Aspirante optimiste (725)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

salutare!
monique la spitalul unde a nascut sora mea (de stat) IA este 400 ron
bob musai peste 2 sapt vii cu II

multi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

salutare!

multi tuturor

merci mult cixinica
unde a nascut?
eu fac IA la CFR2

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, noi am prestat in ziua 1 si 2 in care am avut test pozitiv, in a 3-a nu am prestat, dar am prestat in urmatoarea...ai dreptate, daca e sa se prinda, se prinde si dupa un singur contact!
Multumesc, J.D., sa vad ce teste mai sensibile gasesc prin Romania.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Miky, o sa fac tot posibilul sa vin cu II.

Imi pare rau pt z1 la tine
Am vazut ca intri pe stimulare pentru IA. Daca nu gasesti la farmacie closty, poti lua fara probleme ovamit, e fix aceeasi substanta cu aceeasi cantitate. Pe mine ma cam zapacesc hormonii asdtia, imi dau ameteli, uneori vad dublu. Dar nu e exclus sa fie reactii cumulate cu oboseala de la munca
Am sa iti urmaresc postarile, ma intereseaza cum decurge pregatirea pentru inseminare si procedura in sine. Nu mai stiu cine zicea ca va face IA la Elias. Tot acolo o sa fac si eu la anul daca mai e cazul, pentru ca acolo am ambii doctorei

Wishing for rainbow baby dust !

Bob eu o sa fac la elias inseminarea cu Dna Dr Petca Aida, iar referitor la reacti adverse am avut dureri de ovare, iar a treia luna cand am luat 3 pastile pe zi dupa ce le-am terminat am avut ceva tulburari de vedere dar care au disparut destul de repede, sper sa nu ajung iar la 3 pastile. Multumesc frumos

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni eu tot nu reusesc sa inteleg cam cat sa dau la medic
Faci doua inseminari pe ciclul asta?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni eu tot nu reusesc sa inteleg cam cat sa dau la medic
Faci doua inseminari pe ciclul asta?

In curand

cum 2 inseminari?
se poate? cum?

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore imi pare tare rau ca ai astfel de cauzuri in familie. Oricum asta nu inseamna ca o sa fiti si voi afectati. Eu zic ca marea noastra problema este ca incercam sa ne rezolvam singuri problemele si nu avem deloc incredere in ajutorul lui Dumnezeu. Eu zic sa te rogi mai mult ca sa te mai intaresti pentru ca nu sunt bune aceste ganduri negative si sa ai nadejde ca va fi bine. In nici un caz nu sunt de acord cu Histamina. Cum adica sa divortezi. Casatoria este o taina, un legamant inaintea lui Dumnezeu, promitem ca vom fi impreuna la bine si la rau, nu ne descotorosim repede de celalalt pt ca are o problema in familie. Capul sus si ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.

http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Miky,
daca te duci la privat,nu dai nimic.
daca te duci la stat,dai intre 75% si 100% din contravaloarea taxei de la privat.
ex, daca te duci la un prof univ la privat dai 180-200 de lei.daca te duci la stat dai 150-200 spaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miky imi pare rau pt Z1.
Moni tin pumnii sa dea rezultate tratamentul.

http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

salutare!

multi tuturor

merci mult cixinica
unde a nascut?
eu fac IA la CFR2

monique sora mea a nascut la Spitalul Judetean Ilfov
multa bafta!

Mergi la inceput