Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata..si multumim ca cafea..delicioasa
merci Irinuka si Carmen...dragele mele care nu ma lasa balta
azi Tudor s-a trezit fresh..fara muci,caRE IERI I-AU CURS SIROAIEEE,e superrrrr...Doamne ador cand e vesel si nu are nimic,parca nu-mi mai trebuie nici mancare,nici somn,numai el sa fie bine
Mire..si eu vreau sa spal...chiar se spala?
si sa-mi laud si eu odrasla.cra-cra...zice mama doar cand are chef,tatatatatatatta...infiorator de mult..toata ziua..tatatata,babababa...zice becu si se uita la bec ii face cu mana si in striga cumva..bicu...ceva de genule haios maxim..exploreaza si linge tot ce prinde(norocu' lu gagica-sa)...o Doamneee...la ce am putut sa ma gandescse ridica singur...rade toata ziua...si DA SE TRAGE DE PUTA INTR-UN MARE FEL!!!!
Cam atat...fug putin si revin
va pupacesc cu drag...si sa stiti ca gata AM LUAT CADOUL SI PT BEBE SI PT MAMICA!!!!!!!!!!!!!....sper sa le placa

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ms Lori, nu ma mai duc nicaieri. Daca as fi stat in Bucuresti as fi mers, dar stau tocmai in celalalt capat al tarii. Si la urma urmei eu cred ca nu va ramane neinsurat din motivul asta, pe care l vede doar dr. Ii facem un masaj usor la baie care n are ce sa strice si atat.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Ms Lori, nu ma mai duc nicaieri. Daca as fi stat in Bucuresti as fi mers, dar stau tocmai in celalalt capat al tarii. Si la urma urmei eu cred ca nu va ramane neinsurat din motivul asta, pe care l vede doar dr. Ii facem un masaj usor la baie care n are ce sa strice si atat.

ah, am zis eu sa verific de und eesti!!
da mama, stai linistita, o sa-l ia Bote in echipa lui de fotomodei!! Am vazut si eu pozele mai departe, sunteti doia frumosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Multumim Lori. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Ziki, Cannes, Nisa sunt pe acolo, noi am stat 4 zile in Cannes si 4 in Nisa, cred ca totusi este mai bine sa stai in Nisa , o cumnata a sotului a avut o bursa de vreo 2 ani in Nisa si mereu daca are ocazia revine, mie una mi se pare absolut superb totul si marea si arhitectura caselor (am inteles ca si Valea Loarei este super, inca nu am ajuns acolo); aaaaaa si am tot povestit de vacanta noastra (de fapt a fost luna noastra de miere) pentru ca zilele trecute am facut curat prin sifonier si am gasit o pereche de pantofi pe care mi i-am luat din Nisa de la Minelli, foarte buni, foarte rezistenti, fata de ce gaseseti pe la noi chiar mi s-au parut super si ma asteptam sa gasesc si in Romania (ca oricum suntem asa de "bogati" incat au aparut toate marile firme de haine si pantofi pe la noi) si surpriza Minelli nu exista in Romanica si am mai si vazut o pereche de ghetute pe sait la ei de mi-a picat fata, pe care binenteles ca le vreau ; a trimis sotul mail sa vada daca le putem comanda, darrrrrr nu livreaza in Romania; si uite asa nostalgia mea pentru Nisa;
aaaaa si mi-a mai placut la frantuzoii astia ca am prins vreo 4 focuri de artificii, extraordinar de frumoase, la Cannes si la Monaco;
hai ca m-am aberat destul azi, ma duc sa ii fac copilului mancare;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zumzu linku cu jucariile de la imaginarium

lorich offf...o imbratisare calda

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

http://www.imaginarium.ro/
asta-i siteu

eu i-am luat asta din magazin in graba mare ca nu aveam timp de cercetari:
http://www.imaginarium.ro/45932/ecommerce_1/45932

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mneata buna, COMOARELOR! Mama, ce mult se scrie ijn ultima vreme, ptiu ptiu de deochi!! Imi place!
Eu azi sunt in depresie (o fi de la vreme, o fi de la dilemele mele existentiale.. ), dar hai sa vad la ce raspund, cat ma pricep.
Vasilasanita, copilul nu e cracanat deloc. Trebuie sa o vezi pe Miru, i-ar incapea un pepenas intre picioare . Dar nu-mi fac griji deloc! (Ar trebui? )
Zumzu, tu nu ai avut niciodata pb cu dintii, asa-i? De asta nu stii... Eu stiu, din pacate, am avut mereu probleme mari. Da, durerile de dinti sunt mult mai acute noaptea!
Ziki, da, aia am vrut sa zic, m-am gandit eu ca mamica aia de pe forum a dat cumva impresia ca ea se ocupa de copil, de aia e asa avansat. Ca si tanti aia din mall mi-a dat senzatia ca eu nu ma ocup destul de mult de Miruna...
Tunde, esti mortala cu lista de lucruri pe care le poti face Da, cred ca ne-am invatat sa traim pe fas forward, din pacate. Da' ajungem noi la pensie, copiii mari, ne trimit in croaziere... Pupici sa se faca Sonia bine de tot si pupici pentru Mario, of, ma gandesdc cum te simti...
Simo, imi pare rau de treaba cu masina, of, of. Sper sa gasiti o varianta mai ieftina. Si nu te mai obosi atata, mama, ca daca pici tu, pica toata casa, stii cum e. Dar e adevarat ca daca sunt si zile mai lejere, se mai compenseaza. Desi cred ca numai o luna de dormit non-stop ar putea compensa cu adevarat!
Ppisic, multa sanatate pentru micuta Adeline! Of, cand vine una, vin toate!
Lorich, ochisorii negri sa scape de mucisori! Si hai sa dam mana cu mana cei cu fundul in sus, tot mai suuuus!

In alta ordine de idei, fetelor, aveti mila de mine ca-s in birou cu sefa si voi aveti un haz... Ca eu abia ma ascund dupa laptop si imi pocnesc urechile de ras infundat! Auzi, cizme de Zorro, Alexandru cela Mare, etc...
O zi minunata pentru voi, ca la mine nu se prea anunta a fi.

edit: Doamne fereste cate grelesi am facut la scris, zici ca imi mor neuronii unul cate unul!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anduta tu zici "croaziera" eu zic "azil"
ce scumpa ai fost cu "fundu in sus, tot mai sussssss" mi-ai facut ziua!!! Sunt fan Moga, nah, am zis-o!!![do not judge me!!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

=))))
=))))

andutzo esti mortala

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput