Aspirante optimiste (725)
Raspunsuri - Pagina 11
Katy82 spune:
Corina trebuie sa mai ai rabdare, incearca sa nu te mai gandesti la bebe macar o saptamana. Pana nu intra bebe in uter nu poate fi detectat de nici un test de sarcina, ori mai e ceva pana atunci. Rabdare... si poate sapt viitoare bebe iti va da primele semne.
http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
lorena_86 spune:
ceao fetelor
nu am mai intrat ca am avut inventar azi-noapte si azi dimineata am intrat la munca la 7 jumate
imi pare rau ca s-a incins atmosfera din cauza mea, chiar nu voiam
nico, te admir foarte mult pt puterea ta si pt credinta ta dar cum tu ti-ai riscat viata si ti-ai risca-o din nou pt a da un fruct nascut din iubirea ta cu sotul tau asa nici eu nu as renunta
stiu ca si eu am mutatiile astea de trombofilie si imi doresc enorm sa nu le transmit dar avnd in vedere statusul homozigot nu am nici o sansa sa nu se intample asta
sunt perfect constienta ca e foarte greu ca am cunoscut-o pe verisoara sotului si e intr-o stare avansata, e tragic....dar nu o sa ma faca sa ma razgandesc
si el, ca si mine este un mare iubitor de copii si ma doare sufletul cand il vad cat de dragastos e cu bebelasii altora si cat ii iubeste
nici nu concep sa nu aduc pe lume un copil cu sotul meu, persoana care m-a sustinut mereu si a fost alaturi de mine si ma iubeste neconditionat
da, ca mai avem certuri si neintelegeri....toata lumea are, dar avand in vedere situatia noastra tensionata e de asteptat
el nu a pus niciodata problema ca o sa faca copii cu altcineva dupa ce eu am pierdut doua sarcini, nici atunci cand am aflat ce boala am....ba din contra mi-a zis clar ca daca nu ne este dat sa facem o sa infiem chiar daca el e sanatos
nico, draga mea, sa nu crezi o secunda ca m-am suparat pe tine de ceea ce ai scris
fiecare cu parerile sale...
acum si o veste super buna....
am sunat-o pe soacramea si i-am facut scandal ca nu mi-a zis de mama sa
ea s-a documentat si a aflat ca mama ei a suferit de depresie post-natala dupa ce a nascut al 4 copil ci nici vb de schizofrenie
a fost internata un timp dar doagnosticul asta a fost
verisoara sotului cu schizofrenie, acum mi-a zis socrela ca s-a interesat si o mosteneste pe bunica ei, intradevar, dar nu bunica comuna cu sotul, bunica cealalta, dupa mama ei....dar tatal ei este ruda....deci nu am de ce sa ma tem
acum, cealalta verisoara cu bebe cu malformatii, are malformatii in organism, adica intestinele in cavitatea toracica, stomacel perforat etc....dar ea a adus in discutie sa nu aiba schizofrenie ca si verisoara ei....si ea a afltat de problemele bunicii si a tras concluzia singura ca stia de bunica-sa ca a avut probleme ea imediat s-a gandit ca pe ea o mosteneste tipa bolnava, concluzie gresita si care ne-a panicat pe toti
depresie toti avem, iar depresia post-natala e la tot pasul.....
hai ca v-am ametit de tot
sunt prea nedormita si simt ca nu am explicat bine.....dar intelegeti voi esentialul.....NU AM DE CE SA MA TEM SI ORICUM NU AS FI DIVORTAT SI NICI NU AS FI RENUNTAT LA A AVEA UN BEBE AL MEU FACUT CU SOTUL
lorena_86 spune:
aaaa si mama soacrei a facut 4 copii iar pe ultimul la facut tarziu, dupa 40 ani cand ceilalti erau mari
si cred ca asta a pus accent pe starea ei
lorena_86 spune:
si acum fetelor tin sa va spun ca aseara mi-am dat demisia dar nu a vrut sefa-mea s-o primeasca si m-a "impacat" sa zic asa dupa ce m-a jignit si eu nu am mai rezistat si m-am luat la cearta cu ea
azi dimineata toate bune si frumoase pana cand s-au aflat rezultatele inventarului de azi noapte.....am iesit minus mult de la ultiumul inventar de acum juma de an si toti angajatii nu-si mai primesc bonirile de masa ca sa platim pierderile
din 7 angajati 3 si-au dat demisia iar eu am facut scandal si le-am zis calr ca nu e vina mea ca nu am gestionat ei bine marfa de juma de an si eu de o luna de zile venita sa le platesc pierderile lor si ca daca nu-mi dau ce mi se cuvine din contract fac plangere la ITM
si o sa ma tin de cuvant, daca nu primesc ce am de primit gata cu ei
mai astept sa vad daca e bebe si-mi bag imediat concediu de risc maternal si daca nu e sigur plec
va pupic, plec sa fac nani
pupici la toata lumea
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 si acum fetelor tin sa va spun ca aseara mi-am dat demisia dar nu a vrut sefa-mea s-o primeasca si m-a "impacat" sa zic asa dupa ce m-a jignit si eu nu am mai rezistat si m-am luat la cearta cu ea azi dimineata toate bune si frumoase pana cand s-au aflat rezultatele inventarului de azi noapte.....am iesit minus mult de la ultiumul inventar de acum juma de an si toti angajatii nu-si mai primesc bonirile de masa ca sa platim pierderile din 7 angajati 3 si-au dat demisia iar eu am facut scandal si le-am zis calr ca nu e vina mea ca nu am gestionat ei bine marfa de juma de an si eu de o luna de zile venita sa le platesc pierderile lor si ca daca nu-mi dau ce mi se cuvine din contract fac plangere la ITM si o sa ma tin de cuvant, daca nu primesc ce am de primit gata cu ei mai astept sa vad daca e bebe si-mi bag imediat concediu de risc maternal si daca nu e sigur plec va pupic, plec sa fac nani pupici la toata lumea |
Sa dea D-zeu sa fie bebe si sa intri in concediu! Foarte bine ca ti-ai sustinut punctul de vedere, profita de oameni nenorocitii astia! Cum sa taie din bonuri?
Te pup!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
citat din mesajul lui Katy82 Stefulici felicitari pt eco! http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
Ms muult!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Lia73 spune:
multumesc fetelor ptr urari
lore, ce bafta ai si tu cu serviciu
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze, daca v-am suparat mai devreme, doar ca mi se pare dur sfatul "infiaza sau divorteaza!", pt o femeie care isi doreste foarte mult un copil cu barbatul iubit, doar pt ca acesta ar fi avut o boala in familie( lucru care am inteles ca nu e adevarat si pt care ma bucur foarte mult). Primadata, da, faci analize, studiezi despre boala, vezi ce cazuri sunt...si apoi iei o hotarare. Nu ca nu as fi de acord cu adoptia, sunt de acord, dar daca noi, femeile am fost binecuvantate cu minunea de a da viata unui suflet...hai sa luptam ca sa ne bucuram de minunea asta (lucru ca l-a facut si Histamina).
Schizofrenia este o boala foarte grea, atat pt pacient cat si pt cei apropiati care din pacate nu are o cauza descoperita, etiologia ei fiind multifactoriala(intervenind factorii genetici-predispozanti, sociali-precipitanti, biologici-de mentinere). Cat depre factorul genetic, studiile am demonstrat ca :
daca ambii parinti au boala - riscul ca si copil sa aiba boala este de 60%
daca un parinte are boala - riscul este de 25%
daca un membru de familie are boala - riscul este de 5%
....dar intervin mai multi factori pentru ca boala sa se declanseze.
Lore, draga mea, sunt foarte mandra de tine si de mesajul tau (sotul tau ar fi si mai mandru), se vede cat iti doresti un copil cu sotul tau si cat va iubiti. Ma bucur foarte mult si de atitudinea pe care ai avut-o la servici, pentru ca aveai dreptate si doar pt ca esti noua acolo si ai nevoie de un loc de munca, nu inseamna ca trebuie sa te lasi calcata in picioare. Te pup si sper sa mergem la odisee, impreuna, luna asta!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Mihaelafalt spune:
Heloo.
Ce faceti fetele?
Eu astazi am fost la eco si sunt cat de cat multumita, foliculul mare de 1,6 de miercurea trecuta nu mai e deci s-a spart doar ca doctorita era un pic nedumerita ca nu observa corpul galben dar pana la urma a zis ca e bine. Endometrul creaza poate putin probleme saptamana trecuta era 0,5 si azi 0,65 voi ce ziceti e bine?
Lorena bafta si nu te lasa calcata in picioare.
Ylari si stefulici nu mai stresati bebei ca sunt bine.
Fetele cu ziua 1 imi pare asa de rau ca nu a fost sa fie dar o sa va luam cu noi la odisee.
Bob ce bine imi pare ca ai intrat, bafta sa fie cu noroc si tie moni
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Heloo. Ce faceti fetele? Eu astazi am fost la eco si sunt cat de cat multumita, foliculul mare de 1,6 de miercurea trecuta nu mai e deci s-a spart doar ca doctorita era un pic nedumerita ca nu observa corpul galben dar pana la urma a zis ca e bine. Endometrul creaza poate putin probleme saptamana trecuta era 0,5 si azi 0,65 voi ce ziceti e bine? Lorena bafta si nu te lasa calcata in picioare. Ylari si stefulici nu mai stresati bebei ca sunt bine. Fetele cu ziua 1 imi pare asa de rau ca nu a fost sa fie dar o sa va luam cu noi la odisee. Bob ce bine imi pare ca ai intrat, bafta sa fie cu noroc si tie moni Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Multumesc frumos Miha
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi