Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Craciun fericit, mamicilor si piticilor!
Sa fiti sanatosi, voinici, voiosi si norocosi!

Va pupam cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

CRACIUN FERICIT!

Sarbatori pline de dragoste si liniste sufleteasca va dorim!

Sper ca a trecut mosul pe la fiecare iepuras dragalas, toti sunt niste scumpi si toti au fost cumintei.
anul acesta am vrut sa vina mosul personal, desi stiam ca IOANEI nu-i place, dar ne-am gandit la STEFAN si pana la urma totul a fost bine.
cand a venit IOANA s-a speriat putin si a stat la mine in brate, dar apoi cand si-a primit cadoul s-a dus si l-a pupat si au facut si poze impreuna.
am sa pun si pozici cand o sa ni le trimita mosul.
eu am filmat si am fost asa emotionata pentru ei incat nu am ma apucat sa fac poze.
IOANA a primit un set de bebelus cu multe accesorii si hainute de schimb, un microfon interesant si soricelul vorbitor, plus alte cadouri de la familie.
STEFAN a primit roboteii zibitz cu accesorii si masinuta cars de la lego, plus joculete.
cam atat de la noi, ne pregatim maine de petrecerea lui STEFAN si apoi plecam spre capitala.

multumim SENSIBILA pentru urare, o intoarcem inzecit.

va pupam si va dorim zile frumoase impreuna cu familia si iepurasii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Vad ca mosul a venit cu multa voie buna si cadouri inspirate la iepurasi. David a a fost un pic bolnavior de pe 26 seara. A facut un episod de IACRS de toata frumusetea. In rest am avut un Craciun alb minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata, va las o cana de fierbinte cu gogosi

eu va urez de azi un calduros la muuulti ani cu sanatate, multe impliniri in anul 2012, fericire si tot ce va doriti sa se indeplineasca
cate un la toata gasca de martie aprilie 2010

la multi ani 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Stanucel - multzam de cafea..daca e decafeinata mi-ar prinde bine chiar si la ora asta!

Pe fuga v-am citit si m-am bucurat sa mai aflu vesti despre voi si iepuricii din dotare.

Noi de Revelion suntem singurei ptr ca sotul lucreaza si va fi la Munich in noaptea dintre ani...Am primit invitatii de la prieteni dar le voi onora doar pe timpul zilei caci asa mama asa fiu..nici eu nici Ricky nu ne omaram cu statul treji pana tarziu. Ricky pe la maxim ora 9 seara isi ia singur perna si se arunca pe pat dand semn mai mult decat clar ca seara lui se incheie acolo iar eu il urmez la o diferenta de maxim o ora jumate ca nu pot sta treaza nici sa beau un bax de red bull. mai ales ca inca ma resimt dupa virusul stomacal avut de Craciun ( ori era alergie la socri) caci inca trebuie sa mananc f light altfel, ma ia cu greata din nou si jur ca nu "altceva" acci imi iau pastilutzele cu sfintenie!

Maine voi fi in niste vizite asa ca fetelor:

Va doresc din suflet un 2012 mult mai darnic decat 2011 sau macar sa nu fie mai rau! sa fiti sanatoase voi si famiile voastre, copii sa va asculte si sotii la fel , sa aveti in jur oameni de nadejde iar linistea si armonia sa domneasca peste vietile voastre!

LA MUULTI ANI 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Va doresc un an nou bun, imbelsugat, fara criza si crize de niciun fel, sa fiti fericite alaturi de familia voastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La Multi Ani, fete dragi!!! Sa aveti un an minunat si sa ne re-citim cu bine in 2012!!! La noi mai sunt doar 3 ore pana la noul an...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut dragele mele!

La Multi Ani plini de sanatate, impliniri si multe bucurii! Sa avem parte de copii sanatosi si voios, soti intelegatori si iubitori! Va pup si imbratisez!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Sa pasim in 2012 in capitol nou:
CAPITOLUL 6

Mergi la inceput