Aspirante optimiste (725)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Buna fetelor!
Ce mai faceti?Eu tocmai am facut HSG,rezultatul a fost ca ambele trompe sunt permeabile.Ma bucur mult,am avut niste emotii...am tremurat toata,dar asistentele si doctorita au fost asa dragute,glumeau cu mine,vorbeau incontinuu despre ce simplu e si pana la urma a fost.A durut un pic dar nu cum am mai citit.
Chiar se merita sa faci procedura,stii o treaba.
Am agreat cu dr sa iau antibebe 3 luni sa mai curatam ovarele si apoi trecem la treaba din prima luna,daca nu iese in 2 luni imi da stimulare.
Ea vroia de acum sa imi dea stimulare usoara dar carierista din mine a zis sa mai asteptam un pic,am un proiect super la serv si chiar mai pot astepta 3-4 luni...am asteptat atata...
Sotul meu vrea stimulare sa facem gemeni.Si mie mi-ar placea
Fetelor cred ca ma lasati singura pe aici,cel putin Miha si Lore chiar de luna asta.
M-am lungit,scuze

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Felicitari, Dana , pt rezultatul de la HSG!!! Iar in legautra cu asteptatul, tu sti cum e mai bine pt tine! Pup!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, ai sanse foarte mari sa fi ramas!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

Buna la toata lumea!ei vin si eu cu ceva mai rau!Declar Z2.ieri am avut niste crampe ff urate si spre seara mia venit!suntem dezamagiti mai ales ca facusem un test unde a aparut dupa cum vam spus si o liniuta palida acolo.am vb si cu dna doctor si luni ma duc la un nou control si zicea ca imi face papanicolau ca au trecut 8 luni de la altimu si sa vada ce e cu mn!suntem putini tristi dar mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:

Eu intru la somn poate pot adormi mai devreme in seara asta ca am cam mult de recuperat din noptile trecute, sincer va zic ca daca nu aveam ovulatia acum 2 zile sigur va ziceam ca sunt gravida ca am o saptamana de cand imi vine sa dorm si in picioare.
Dati-mi va rog ceva sfaturi pentru tratament pentru ingrosarea endometrului.
Noapte buna

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Vin rosu, si nu glumesc.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

In ce cantitate ca daca e bebe nu ii face rau?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mihaela un pahar seara e suficient, eu stiu pontul asta de la o prietena care a facut FIV. S-a dus in Z12 la monitorizare, urma sa ii faca trasferul, insa endometrul era cam subtire. Iar la sfatul unei doctorite a baut 2 seri la rand vin rosu, iar dupa cele 2 zile la monitorizare era ok endometrul, i s-a facut trasferul, iar acum are o mandrete de baiat.Din propria experienta iti spun ca un pahar de vin rosu pe zi si inainte de test nu are ce rau sa iti faca. Eu testul mi l-am facut intro zi de sambata si cu 2 zile inainte bausem un pahar de vin rosu, si uite am baiat mare de un an.

Multa bafta aspirantelor!

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Mersi o sa incerc ca oricum rau nu are ce face, ca chiar daca e bebe inca nu are mare treaba cu sangele meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Neatza!
Bai, io nu m-am ingrasat asa naspa de la Utrogestan...adica de cind sunt gravida, am luat 1 kg...cred ca e ok...Avind in vedere ca n-am greturi absolut deloc! (ceea ce ma sperie uneori)
Si vitamine bag si eu (Centrum, Femibion si inca un supliment de Fe si Vit B12).
Dar am acum mai multa grija ce maninc (mai putini cartofiori, ii mai inlocuiesc cu salata, cum bine zice MeAlex), plus ca nu mai am pofta de dulciuri - dar absolut de loc - as minca numai carne si castraveti murati . Intre mese mi se face des foame (si inca foame de aia capiata), iar atunci iau ceva din cos (am un cos mare cu: banane, prune, struguri, clementine). Recunosc ca mai bag si alune, caju, si altele din familia nucilor, desi stiu ca ingrasa...
Dar ce sa zic, acu', la 35 de ani, dupa doua sarcini pierdute, mi-e asa de indiferent daca ma ingras sau nu, important e sa aiba bebe tot ce-i trebuie
O zi frumoasa va doresc!

12+ Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

toata lumea este ingradita de aceleasi cunostinte despre alune si seminte, ca ingrasa.....pacat. Mai bagati un ochi pe google si cititi nenumaratele beneficii. Nucile si semintele au acid folic de exemplu, benefic in sarcina.

Ai dreptate ce spui, plus ca alunele sunt bogate in ulei bun adica omega bun pentru colesterol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Buna fetelor!
Ce mai faceti?Eu tocmai am facut HSG,rezultatul a fost ca ambele trompe sunt permeabile.Ma bucur mult,am avut niste emotii...am tremurat toata,dar asistentele si doctorita au fost asa dragute,glumeau cu mine,vorbeau incontinuu despre ce simplu e si pana la urma a fost.A durut un pic dar nu cum am mai citit.
Chiar se merita sa faci procedura,stii o treaba.
Am agreat cu dr sa iau antibebe 3 luni sa mai curatam ovarele si apoi trecem la treaba din prima luna,daca nu iese in 2 luni imi da stimulare.
Ea vroia de acum sa imi dea stimulare usoara dar carierista din mine a zis sa mai asteptam un pic,am un proiect super la serv si chiar mai pot astepta 3-4 luni...am asteptat atata...
Sotul meu vrea stimulare sa facem gemeni.Si mie mi-ar placea
Fetelor cred ca ma lasati singura pe aici,cel putin Miha si Lore chiar de luna asta.
M-am lungit,scuze

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Ce bine ca te-ai linistit si stii o treaba de acum.
Poate o sa ai gura aurita si spui adevarul si plec la odisee ca dupa aia ma tin scai si va iau si pe voi

Mergi la inceput

Yna nu iti mai face griji ca e bine ca ai perioada de dinainte acoperita si stii ca spermatozoizii traiesc mai mult si chiar daca ai ovulat ieri ai acoperit azi dimineata si marti seara asa ca nu te mai stresa, daca ai chef de acum inainte iubeste-ti sotul daca nu linisteste si asteapta bebelul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Yna, ai sanse foarte mari sa fi ramas!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Sper Alex, imi doresc atat de mult, doar ca nu prea imi dau seama cum de glera a fost ieri daca ovulatia a fost marti. Sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa fi ramas insarcinata luna asta cu un bebe sanatos! Te pup tare!

Mergi la inceput

Fetelor pot sa va spun ca sunt cu vaca?
Mie au inceput sa se umfle sanii si sa devina mai sensibili, eu in adancul sufletului meu sunt super increzatoare ca luna asta raman gravida dar sincer zilnic am atata treaba de nici nu am timp sa ma gandec prea bine la simptome sau sa mi le induc, oare a crescut progesterol asa repede ca altfel nu imi explic ce si cum.
Deci luna asta daca pot sa lungesc momentul o sa imi fac test abia pe 8 de ziua mea, vreau un cadou frumos si sper sa nu ma inunde uratii pana atunci, va zic de pe acum asta dar de pe 4 cand ar trebui sa apara uratii sper sa nu o iau razna si sa incep testele sau sa trec direct la beta

Mergi la inceput

Citat:

Yna nu iti mai face griji ca e bine ca ai perioada de dinainte acoperita si stii ca spermatozoizii traiesc mai mult si chiar daca ai ovulat ieri ai acoperit azi dimineata si marti seara asa ca nu te mai stresa, daca ai chef de acum inainte iubeste-ti sotul daca nu linisteste si asteapta bebelul

Multumesc foarte mult de incurajari, sper sa ai dreptate, ca eu sunt , pe zi ce trece imi doresc bebe tot mai tare!
Sper sa mergem toate la odisee cat mai repede!

Mergi la inceput