Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Fetelor, ce fain scrieti, m-ati facut sa rad de numa'! Se vede ca sunteti mame de gemenasi, barbatoase asa, curajoase, nu va dati in laturi cand e vorba de greu! Bravo! Imi place cum i-ati scris Annei si m-ati incurajat si pe mine, pt ca si eu stau la pat, dar acasa deocamdata, doar din sapt 35 ma interneaza, daca totul va fi bine, Doamne ajuta!
Aici nu te lasa acasa daca bebeii n-au minim 2,500 fiecare, asa ca eu stau cuminte si ma alimentez cat de bine pot pt ca vreau sa ne externam repede si ei sa fie sanatosi, cel mai important.

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-anahadasa- noi ca noi..dar tu cum esti? deja ai 2 copii,ai mai vrut unul,si na, ca o sa ai 4. sincer eu nu-mi pot inchipui cum o sa fiedc la mine e nebunie la voi cum va fi?bine eu stau singura cu ei non-stop, dc te ajuta cineva, e frumos tare,sigur nu va veti plictisi..veti avea mese mari intinse ,va trebuie un microbuz ca in masina cum ve-ti incapea? glumesceu am crescut singura, si-i invidiam la culme pe cei care aveau frati.cand dadeam de camera mea unica cu 4 pereti..mi se parea deprimant, si aveam o prietena care se plangea ca treb sa imparta camera cu sora eieu una nu o intelegeam..mie in tabara mi se parea minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Viss, asa este, am mai vrut un copil (trei mi-am dorit de cand ma stiu) si surpriza, am aflat ca-s doi! A fost socant, nici nu stiam daca sa ne bucuram sau sa plangem... Ei, dar uite ca ne-am obisnuit cu ideea, copiii sunt super incantati ca vor avea pereche fiecare, masina am schimbat-o, cumparand una cu sapte locuri si ce sa zic, asteptam distractia! Rude nu am prin zona care sa ma ajute, doar prieteni, dar sotul meu face cat zece. Are un program flexibil, si-l face cum vrea si deja a preluat grija celor mari. Chiar gateste, aspira, nu ma mai lasa sa fac nimic de cand medicul ne-a insirat riscurile unei nasteri premature. Va fi greu, sunt convinsa, dar la fel de frumos, un 'greu placut', cum ii place sotului sa zica. Oricum astia mari mi-au fost foarte cuminti, fetita mi-a dormit toata noaptea din prima zi acasa si trag nadejde sa avem acelasi noroc si la gemenasi. Ei, sanatosi sa fie, ca in rest... daca-si face lumea cruce vazandu-ma cu patru puradei pe langa mine.., nici ca-mi pasa! Si da, va fi o continua atmosfera de tabara in casa noastra!

Ana, mami de doi strengari si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-anahadasa-te iubescimi place cum ai povestit..si lumea ..intradevar e ultimul lucru de care ar treb sa-ti pese
-anna-unde esti?esti bine?sunteti bine?hai, ca nu am vrut sa te speriem,ne citesti din umbra si ne bodogani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

sunt bine, nu ma sperii asa usor, eu tot as prefera sa iasa, oricat imi spuneti voi ca e rau dupa; dar eu zic ca macar atunci am ce sa fac
oricum am zis si eu ca sunt ok sa mai stau 1 sapt - 10 zile asa, sa faca pitica 2 kg; dar sincer mai mult nu prea vreau.
Oricum nu stiu de ce treb sa stau in spital, ca am toata medicatia pastile, as putea fi la spital in 10 min, dureaza mai mukt aici pana vine o asistenta si doctorul si as fi mult mai relaxata acasa; si apropo nu am mai luat deloc in greutate de cand sunt in spital, iar fetele au luat mai putin decat de obicei, sau poate este doar diferenta de ecograf/ecografist; sa vedem sapt viitoare aici cand voi compara cu o eco facuta tot aici.

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

viss, pup si eu, imi amintesc cand ai fct inseminarea cu cezara bucur, ce-am mai suferit pt tine, fiind si eu victima de acelasi fel.
dar uite ce mari si tari suntem acum.
eu am stat la 180 de grade din iunie in actombrie, am citit de mi s-a acrit, stiam pe dinafara la ce ora trec pe cer avioane, am numit perioada cerul vazut prin fereastra.si am inteles ce fete nevazute capata romantismul cu sotzul: pedichiura, epilat peste tot, ligheanul cu voma, muta-ma de pe o parte pe alta etc.dar totul a trecut ca un vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy2 spune:

Gabriela iti urez bun venit in clubul mamicilor de gemeni,totul va fi bine,important este sa ai incredere.
Anna_a, multa rabdare,mai e putin,asculta mamicile,e mult mai bine in spital.
Sa va mai dau vesti despre mine.Joi,cand aveam 31+6 saptamani am facut controlul,fetitele mele cresc foarte bine,una are 1907gr iar cealalta are 2135gr,doctora mi-a spus ca ele cresc ca si cum ar fi una in burtica.Situatia colului s-a imbunatatit,peste 2 saptamani cand voi avea 34 de saptamani va stabili ce e de facut in functie de cum se prezinta situatia.
Trebuie sa stau in continuare in casa,fara sa ies,dar am rabdare,mult a fost,putin a ramas,important este ca ele iau in greutate bine.Iar m-am ingrasat mult,zice doctora,in ultimele 2 saptamani am luat 2,6kg.
Sa dea Dumnezeu sa ajung la 37 de saptamani sau macar la 36,acum sa vedem ce va fi.
Vorbesc din cand in cand cu mama lui,se preocupa pentru mine,dar nu poate veni,i-am spus sa stea linistia,am aici o vecina care imi spune zilnic ca dansa imi va fi alaturi.
Doctora mi-a spus ca as putea sa nasc si natural,eu i-am spus ca vreau,dar depinde si de cum se prezinta lucrurile in momentul respectiv.
As vrea sa intreb mamicile de gemeni cate dintre voi ati nascut natural?
Va urez un sfarsit de saptamana placut si mai intru sa scriu,oricum am citit tot din urma ce ati scris.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

roxxy, super greutati au fetele tale, bravo. las ca si eu am luat 35 de kg si bateam suta cu brio daca nu nasteam prematur. cand mi-am luat la 2 luni dupa nastere blugi nr 48 am crezut ca innebunesc. abia ma inkeiam la sireturi si ma revarsam peste tot. dar acum mai am nitel si redevin ce-am fost, cu mici chestii ireversibile, gen lasat, ici-colo cate o vergetura, parul mai rar.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

am nascut prin cezariana, asa s-a impus dat fiind faptul ca fta mi-a rupt apele, aveam cerclaj etc. dar oricum, nu as fi indraznit sa nasc natural. la cate dureri am indurat ca sa raman gravi si la cat de fain e anesteziat, am zis ca nu mai suport nici macar o injectie in plus, daca exista sfanta anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

ROXXY, si eu am nascut prin cezariana, desi inainte sa raman gravida nici nu concepeam un alt fel de nastere decat cea naturala. Insa avand gemeni, situatia s-a schimbat, in sensul ca numai la gandul unei nasteri naturale, mi se ridica parul pe mine. Nu stiu de ce. Oricum, nici dr. nu si-a pus vreun moment problema, fiind convins ca voi naste cu cezariana. Copiii mei nu s-au intors, asa ca cezariana ar fi fost singura solutie, indiferent de ce doream eu sau dr.
Stiu insa ca in vest nu e asa moda cu cezariana la tot pasul, ea fiind efectuata doar la indicatile dr. Nasterea naturala e acolo regula, ceea ce mi se pare foarte ok. Aici, insa, ptr. comoditatea dr. si ptr. mai multi bani , se face cezariana.
Cunosc 2 mamici de gemenashi care au nascut natural aici la noi si a fost totul super ok.
Eu cred ca medicul tau iti va spune ce e mai bine ptr. voi la momentul oportun si eu zic sa mergi pe mana lui, ca e specialist. Noi, aici, ne dam cu presupusul, nefiind abilitate la o parere avizata.
Ai grija de tine in continuare!

Mergi la inceput