Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***
Raspunsuri - Pagina 5
simonapro spune:
La multi ani ILINCA si MAGDY, sa aveti parte de multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

La multi ani fericiti OLGA&CRISTI!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Gianina34 spune:
denisamada - multumesc mult
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 m-am luat cu oful meu si am uitat sa te intreb cum a fost la indagra (ca noi am ratat-o) |
Piticul a fost super-super incantat! Cel mai mult i-au placut caii. Si dupa ce plecasem isi mai aducea aminte sa ne intrebe cand ne intoarcem la cai!
Distractie mare a fost si la cortul cu pasari si animale mici, aici cap de serie au fost iepurashii. Nutriile nu i-au placut.
Am admirat si florile, am degustat preparatele traditionale... ei i-au placut urda cu marar si ciocolata de casa
Si bineinteles, a facut senzatie printre expozanti!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Denisa multumesc frumos. Daca nu e frustrant pentru tine ca, de cite ori intri, te invadam cu probleme medicale, te-as ruga te rog frumos ![]() |
Frustrant?
Cum poti sa te gandesti la asa ceva? Poate doar sa-mi para rau ca nu am experienta cu copii care sa imi permita sa emit prea multe pareri... Revenind la intrebare, eu nu sunt mare fan al imunostimulatoarelor astora... Adelei nu i-am dat nimic de genul asta.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Si bineinteles, a facut senzatie printre expozanti! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
[/quote]
Nici nu ma asteptam la altceva! 

Poze?![]()
Mama lui Ian.
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si bineinteles, a facut senzatie printre expozanti! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Asta sunt convinsa
!!v-ati scos cizmele la purtare Niste poze cand mai vedem
?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
InaPreda, ce tare, am scris acelasi mesaj
!! nu intelegeam de ce apare numele tau si nu al meu la mesaj ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Frustrant pentru ca ma gindesc ca intri mai rar -decit mine, de ex
- pentru ca esti ocupata; si cind intri, vrei sa ne povestesti ceva, sa citesti ce am scris sau sa te delectezi cu poze si, poate, noi iti "furam" din timp cu intrebari "de servici".
Ma gindesc cum ar fi pentru Anaan ca, de cite ori intra, s-o intrebe cineva-uri
cum se face un acord sau care e pluralul la "cires" sau cum ar fi pentru Novus sa o bombardam toate cu cereri/informatii pentru asigurari etc.
La asta ma refeream dar daca tu zici ca e ok, eu...te cred! ![]()

Mama lui Ian.
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Asta sunt convinsa !!v-ati scos cizmele la purtare Niste poze cand mai vedem ? |
Normal! La cate pereki de cizme are acum in dotare... trebuie sa ne tot plimbam, sa le punem in valoare!

Acolo nu am facut poze, ca am uitat camera la Tgv.
I-am facut poze we trecut, tre sa le urcam. Kiar nu ii mai facusem poze demult... Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda La asta ma refeream dar daca tu zici ca e ok, eu...te cred! ![]() Mama lui Ian. |

Denisa-Madalina
fericita de