Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Hai ca am reusit sa intru si eu , nu ma puteam conecta nu stiu ce naiba am fost jos si am restartat routerul si gata merge deja pufneam pe aici si ma batea gandul sa dau un telefon la provider sa ma scandalizez oleak ca si saptamana trecuta o juma de zi nu stiu ce defectiune au avut in nordul Londrei si cateva ore nu am avut net mare problema domle` pentru mine, nu pot eu sa intru pe forum... pai cum adica?

Deci asa, nu stiti voi cine-i Nana? vedeti daca nu sunteti atente la detalii ? si Irinuca, nu, inca nu m-am sclerozat de tot mai am oleac , ziua soacrei e in februarie, nu mai stii de cand am fost cu burtoiu mare si venea un valet cu mine si la buda si voiam sa iau si eu cativa acasa sa ma ajute la treaba daca tot asa-s de saritori ? adevarat ca am scris Nanna cu 2 de n si de asta cred ca te-a dus cu gandul al bunica Sophiei, dar din obisnuita l-am scris asa sper ca Nana nu s-a suparat

Ieri nu am mai intrat pentru ca dupa amiaza eram nervoasa rau, cand am iesit la plimbare dupa o ploicica mica, nici nu a apucat sa se stranga apa in balti... ehh un nenorocit a trecut in viteza pe la margine exact la bordura si a gasit o balta in care sa treaca cu viteza luminii si in 3 metri a pus frana la rosu la semafor ne-a udat toate, pe mine ca pe mine, dar piscoata in carut a facut-o toata un noroi a udat-o toata, par, fata, hanorac, jucarii, carut , tot cand ne-a udat am strigat odata si tare : Idiotule!!!! cred ca m-a auzit toata strada, era multa lume in statiile de autobuz pe amandoua sensurile si cand am vazut ca in 3 m aoprit la rosu la semafor m-am dus si aproape ca i-am batut in geam , si i-am spus cat de idiot poate fi, l-am facut cu ou si cu otet, cu injuraturi de alea originale in engleza era un porc umflat la volan ca nici nu mai incapea in scaun, ma si gandeam ca daca iese acolo imi ramas oscioarele, sau poate o fi fost vreun negru de ala fioros da era multa lume care a vazut si porcul ala s-a carat ca s-a dat verde la semafor si in drum spre casa inapoi sa ne spalam ma opreste un barbat si zice: am vazut ce a facut ... asa aprobator, da eu numa de aprobarea lui nu aveam nevoie ca eu eram leoarca si piscoata la fel am sters-o eu repede cu un servetel si apoi am venit acasa sa o spal si sa o schimb si pe mine la fel Sincer daca aveam o bata sau o piatra ii spargeam toate geamurile cat poti fi de idiot sa treci exact pe langa bordura in singura balta de pe strada cu viteza luminii sa opresti la rosu in 3 metri ?

Deci asta a fost patania de ieri si cand i-am spus aseara lui Nick radea la ce curaj am avut sa ma duc sa ii spun cat de idiot poate fi Da zau ca ma infuroase rau de tot cum mi-a udat fata toata cu apa aia jegoasa din balta i-am spus lui nick ca poate intr-o zi o sa ma pescuiasca de pe la politie daca ma mai cert cu vreunul de asta ca balti or sa mai tot fie ca doar a inceput sezonul ploios

Ia sa imi termin eu cerealele si sa beau cafeluta si revin dupa cu raspunsuri daca mai imi aduc aminte ce am citit

Va multumim de aprecieri si comentarii la poze la prima poza nu stiu cine a salutat-o pe picaso ??

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hai ca vad ca toate ati plecat la vreun Dumitru/Dumitrita deci pot sa mai scriu un roman ca doar tot capitolul-i al meu

Madutza, dar azi ai fost scurt si curpinzator, in graba mare, somnoroasa pentru mai mult sau suparata? una din astea? sper ca doar in graba sa te duci la o feliuta de tort pe undeva

Pisuc, pup lui Pteru si sa ii treaca mucisorii cat mai repede si mami sa vina mai des pe aici

Yasmi, i-a iesit dintocul lui Lucas? cum se mai simte acum? si tu ce mai faci ? gata bagajele? v-ati mutat la mama? acusica va mutati in casa noua

Alexina, hai ca mi-a placut explicatia, deci eu eram ferm convinsa ca Teea i-ai scris si in certificat, deci putem sa o sarbatorim cand e Sf. Theodora eu astept poze noi cu balerina da ? a mea ieri nu a mancat mai deloc para cu marul, maxim 4 lingurite, dar am lasat-o si eu asa, daca nu a vrut eu pe gat fortat nu pot sa ii bag

Irinuca ma altur si eu celor care au spus ca Daria e bucatica rupta tati, ce mai, e xerox nu asa, cea mai fidela copie frumos mei tai, eu nu pot sa o car in spate asa ca si asa e rupta in 2 spinarea mea, nick o cara in Baby bjorn si zice ca e foarte comfortabil, eu numai de vreo 2 ori am carat-o asa pe distante mici si prefer sa o duc in carut , lui ii place tare asa sa o poarte in ala , eu nu

Somleac, da vad ca ati avut ceva spor , numa 2 ai prins? pai cum mama, de unde ti=au intrat ? deh e toamna, casa... se aduna, se adapostesc pentru iarna... neaparat iti trebuie 2-3 pisici harnice pe langa casa ti le fac pachet pe alea 2 de la soacra mea? nuuu... alea-s acum invatate sa stea numai pe canapea si sa doarma, sau pe soba, deci nici o sansa...

Roxy, hai ca sa te iert stii tu de ce vreau s avad mai multe pozici noi cu Anastasia da ?

Simona eu deja vad ceva rezultate la cantar, numa 2 zile am si deja juma de kil a plecat asta ca sa te incuraez da ? hai ca se poate, chit ca vin sarbatorile si e toamna si e frig si iti vine a manca continuu

Ally, nu am pus mai multe poze sa nu ocup spatiul, ca doar nu imi bat gura degeaba sa faca lumea treaba si sa aranjeze si reorganizeze prin picasa si sa umplu eu memoria cu sutele mele de poze serios acum, nu am multe poze noi , de cand cu sedinta foto de data trecuta nu i-am mai facut decat vreo cateva in parc duminica, sapt asta nu a avut inca parte de o sedinta fot, poate azi sau maine daca o fi urat si ploua si nu putem iesi afara

Ioana, hai lasa smotru ca azi e zi de leneveala, la fels i maine, deci treci la semnat condicuta

Catank, vezi ca nu te-am uitat, vreau poze noi cu Ioana, mai ales acum ca s-a facut loc o gramada, aproape 50% din memorie e free, deci ia baga niste pozici noi noute cu Ioana

Persi, pup lui Raducu si sa ii treaca febra, adica sa nu mai faca, de trecut vad ca i-a trecut, sper sa nu faca mucisori si el cum vad ca se poarta prin ro poze noi pe cand ?

cami off cum a murit catelul ? grija mare acum cu Antonia, sa mergeti sa ii faceti testele toate, doamne fereste de rabie sau mai stiu eu ce alte minnuni si mamei i-a murit un catel pe care il adusese sa il creasca atunci cand eram noi in ro, cica nu stie de ce si era sa dragalas...

Iony ti-am admirat bombonica, o scumpa si ce a crescut tu de ce nu mai treci pe la noi sa ne scrii ?

ailed, sper ca i-a trecut sperietura lui Dodo si pup tie sa iti treaca oboseala ca amvazut ca ai facut noapte alba

Revin mai tarziu, ma duc sa adorm piscotu ca e maraita si se freaca la ochisori

Zi frumoasa va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Nu am mai plecat nici unde...Raducu a facut iar 38.6 si nu inteleg de la ce mama naibii o fi???
I-am bagat un supozitor cu paracetamol si a adormit.
Fetelor,ce as putea sa-i mai dau???
Daca are febra si cand se scoala fug cu el la pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

Nu am mai plecat nici unde...Raducu a facut iar 38.6 si nu inteleg de la ce mama naibii o fi???
I-am bagat un supozitor cu paracetamol si a adormit.
Fetelor,ce as putea sa-i mai dau???
Daca are febra si cand se scoala fug cu el la pediatru.

Mamicuta fericita de Radu Andrei (31.03.2011)

pune niste otet in apa si inmoaie sosetelele si incalta-l si cu o batista inmuiata in acelasi amestec maseaza-l pe frunte

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

noi asteptam sa vina sotul sa mergem la spital ....sper sa fie bine.. n-a mai vomat...Slava Domnului! si s-a trezit de fiecare data......

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumph azi sunt un pic fara chef asa....nimic in mod special...imi revin eu in cateva ore

..nu am sarbatoriti azi...

Mergi la inceput

LAVINIA CE FACI? CE FACE LUCUTZA?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
Astazi sunt suparata. Mi-a spus mama ca a murit catelul nostru. Era bolnav de vreo luna si ne asteptam la asta. Aveam un ciobanesc german, Rolff, care facea parte din familia noastra de 10 ani.
Imi pare foarte rau mai ales pt tata, ca ei aveau o relatie speciala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Neatza!
Astazi sunt suparata. Mi-a spus mama ca a murit catelul nostru. Era bolnav de vreo luna si ne asteptam la asta. Aveam un ciobanesc german, Rolff, care facea parte din familia noastra de 10 ani.
Imi pare foarte rau mai ales pt tata, ca ei aveau o relatie speciala.

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

pupici! stiu cum e ... noi ne-am simtit ca la priveghi cand a murit ariel....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac te lasa Rares sa stai pe net?

somleac eeiii imi tremura mana... se tot fataia ea cu caputul, se foia, se juca si lingurita cu mancare mai nimerea si in nas, in obraz.... de aia ne manjim asa. ce, voi nu va manjiti la masa?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Uite acum comenteaza, ca l-am lasat in pat si se plictiseste. El ma lasa mititelul, dar acum ca e bolnavior stau tot timpul langa el ca si transpira , ii iau mereu temperatura ca urasc sa aiba temperatura si sa vad ca nu scade repede. offfff, greu cand e bebe bolnav, cel putin pe mine psihic ma termina.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput