Aspirante optimiste (725)
Raspunsuri - Pagina 3
stefulici spune:
Peste 2 zile, adica poimaine dimineata!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
ioana_r2005 spune:
ms mult pt ajutor.o sa revin cu vesti bune sper si fac si niste poze sa vi le arat!
Mihaelafalt spune:
Ioana eu zic ca cel mai bine ar fi sa faci un beta maine dimineata si numaidecat sa il repeti in 2 zile, te rog asculta-ma si sper sa nu fie probleme.
Ylari ce faci scumpa? De ce superi copilul? Stai linistita si incearca sa ai rabdare ca nu ti-a zis nimic de rau.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Ylari, nu conteaza doar cand a avut Stefulici ultima menstruatie ci si cand a ovulat...si chiar daca ati fi ovulat in aceeasi zi, tot nu poti stii cat a durat pana la fecundare si apoi pana la implantare.
O amica de-a mea mi-a zis ieri ca e gravida, ea incearca de mult mai putin timp decat mine...ii era frica sa imi spuna...a ramas prima data din prima luna, dar a pierdut sarcina, iar a 2-a oara a ramas din a 4-a incercare...i s-a parut ca a asteptat mult 4 luni...si a zis ca a vazut saculetul la 4 sapt si 3 zile...poate se refera la varsta embrionului...
Edit, era varsta sarcinii, calculata de la ultima menstruatie. Ylari, asta e, unele dintre noi suntem mai ghinioniste si ne agitam mai mult pana aflam ca suntem bine, ca bebe e bine! Important e ca sarcina e in uter! Vei vedea si restul cat de curand!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Ioana, si eu votez cu ce zice Mihaela, betaHCG e sfant!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
[quote]citat din mesajul lui miky82
Moni ti-am trimis Pm ai vazut?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
[/quote
Miky n-am vazut, acum ma uit
Lore e ingrozitor sa treadca cineva prin asa ceva
azi dimineata, cand vorbeam in cabiunet cu dr. buse pt schema de tratament, mai era un doctor cu o fata care avea extrauterina
si doctorul tocmai ii dadea verdictul..
si ea zicea saraca (24 ani) ca nu vrea sa isi piarda trompa ca e prea tanara.....
groaznic.......groaznic.....
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Bun am facut un rahat evident, nu se vede decat sacul gestational si o chestie miiiiiiiiiica despre care crede ca ar fi embrionul dar e prea mic. E in uter. Deci nu mai pot fetelor va jur eu nu mai pot asa, o iau raxna, vroiam sa ma linistesc si acum sunt tare trista. Nu ma asteptam, nu ma asteptam sa nu se vada macar vezicula vitelina. Nu mai pot de suparare si de nervi nu pot sa va descriu si numai asa bafta de doi lei am de ceva vreme nu mai pot... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ylari,
asta nu e bafta de 2 lei
sa nu mai zici asta niciodata
ti s-a facut un cadou exceptional
tu doar trebuie sa ai rabdare si sa ai grija de tine
nu stiu dece esti asa de grabita
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
fetelor,
chiar nu mai stie nimeni p'aici cam cat costa la stat o inseminare?
mrenescu spune:
Sunt putin in butoi caci m-a mancat undeva si am facut un test. Negativ, evident. Un sure check. Mai am trei zile pana la z1 iar pe el scria ca ar trebui facut in ziua 1, prima zi de intarziere. De ce n-oi fi luat eu barza strip, nu stiu. Sunt tafnoasa...
Cat mai curand