie ceata, vant... stai si tu 15 min la inceput, apoi cresti timpul, vezi cum se comporta, cum e... mai, nu exagera acum cu canalele alea... eu nu am numarat niciodata gauricile, o dam in paranoia si cu asta, ca si cu cantaritul de ex..
arleza, daniela, lia, nu va mai stresati cu colostrul ala, nu e important deloc daca iti curge inainte de nastere, zilnic sau nu, nu TREBUIE sa fie nicicum, fiecare organism cu treaba lui
ia, ca ateriza sormea de la Paris, i-am dat comanda de croissante proaspete si alte pateuri, sa le aduca in geanta, asa ca o astept cu bunaciunile, si reci asa merg, le bag la microunde
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Pica, hai ca vad ca ti-au pus si fetele o groaza de linkuri, cred ca ai avut deja de unde alege! Lia, si o pompa manuala buna isi face treaba.. Aris, ce dragutzzzz, paine inimioara! ooka, eu am iesit cu Matei afara de cum am ajuns acasa, important e sa nu fie ceata, vant... stai si tu 15 min la inceput, apoi cresti timpul, vezi cum se comporta, cum e... mai, nu exagera acum cu canalele alea... eu nu am numarat niciodata gauricile, o dam in paranoia si cu asta, ca si cu cantaritul de ex.. arleza, daniela, lia, nu va mai stresati cu colostrul ala, nu e important deloc daca iti curge inainte de nastere, zilnic sau nu, nu TREBUIE sa fie nicicum, fiecare organism cu treaba lui ia, ca ateriza sormea de la Paris, i-am dat comanda de croissante proaspete si alte pateuri, sa le aduca in geanta, asa ca o astept cu bunaciunile, si reci asa merg, le bag la microunde Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
sarutmana
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
aris26 spune:
asa..luny ca sunt datoare cu retata. fac macaronia sto fourno sau macaroane la cuptor pe romaneste. fierbi un pachet de macaroane(eu folosesc taliagtele ca se aseaza frumos si la noi nici nu sunt macaroane dinalea groase groase) pui un pic de sare si ulei de masline la fiert. cand sunt facute(10-11min) le dai prin jet de apa rece si le pui deoparte. in timp ce firb alea intr- o cratita topestei un pachet de unt peste care pui vreo 6-7 linguri de faina amestecand bine bine pana se face ca un bulgare mare auriu atunci incepi sa torni cate putin lapte firbinte(eu pun 1,5l lapte si vreo 0,5 supa de pui-zeama) amesteci bine bine pana se face un sos ca si compozitia de clatite ca grosime, pui sare piper dupa gust. apoi intr-o tigaie mare calesti 3 cepe taiate cubulete si eu pun si ciuperci taiate marunt marunt(eu pun ciuperci al orice) cand s-au calit cat de cat daaugi carne tocata amestec vita porc sau doar vita cum va place(daca o toci tu in casa sau la cerere in macelarie atunci e bine sa fie cat mai marunta) o calesti la gramada, pui condimente, ce va place voua, piper sare, boia, oregano si ceva verdeata tocata marunt. apoi ungi o tava mare dreptunghiulara sau patrata preferabil, din aia de friptura ceva mai inalta si pui un strat de paste fierte, apoi carnea calita, apoi iar un strat de paste, deasupra torni sosul si nivelezi frumos. se presara praf de scortisoara(da da) si se da la cuptor pana se rumeneste deasupra si prinde o crusta subtire. cand s-a racit bine o poti taia in portii patrate..e un deliciu. mie una imi palace tare mult si mereu mai inbunatatesc cumva reteta.
eu acum sunt la capitolul calit ceapa si ciuperci. pastele sunt in oala, fierb inca, sosul e gata, tava e unsa si pregatita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aris26 asa..luny ca sunt datoare cu retata. fac macaronia sto fourno sau macaroane la cuptor pe romaneste. fierbi un pachet de macaroane(eu folosesc taliagtele ca se aseaza frumos si la noi nici nu sunt macaroane dinalea groase groase) pui un pic de sare si ulei de masline la fiert. cand sunt facute(10-11min) le dai prin jet de apa rece si le pui deoparte. in timp ce firb alea intr- o cratita topestei un pachet de unt peste care pui vreo 6-7 linguri de faina amestecand bine bine pana se face ca un bulgare mare auriu atunci incepi sa torni cate putin lapte firbinte(eu pun 1,5l lapte si vreo 0,5 supa de pui-zeama) amesteci bine bine pana se face un sos ca si compozitia de clatite ca grosime, pui sare piper dupa gust. apoi intr-o tigaie mare calesti 3 cepe taiate cubulete si eu pun si ciuperci taiate marunt marunt(eu pun ciuperci al orice) cand s-au calit cat de cat daaugi carne tocata amestec vita porc sau doar vita cum va place(daca o toci tu in casa sau la cerere in macelarie atunci e bine sa fie cat mai marunta) o calesti la gramada, pui condimente, ce va place voua, piper sare, boia, oregano si ceva verdeata tocata marunt. apoi ungi o tava mare dreptunghiulara sau patrata preferabil, din aia de friptura ceva mai inalta si pui un strat de paste fierte, apoi carnea calita, apoi iar un strat de paste, deasupra torni sosul si nivelezi frumos. se presara praf de scortisoara(da da) si se da la cuptor pana se rumeneste deasupra si prinde o crusta subtire. cand s-a racit bine o poti taia in portii patrate..e un deliciu. mie una imi palace tare mult si mereu mai inbunatatesc cumva reteta. eu acum sunt la capitolul calit ceapa si ciuperci. pastele sunt in oala, fierb inca, sosul e gata, tava e unsa si pregatita mama de mic +s34+ AMR 5sapt. |
vrei sa ne omori?
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
madabout2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
vrei sa ne omori? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim |
Subscriu !!!...Deja pusesem pe lista orezul tau sarbesc la cuptor acum am si macaroanele...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 32+
Bianca77 spune:
Aris, La multi ani!!
Sa ai o viata frumoasa si implinita alaturi de familia ta, sa te bucuri de o nastere usoara si de bb2 sanatos si frumos!
Ooka cat e de frumoasa si Sofica! ce caprioara!
am o intrebare: se poate conduce masina dupa ce s-au declansat contractiile astea adevarate? ma refer la condus masina de acasa la spital, asa vreo 20km? Sau e insuportabil si trebuie sa te duca musai altcineva? masina mea e cu transmisie automata, daca asta ar face vreo diferenta.. mersi de raspunsuri
37+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
aris26 spune:
v-am promis bunatati de ziua mea.
va dau reteta de salata? ca asta e super simplu de facut, o pot face si barbatii la indicatiile pretioase ale noastre stand in pat
aris26 spune:
hahahhaha io una zic ca se poate(si eu tot automata am) doar sa stai pe dreapta ca sa te poti opri cand se ingroasa gluma, intre contractii ai 10-20 de min in care sti ca o floare si oricum simti cand se apropie contractia, deci ai timp sa pui semnal si apoi avariile. iar la voi acolo nu te face nimeni albie de porci doar pt ca nu pricep ei de ce te opresti pe dreapta sau de ce mergi cu avariile puse
citat din mesajul lui Bianca77 Aris, La multi ani!! Sa ai o viata frumoasa si implinita alaturi de familia ta, sa te bucuri de o nastere usoara si de bb2 sanatos si frumos! Ooka cat e de frumoasa si Sofica! ce caprioara! am o intrebare: se poate conduce masina dupa ce s-au declansat contractiile astea adevarate? ma refer la condus masina de acasa la spital, asa vreo 20km? Sau e insuportabil si trebuie sa te duca musai altcineva? masina mea e cu transmisie automata, daca asta ar face vreo diferenta.. mersi de raspunsuri 37+ cu Anna Eden www.psychosomatics.be |