Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dari_nanau/dari_nanau.jpg)
dari_nanau spune:
Buna fetelor!
Raspund si eu la apel. Apuc rar sa va scriu, in ultima perioada sunt foarte ocupata cu serviciul si cu a mica...abia apuc sa intru sa va citesc. Emma e bolnavioara, de o saptamana o tin acasa si trece destul de greu, febra, tuse, nas infundat...tot tacamul. Si am reusit sa colectez si eu un pui de virus de la ea.
Toni, sunteti de admirat, nu multi reusesc sa faca asa ceva, chiar daca isi doresc.
Distractie placuta la intalnire astazi!
Fetelor din Tm, ce ziceti, organizam si noi o iesire?
O zi buna sa aveti in continuare!
Dariana +22 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dari_nanau/dari_nanau.jpg)
dari_nanau spune:
Suzi, tu intrebai de gimnastica de gravide in Tm. Eu am mers la Scoala mamei junior o perioada, dar am lasat-o balta de cand am avut contractii. Acum astept acordul doctorului si o sa merg din nou. E pe strada Cluj, aproape de statia de tramvai.
Eu astazi merg la eco, abia astept sa-l vad pe bubulin.
Dariana +22 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mady_19/mady_19.jpg)
mady_19 spune:
buna fetelor..am revenit si eu..cu greu...de-abia am apucat sa va mai citesc..:(..de duminica nu am avut niste zile asha bune...au plecat si ai mei acum..si sunt asa trista ca era bine cu ei...numa k io am stat numa in pat si numai stari urate...arsurile m-au terminat..dupa ce mananc ma ustura gatul si se declanseaza arsurile....chinuiala mare..acu m-a luat si putin raceala...
- imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnire cu voi fetelor.....
- de ceva zile incoace mi-e somn foarte foarte tare, nu pot sta cu ochii deschisi, ma ustura ochii intr-un hal si ma deranjeaza orice lumina...voi mai patiti asha fetelor?
- inca ceva....io nu mai inteleg nimic...dr. meu gineco..mi-a dat sa iau calciu, fier...etc etc..medicu de fam imi zice sa nu iau calciu ca da contractii...pe cine sa mai ascult?soacra-mea vitrega pe de la alta parte imi zice sa iau calciu obligatoriu ca e esential in ultimele 3 luni( bine acu soacra-mea nu le stie chiar pe toate chiar daca e medic, deci nu se mai pune, dar totusi ma sperie " ca iti pierzi dintii si are nevoie si bebelushul de calciu" )...am refacut analiza cu listeria si mi-a iesit la fel de crescut tetriu ala...deci nu a dat rezultat bun tratamentul cu antibiotic...deci tre sa o iau de la capat cu altceva...aaa...am intrebat medicu de familie ce pericol poate avea infectia asta cu listeria..ea a zis ca intretine contractiile..asta e cel mai mare risc...am asa o stare incat nu-mi mai vine sa ascult pe nici un doctor .......imi pare rau daca v=am plictisit fetelor dar simteam nevoia sa scriu...
- ma bucur pentru fetele cu rezultate bune la eco...abia asteptam sa vedem si noi bebelusha...peste o saptamana si ceva...mai e...
-abia astept sa vina iarna..................... 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catiushor/catiushor.jpg)
catiushor spune:
mady - te-a luat hormoneala, plus ca au plecat ai tai, stiu cum e, ramane casa goala. Iti revii tu
Si eu am probleme cu ochii, ii simt uscati din cand in cand, iar spre geam nu pot sa privesc ca ma dor, la fel e cand aprind noaptea lumina.
De calciu ce sa zic, ar trebui sa-l intrebi pe ginecolog de contractii. Eu nu mai iau nici un supliment, cand am avut palpitatii si crampe mi-am dublat doza de nuci si seminte de dimineata si sunt bine. ma bucur ca a avut efect.
Si nu te mai supara cu analizele si doctorii, gandeste-te la tine si la bebe. Am ajuns toate pana aici o sa fie bine
gravidutza 27+ de bebitza
Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Detele, am venit de la intalnire. Bine, eu am plecat mult mai devreme ca nu am putut fugi mult de la birou.
A fost foarte frumos si foarte foarte foarte scurt. Nici nu am apucat sa ma bucur bine de conversatie ca timpul a si zburat.
Am mancat niste paste excelente la sora Alinei la restaurant si am ramas restanta cu desertul. M-am simtit tare bine si m-am intors coplestita de regretul ca nu am putut sta sa ma bucur si eu de toate burticile.
Clar trebuie sa ne mai vedem si cumva sa beneficiem de cate ore bune de taca-taca.
Am ajuns la concluzia ca suntem mamici foarte frumoase si foarte simpatice si am asa un feeling ca odiseea Bulgarasilor nu se va destrama ba din contra, o sa o ducem asa pana o sa incepe odiseea nepotilor de Bulgarasi.+25
![](images/user_woman.png)
georgia_c spune:
ce fac micutele?
so, dixtractie placuta fetele cu intalneala
toni, sunteti niste oameni alesi
, si din cate povestesti copii adoptati va mostenesc ..ceea ce e mare lucru
olga , despre fratele tau aceleasi ganduri ..oameni deosebiti ..nu oricine e capabil de asa gest
danezza , eu singurul walkiki in care am intrat a fost la afi,si nu am gasit mai nika ..e adevarat ca eu am primit niste blugi de graviduta , mai am si un sarafanel din blug si le combin cu pulovarasele si tricourile pe care le aveam (ma rog si in care mai incapem)-deci nu m-am uitat chiar f atent dupa ceva anume
dari, sanatate si tie si micutei tale
si eu stiam ca se poate in doze mari , calciu sa dea contractii(dar doze mari); eu calciu nu am luat , insa fier iau; eu am o groaza teribila de contractii (alea dureroase) caci stiu ca sunt cauza pt care se scurteaza colul ...deci trebuie sa avem grija , si daca apar , repaus la pat
cati , despre ochi uscati si discomfort la lumina am citit ca e normal in perioada asta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kraluca/kraluca.jpg)
kraluca spune:
buna fetele!
sapt astea am fost foarte ocupata... am incercat la un moment dat sa va prind, insa m-am pierdut! acum vad ca ati stabilit intalnire si va cimentati relatiile... va poop si sunt alaturi de voi cu gandul!
tonirro... ma bucur sa mai exista oameni ca tine!
aerlilian spune:
Matza , lasa ca am stat eu pana la si dupa desert...Bine ca ai plecat!!!Nu vrei sa stii cum aratau deserturile acelea...Am rezistat cu stoicism!De la Sara tot nu am reusit sa smulg un pupic, a fost tare pretioasa si super indragostita de mamica ei...Normal, are si de cine!!!Alina e frumoasa si dulce cum v-am spus eu!Alice arata ca o pustoaica de 16 ani care a fugit de acasa ca sa faca si ea doi copii...Zici ca a scapat din tara minunilor si are o burticuta.... Ligia , persoana responsabila...Daca ati stii cum aratau 6 burti in jurul unei mese...M-am simtit minunat, timpul a fost scurt, asa ca...MAI VREAU!!!
georgia_c spune:
haideti cu pozele .... aerlilian de la tine astept sa pui cateva la tine in album sa le pot viziona si io
, ca nu am parola de la contul comun
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tebligia/tebligia.jpg)
tebligia spune:
Frumoasa intalnirea suntem niste viitoare mamici super cool, frumoase,pitica scortisoara e o dulceata creatasi se vede k sunteminsarcinate k ni se distrug neuronii pt k nu a luat nimeni un aparat photo:)):)),mancarea excelenta, desertul mortal bombitze calorice . va poop si astept urmatoare a intalnire la care sper sa fim mai multe
m-am dus sa vad si piticul atomic care sta cu capul in jos si cracii in sus in ficatii mei dar se mai suceste el si o s-o lase pe mami sa respire mai bine...