Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

Nu am mai scris de mult timp, pentru ca nu aveam niciun fel de vesti, bebe a refuzat cu incapatanare sa stea la eco, asa ca am fost rechemati la diagnostic, mai ales ca aveam ceva semne de intrebare.

In sfarsit... avem o fetita foarte voluntara, cu toate semnele bune si masuratorile in limite normale. Cel mai greu a fost sa ii vedem fata, abia a pacalit-o dl doctor sa se intoarca. Dupa vreun ceas de incercari, a binevoit sa se rostogoleasca pe spate si a inceput sa suga degetul :))
Este foarte cuminte, abia daca misca de 2-3 ori pe zi, si atunci de regula daca o strang eu prea tare.

Eu am crampe musculare si carcei tot mai des, ma trezesc aproape in fiecare noapte de durere si parca tin din ce in ce mai mult. Iau calciu, magneziu si D (prescrise de medic) in ritm alert, dar nu pare sa dea niciun rezultat. Ce sa mai fac? Ceva leacuri traditionale cunoasteti?

Am inceput sa facem lista de nume. O sa alegem un nume de origine latina si unul din calendarul ortodox. Cand o sa ajungem la o lista scurta, eventual combinata, o sa le postam.

Eu lucrez intens, dar sper sa intru mai des. Va pup si va citesc printre picaturi, cu sandvisul in mana, la pranz. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Jonesy, felicitari pentru vestile bune si pentru caruciorul roz!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 28+ cu Ioana
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Lady am mai citit si eu acum pe net cate una, cate alta. Ma simt norocoasa. In unele zile uit ca sunt gravida; nu am pofte, nu mi-e foame, alerg, umblu pe tocuri..Sambata intru in a 23-a saptamana, deci mai am putin pana la stadiu de "babu#355;#259;".
De 2 zile incoace problema mea e ca ma simt ametita, daca ridic privirea am impresia ca se invart toate cu mine si ma gandesc ca e de la fier..
Apropo de numele traznite de pe lista: Georgian Elvis Gagiu- am avut si eu un coleg in clasele primare cu numele asta. Nu era rrom, ci mamica lui il iubea tare pe Elvis. Fratele lui mai mic se numeste Cezar Brad Gagiu (isteria Brad Pitt de acum cativa ani)
Toni esti o rasfatata :) Dar primul tau copilas cum a reactionat la venirea celui de+al doilea? Am vazut ca diferenta e de 2 anisori intre ei..

22 Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am venit si noi de la dr. Mi-a facut si control pe masa, totul ok!, apoi cu tot familionul din dotare am intrat la eco. Bebelunul nu ne-a aratat decat o palma, o talpa si comoara dintre picioare. Deci nici de data asta nu am vazut nici macar o parte din fatzuca..Aaaa, la un momentdat se scarpina pe spate. Masuratorile sunt foarte bune, are 1100g, e foarte lung, oasele picioarelor corespund la 30 sapt si 2 zile (eu acum am 27 si 5 zile), colul e lung si inchis, 34 mm, placenta e posterioara, s-a ridicat, deci nu sunt probleme!
Acum era cu capul sus, in partea dreapta, dar mi-a zis dr ca inca are loc si o sa se tot roteasca inca vreo 3 sapt..

Lexi, Jonesy Felicitari pt fetitzele sanatoase! Ce m-am distrat la faza cu sumo

FETELE, RAMANE PT MAINE LA ORA 13 LA RESTAURANTUL GARGANTUA DIN GRADINA ICOANEI, DA?
EU VOI FI ACOLO!!

Cine vine?
aerlilian
matzaila
tebligia
marysa
Alice
alina_anto
Altesa?
mady?
adriana?
olishka?
Nu mai stiu cine mai spunea ca vine...Hai, semnati prezenta!!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, asa eram si eu la sarcina cu Sara, sensibila, si ma emotiona fiecare lucrusor pe care il luam pt ea. Acum, nu stiu ce am, dar sunt asa, mai insensibila, adik imi place tot ce i-am luat bebelunului, dar nu ma emotionez deloc

Olga, ma bucur ca ti-a reusit surpriza!

Puiutza,

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Mihaela, la noi primii doi copilasi au venit impreuna. Locuiau la acelasi asistent maternal de vreo doi ani deja. Fetita mea e ca o mama mica, ea ne-a ajutat sa ne acomodam si cu praslea: stia ce mananca, la ce e alergic, ce ii place sa faca si ce nu, de cate ori a fost la doctor si de ce.... Faptul ca amandoi isi doresc cu atata tarie un bebelus in casa ma impresioneaza pana la lacrimi. Probabil va fi primul sufletel pe care il vor cunoaste si iubi "de la inceput" si viceversa. Alina, Jonesy felicitari pentru rezultatul ecografiei! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Mihaela, la noi primii doi copilasi au venit impreuna. Locuiau la acelasi asistent maternal de vreo doi ani deja. Fetita mea e ca o mama mica, ea ne-a ajutat sa ne acomodam si cu praslea: stia ce mananca, la ce e alergic, ce ii place sa faca si ce nu, de cate ori a fost la doctor si de ce.... Faptul ca amandoi isi doresc cu atata tarie un bebelus in casa ma impresioneaza pana la lacrimi. Probabil va fi primul sufletel pe care il vor cunoaste si iubi "de la inceput" si viceversa.

Alina, Jonesy felicitari pentru rezultatul ecografiei!

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

ai doi copilasi adoptati...nu pot decat sa te felicit si sa ma simt onorata ca "te cunosc"

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

alina, yo n-am cum ca nu are cina sa stea cu Rebeca.Data viitoare.

tonirro, jos palaria pentru voi! Si eu as vrea sa adopt macar un sufletel, daca vom avea posibilitati materiale sa ii crestem pe toti 3.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor eu nu pot sa vin maine la restaurant. Am crezut ca ne vedem in parc sau ceva si ca va luati si voi picii. Pe mine nu ma deranjeaza fumul de tigara, dar copiii nu am cum sa-i tin acolo, mai ales ca David nu o sa aibe rabdare. Si din pacate maine chiar nu am cu cine sa-i las

Tonirro esti de admirat Mereu ne-am dorit sa infiem un copilas si nu as vrea sa abandonez niciodata aceasta idee. Felicitari si Dumnezeu sa va ajute Sifratele meu are infiati 6 copilasi minunanti

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Si eu as veni fetelor,desi sunt mai noua in gasca,dar trebuie sa lucrez...ramane pe data viitoare!
Eu am fost azi la eco de trim II,si totul e bine cu bebe si cu mine!A foat cam puturosel fiindca a cam dormit pe toata durata ecografiei si a stat si cu mainile pe fata de s-a chinuit saracul dr sa il faca sa le dea la o parte si nu prea a reusit decat pt scurt timp...
Eu nu prea pot tine pasul cu voi(vad ca scrieti f mult)pt ca mai toata ziua lucrez,dar cand am timp mai intru pe forum.
Pup toate fetele!

Mergi la inceput